NLP en Reiki samen sterk


 
 
In samenwerking met Paul Liekens
 

 

Deze dag staat in het licht van bewustwording van je volledige potentieel om je bewustzijn nog meer kans te geven zich volledig te ontplooien.

 
Daarvoor gebruiken we

- NLP:  om  de samenwerking te activeren tussen je onderbewustzijn, die al je levensprocessen stuurt, en het rationele bewustzijn dat richting geeft aan het onderbewustzijn.

We gaan nadenken en bepalen wat we nog willen met ons leven, een doel stellen en de verborgen saboteurs te ontdekken, overtuigingen, die ons tot hiertoe onbewust tegengehouden hebben. Deze beperkende overtuigingen hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan onze ontwikkeling. Daarom bedanken we ze  en zetten ze met respect in  het museum. Dan gaan we een nieuwe overtuiging creëren die  het bereiken van onze doelstelling volledig ondersteunt. Tenslotte installeren we deze nieuwe overtuiging in ons onderbewustzijn. 

 - Reiki, om het proces dat met NLP duidelijk is geworden, te ondersteunen via een energetische groepshealing; iedereen geeft en krijgt een healing.
  

 
Wuif beperkende overtuigingen uit, bedank, ze en zet ze respectvol  in het museum.
Ondersteun dit proces door een  Reiki groepsbehandeling.
 
 
 
 
 

Programma:
  • Openingsmeditatie: om de verbinding te maken met het HIER en NU
  • NLP: korte eenvoudige uitleg die onmiddellijk in ervaring wordt omgezet. Ankeren, precieze doelen stellen, innerlijke hulpbronnen mobiliseren, techniek om praktische doelen te bereiken aanleren en toepassen.
  • Middagmaal
  • Reiki : korte uitleg 'Wat is Reiki?' Hoe geven we een groepshealing? Onmiddellijke toepassing: elke persoon ontvangt individueel een groepshealing en maakt ook deel uit van de groep die de healingen geeft.
  • Afronding

 
 

 
Misschien vind je deze foto mislukt...maar dit is niet zo....Als je NLP en REIKI combineert dan schittert het!
 
 
 
 
We wilden een uitnodiging maken...We trokken de natuur in voor een paar foto's, we zouden zelf  iets creëren..,
 
 
 
 
 en....toen vonden we een hart gewoon op de wandelweg....de regen creëerde dit...wat een geschenk!  

 

 

 14 december 2013
 
prijs : 77 euro, workshop, maaltijd en drank inbegrepen

De workshop gaat door in SHAMBALAH-Buggenhout

Klik zeker eens door naar de mooie site van  http://www.shambalah.be/

en naar de site van Paul Liekens: http://www.paulliekens.be/

Paul Liekens, NLP trainer, sjamaan en schrijver. Hij volgde NLP en trainersopleiding in Santa Cruz, en New York bij de grondleggers. Richard Bandler, John Grinder , Anné Linden, Robert Dilts  en anderen, en sjamanisme bij Alberto Villoldo de Inca Queros in Peru. Hij bracht jaren geleden de NLP kennis mee in zijn koffers, in zijn hart naar België en Nederland.

Een beeld zegt meer dan duizend woorden: dus hier enkele sfeerbeelden......


 

 
 

 
 

 
 
 
 
   
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 

 


 
 

 
 

