Matthijs vd Stroom

Lezing en workshop – De Magische Wereld van Zelfhulp, Wonderen en Oplossingen.
Werken met trillingsfrequenties - Matthijs van der Stroom

Lezing:

Datum:      Donderdag 14 juni 
Locatie:     Kluizestraat 3 – 9860 Scheldewindeke België. 
Tijd:           19:00 – 22:00
Zaal open: 18:45

Is het mogelijk om door middel van frequenties op een natuurlijke, eenvoudige en kosteloze wijze uzelf te kunnen genezen? Kan deze techniek worden toegepast op zowel de mens, dieren, bomen, planten, water, voeding, kleding en andere gebruiksvoorwerpen? Kunnen de frequenties van bomen, planten, groenten en fruit worden geoptimaliseerd, zodanig dat met deze methode de groei, kwaliteit en smaak op een positieve manier beïnvloed kunnen worden? Zijn we in staat deze techniek te leren en zelf toe te passen? Of we het nu hebben over water, bomen, planten, mensen, dieren, stenen, kleding: alles heeft zijn eigen unieke frequentie. Deze frequenties zorgen mede voor een perfecte balans en harmonie in de natuur. De natuur is als het ware een bio-computer waarvan iedere manifestatie unieke frequenties in zich heeft, die een cel of orgaan fit en gezond weten te houden. We kunnen deze unieke frequenties zien als de software/blauwdruk van het leven. Alles dat leeft en fysiek waarneembaar is, heeft op etherisch niveau een databank in zich van de juiste frequenties die iedere manifestatie fit en gezond weet te houden. Tegenwoordig zijn bijna alle manifestaties in de natuur onderhevig aan onnatuurlijke verstoringen en vervuilingen. Straling, stress en ongezonde voeding zorgen steeds meer voor ongewenste energieën in ons lichaam en de natuur. Al deze ongewenste frequenties kunnen ons lichaam en de natuur behoorlijk uit balans brengen, met als gevolg dat we ziek kunnen worden. Ons lichaam en de natuur is als het ware een piano waarvan de snaren/frequenties bepalen of alles goed is afgestemd. Wanneer we doelbewust met energieën & frequenties gaan werken, openen we een wereld van wonderlijke mogelijkheden. "Als men de geheimen van het universum wilt ontdekken, denk dan in termen van energie, frequenties en vibraties." – Nikola Tesla -

Dit is een bijzondere lezing. Wie deze heeft gevolgd, kan eventueel zondag 1 juli deelnemen aan een aansluitende workshop. MIS DEZE LEZING NIET!!!

'Vol is vol'. – Voor het aanmelden van de lezing is het belangrijk te reserveren, maximaal 20 zitplaatsen. Let op – Niet gereserveerd, betekend geen zitplaats.

Datum:        Donderdag 14 juni 2018

Locatie:       Kluizestraat 3 - 9860 Scheldewindeke - België

Plan route:  Google-Maps.

Parkeren:    Gratis

Kosten:         €10.- pp. - "Betalen bij binnenkomst"

Duur:            19:00 tot 22:00 uur

Aanwezig:    Thee & huisdrank 

Aanmelden: matthijsvdstroom@live.nl

O.v.v.:            * Aanmelden lezing donderdag 14 juni 2018

                      * uw voor- en achternaam

                      * telefoonnummer

Let op:          Zonder aanmelding - geen plaats.


  


Wil je terug naar de hoofdpagina?
Comments