Ho'oponopono

YouTube-video

 

 

 

 

 

De avond is vooral een laten VOELEN of de Ho'oponopono iets voor je is.

Laat je je mee varen

                    in de ervaring?

Door de eeuwen heeft de mens interesse gehad in de werking van de geest. Vele theorien en benaderingen zijn ontwikkeld om uit de grote bron van energie te putten. De oude hawaianen pasten op hun manier een benadering toe om de ontzagelijke mogelijkheden van de geest te gebruiken. Dat systeem heet de             ho oponopono.

Het is een energetische geneeswijze die mensen kan helpen al weet niemand Hoe en Waarom. De energetische geneeskunde kent een groeiende populariteit. Het is een vorm van alternatieve geneeskunde. Energiegeneeskunde kan men onder verdelen in 2 categorieën: de eerste groep maakt gebruik van meetbare energievormen zoals mechanische golven zoals geluid en elektromagnetische EM krachten zoals zichtbaar licht, magnetisme, laserstralen. De tweede groep zijn de niet meetbare energievormen zoals Reiki op afstand, de Mir methode, Licht sturen, bidden,...

Vrijkomen van de ketenen van het onderbewuste.Door een paar simpele zinnetjes te zeggen maak je contact met het bovenbewuste en worden de programma's die het onderbewuste domineren defintief weggebrand.

Deze zinnetjes zijn:

Ik hou van je (I love you)

Bedankt (Thank you)

Het spijt me (I am sorry)

Vergeef me alsjeblieft (Please forgive me)

 

Vergeven is de mooiste kans in je leven om te laten zien wie je werkelijk bent. Pas als mensen je kwesten, kun je echt laten zien dat je licht en liefde bent. Pas als je in het donker staat zie je het lichtje pas echt schijnen. Als je met een kaarsje in de volle zon staat zie je niet veel licht, maar als je in een donkere grot staat, geeft het vlammetje enorm veel licht. Dan zie je pas de ware kracht van het vlammetje. Mooie tekst, mooie theorie,....Vergeven is keihard werken. Werken aan jezelf!

Open je voor de wijsheid van het hogere zelf. . Afgaan op de wijsheid van het ego is hetzelfde als aan een blinde vragen welke kleuren een schilderij heeft. 

 

 

Wens je meer informatie?
stuur gerust een mailtje:

 

Wil je terug naar de hoofdpagina?

www.myr-I-am.com

Comments