Kinder-MIR-Workshop voor leerkrachten, ouders,...

Kinder-Mir-Workshop voor opvoeders
 
Aand8, Aand8, Aand8 voor suc6vol opvoeden: De Kinder-MIR-Methode:
Hoe breng je de Kinder- Mir aan? Achtergrond informatie: Wat? Hoe? Waarom? Voor wie?
Je krijgt een beknopte uitleg over de MIR-methode zelf,
dan ga ik stap voor stap de Kinder-MIR uitleggen en tips geven
hoe je dit kunnen brengen.
 
Jong geleerd is oud gedaan (een oude wijsheid)
leer je kind de Kinder-MIR aan !
 
 
De kinder mir is veel meer dan zomaar een dansje!
De kinder mir is de kinderversie van de MIR-Methode
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Elke stap wordt uitgelegd via opbouwende power presentatie aan ouders, leerkrachten,...
zodat ze thuis, op school, .... zelf aan hun kind deze prachtige zelfhealingsmethode al spelend kunnen leren.
Kinderen die de KinderMIR toepassen functioneren makkelijker, voelen zich beter in hun vel,
hebben minder last van energieën van anderen, zijn minder dromerig en hun aarding is veel beter.
Ik geef tips hoe je de KinderMir kan doen, met achtergrond waarom we iets doen,
welke activiteiten je kan doen:
(knutsel-ideetjes, geleide meditatie, werken met sjamanentrom, zeepbellen blazen, .....)
 

"onderwijzers zijn
zij die aan hun leerlingen
het wonder wijzen"
raho rahiti
 

Ik probeer om niet in het mentale stuk te blijven zitten, je krijgt informatie maar we gaan ook in het VOELEN!          Zie hier enkele sfeerbeelden:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

KinderMIR op teambuilding dag Schrijfdans Vlaanderen
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
  
 
 