Feedback:
Mooi hoe 2 werelden NLP en REIKI  samen in elkaar vloeiden, één werden. fascinerend hoe Paul en Myr I am naar een energie toewerkten die één was. Het was geen dagworkshop waarin er 2 losse onderwerpen waren die toevallig samen gegeven werden nee, ook al was het eerste deel NLP, Myr I am zorgde ervoor via de welkoms mantra van hart tot hart verbinding dat er een enorme verbondenheid was tussen het NLP-stuk en het REIKI-stuk en ook tussen wij als deelnemers die elkaar niet kenden .  NLP en REIKI waren geen 2 losse items. NLP en REIKI samen sterk. JA dit was het! 
De NLP – Reiki dag was een mooie en leerrijke ervaring. De synergie tussen Paul en Myriam zorgde voor een geweldige positieve energie en heeft ons zeker allemaal geïnspireerd! Professionele benadering van beide thema’s zodat je er zeker nog iets mee kan doen in de toekomst. Voor herhaling vatbaar!
Hoi Paul en Myriam,
We hebben genoten van de bijzondere dag. En de bijzondere ontmoetingen en het heerlijke eten.
Het thema; het is nooit te laat om jezelf een mooie kindertijd te geven sprak ons zeer aan.
Complimenten voor je enthousiasme, het was leuk om jou en Paul zo bezig te zien met jullie ding!
We hopen jullie weer te zien,  veel liefs en groetjes,
'Ik was te vroeg, direct overweldigd door het prachtige centrum zeer mooi.. Heerlijk om in de chakra ruimte te vertoeven om thuis te komen. Het gedeelte van Paul ,was wel interessant. Aangename verteller. Toch een nieuwe benadering voor mij. Ik heb geleerd hoe je 'negatieve' gebeurtenissen uit het verleden op de tijdslijn kan laten oplossen.De nieuwe energie die vrijkomt dan terug opnemen in het heden en dan laten doorwerken in de toekomst. Dus ik denk eigenlijk wel dat je dingen uit het verleden kan herschrijven. De NLP benadering gebeurt dan meer in het heden. Je laat de overtuigingen oplossen in het heden ipv te herschrijven in het verleden. Het ankeren vond ik krachtig. Dus ja positief, interessant, bruikbaar. Dit is mijn synthese van het NLP stuk.
De middagpauze lekker.
Myriam ik houd wel van je enthousiasme.
Reiki: Krachtig, liefdevol..Nieuwe benaderingen uitgeprobeerd. Positief.
De afsluiting met de liedjes, de vuurstokjes, het wiegen. Gezellig, sfeervol, warm.  Het wiegelied eigenlijk was dat de eerste keer dat ik zoiets deed en ik heb daarbij een sterke verbondenheid gevoeld.
Ik vind dat jullie mekaar goed aanvullen.
En in de groep allemaal sympathieke mensen vond ik. Dus ja een dag boordevol positieve energie meer moet dat niet zijn. Groetjes,
Wat een opsteker!!!! Dank je wel Myriam en Paul
Lieve lieve Myriam en Paul, eerst wist ik echt niet wat ik kon verwachten. Maar eerlijk Myriam. Jij en Paul hebben zo'n aangename energie. Je open gelaat, weerspiegelt wie je bent. Daarbij Paul als de "sjamaan". Aangename humoristishe persoon, innerlijk enorm rijk. Geeft Rust. Nederigheid siert hem.  Dat zijn de grote kanjers in deze duale wereld. Een winnend team zijn jullie. Energetisch goed op elkaar afgestemd.  Dankbaar vol vertrouwen, ben ik naar huis gegaan. De energie is nog aan het nazinderen. Allemaal mensen die geen masker moesten opzetten. De energie die er stroomde, was zalig. Iedereen vond het super.  Namasté lieve Myriam en Paul
Feedback op 14/12... Hartelijk bedankt voor de prachtige leerrijke dag en locatie... Het was leuk om eens in groep samen reiki te kunnen geven en zo te voelen hoe iedereen een aparte maar mooie energie te bieden heeft. Ook de NLP viel heel goed mee, zeker een aanrader om eens een workshop NLP te doen. 
Hallo Myriam and Paul, Heel erg bedankt voor de fijne dag (en de mooie naweeen ;)). Het was een heerlijke dag, ik heb erg genoten van alle mooie mensen, jullie humor en liefde,  en van de leermomenten. De reikiles was voor mij als NLP'er super en heerlijk. Dank :)
Walter maakte als feedback een kunstwerk.....wauuuuwwww (Walter daar ga ik met Paul eens om vechten....nee,Walter ik ben de gelukkige eigenaar van heel wat kunstwerkjes van jou...Paul krijgt dit)

Even terugkijkend op 14 december denk ik dat ik kan zeggen dat er wat losgekomen is, dat er iets in gang gezet is, en met een positief resultaat. Ik heb de voorbije periode intenser beleefd en ben me meer bewust geweest van de mooie dingen van elke dag. Het geeft me energie en dat is leuk voor mij en mijn omgeving. 14 december zelf was voor mij wel een zware dag. Heel vroeg opgestaan en dan de ganse dag veel nieuwe dingen ”meegemaakt”. Ik stond er in eerste instantie nogal kritisch tegenover, maar het heeft wel ergens een klik veroorzaakt. Ik probeer alles nu een beetje anders te bekijken, maar er is nog werk aan de winkel. Er moet nog veel druk van de ketel en ik moet mijn voedingsgewoonten beter leren beheersen. Wat is jouw voorstel om dit prille nieuw begin verder goed te laten opengroeien? Alvast bedankt voor de kans die je me hebt geboden om tot dit mooie nieuwe begin te kunnen komen. Met vriendelijke groeten

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Wens je meer informatie?
stuur gerust een mailtje:
 
 
INSCHRIJVEN ENKEL VIA
met vermelding van naam en telefoonnr
 
 
 
 

Wil je terug naar de hoofdpagina?

www.myr-I-am.com

Comments