 
KinderMIR voor opvoeders Te Herentals
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Feedback:
Het is een heerlijke dag geweest waar ik met plezier op terug kijk. Een fijne groep mensen, bedankt voor je warme ontvangst en heerlijk enthousiaste uitleg, je doet zulk mooi werk! Op mijn school introduceer ik meerdere weetjes en technieken waaronder o.a. brain gym en nu dus ook bewust de kindermir. Jouw beeldmateriaal op je site is zo praktisch en aanstekelijk om te gebruiken, een hartelijk en warmliefdevol dankjewel hiervoor, dank dank,dank. See you somewhere again. Top! Kinderen kunnen inderdaad kwaliteiten ontdekken bij zichzelf door de kinderMIR. Ook bruikbaar in mijn klas. Fijne methodiek. Leuke nascholing…fijn om volgen. Ik heb echt genoten, ik voel me speels. Bedankt lieve Myriam voor de inspirerende ervaring. Heb gisteren (en vannacht) het liedje mischien wel 100 keer gezongen. Vandaag mocht ik het liedje introduceren in een eerste kleuterklas.( Deed zich toevallig voor en ik da cht"ik ga het gewoon proberen." Juf was heel enthousiast en heeft het meteen opgeschreven. Krijgt vast een vervolg. Ook de juf van mijn eigen kinderen wlde meer weten. Wie weet raken ze wel geïnteresseerd in een worshop van jou...? Ga vooral door met je beziel(en)de werk. <Myriam, jij straalt en dit doet heel de groep stralen. Het was zo uitnodigend. Ik werd er blij en energiek van. 3 Ik ben al volop aan het Mirren of hoe zeggen we dat. Met het kinderdansje in te oefenen (mijn man begon spontaan mee te dansen) heeft mijn zoontje van 15 maanden zich te pletter gelachen. En we hebben al goed met de voeten gestapt om zijn aarding te verbeteren. Dank je wel want...A MIND THAT IS STRECHED NEVER GOES BACK TO HIS OLD DIMENSION!!! Ik vond het zeer aangenaam om zulke toffe mensen bij elkaar te ontmoeten, volgens mij zat onze energie hoog ;-) Je gaf ons enorm veel bagage die echt bruikbaar is. Wat een rijkdom da we mee nemen. Een super plus! Ik voel de zon nu heel duidelijk in mijn buik dankzij MYR-I-am’s enthouisame.  Zeer bruikbaar, ik wil er gelijk mee beginnen bij ons op school. Ga ermee door, met dergelijke workshops, het brengt ons als mensen op een hoger plan. Je proeft iets wat smaakt naar meer. Super, het voelde goed en de energie bruist. Een heerlijke activiteit voor mijn innerlijke kind. Ik werd er zo speels en blij van. Heel fijn, opnieuw enthousiast gemaakt om de speelse kant van het leven opnieuw op te pakken. Heel duidelijk uitgelegd. Voor mij is er een nieuwe wereld open gegaan.  Sinds gisteren zijn er een paar dingen die me blijven prikkelen en ik hoop door jou verder geholpen te kunnen worden.
Ik was erg gefascineerd door het zonneklasje. Ik voel dat het echt wel iets voor mij zou kunnen zijn om me achter een dergelijk initiatief te zetten. De komende 2 jaar wil ik gebruiken om mezelf te vormen op heel wat gebieden om daarna als een prachtige vlinder kleuren te verspreiden op deze aarde.
Daarnaast fascineerde de reiki me ook meteen. De laatste tijd probeer ik vaak mijn kinderen hun eigen pijn te laten wegnemen met hun handen. Ik probeer zelf ook pijn weg te nemen met mijn handen. Ik had nog nooit van reiki gehoord tot gisteren, maar ik las er toen wat over op je site en het was alsof ik thuiskwam! Dit is iets dat ook voor mij is weggelegd!  Ik zou er heel graag aan meedoen! Lieve Myriam,  Ik vond het gisteren super. Voelde me op mijn gemak. Welkom ook. Toffe open mensen. Verademing. Aangename energie. Ook heb ik veel geleerd gisteren. Bepaalde zaken wist ik al. Kan ook niet anders hé. Als men met gezonde voeding en het alternatieve bezig is. Doe zo voort Myriam met mensen te inspireren. Je bent een mooie madam. Omgeven met " wit licht".  Ik heb het lied in MP3 inderdaad  gevonden, we zijn al volop aan het dansen gegaan en de kleuters vinden het schitterend! Bedankt  MYRiam!Hoi Myriam, Ik vond het geweldig interessant gisteren! Heb al wat uitgeprobeerd met mijn 3-jarige oogappeltjes. Ze vragen zelf: 'nog eens doen!' Mijn collega's en directie hebben ook heel veel zin om jou en de Mir te leren kennen.
Je zal zeker nog van ons horen :) Groetjes, Katrin
 
 
 
 
 
 
 
 
Iedereen krijgt een boekje met 12 slides mee:

Deze kan je hier bekijken in een kort filmpje:
 
 

YouTube-video

YouTube-video

 
Jong geleerd is oud gedaan (een oude wijsheid).
Mijn kleinzoon deed me gewoon na!
 
 
  
 
 

 Dus leerde ik hem maar de KinderMIR aan

 

YouTube-video

 

 

KinderMIR in de praktijk

in het Zonneklasje

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 
Ik wil graag aan leerkrachten de MIR-Methode uitleggen op
personeelsvergaderingen en conferenties als bijscholing.
Elke leerkracht kan de kinder MIR in zijn klas doen,
wat achtergrond informatie is natuurlijk handig.
Neem gerust contact op hierover.
 
 

Deze prent komt uit het boek van Mireille Mettes:

Het kleurenverhaal van MIR. Tekeningen gemaakt door Floor van Beuningen.

In dit boek kan je alle stappen mooi uitgewerkt vinden, een aanrader !!!!

 

 

 

 

 

Een Kinder-MIR-Workshop voor opvoeders kost 15 euro 

 

klik hier door naar mijn portaalsite rond MIR
 
 
 
 
 
 
Wens je meer informatie?
stuur gerust een mailtje:
 
 
Wil je terug naar de hoofdpagina?

www.myr-I-am.com

Comments