Munay-Ki

In samenwerking met Paul Liekens

De Munay-Ki  Inwijdingen helpen je om jouw energielichaam aan te passen, aan de versnellende frequentie van moeder aarde, en maken het mogelijk om grotere stappen te zetten in je eigen transformatieproces.


 
 

Van rups tot vlinder  

Het ijzeren tijdperk van 5.200 jaar is afgelopen op 21 december 2012. Een tijdperk waar dualiteits bewustzijn en ego gerichtzijn  hoogtij vierde. Gevolg daarvan, strijd, oorlog, armoede van een groot  gedeelte van de mensheid . Op  21 december 2012  is het gouden tijperk begonnen een tijdperk van groeiend eenheidsbewustzijn met als uiteindelijk resultaat vrede in jezelf, in je omgeving, je land en uiteindelijk wereldvrede. Maar ook overvloed door samen te werken met moeder aarde.

Hoe pluggen we daar nu op in, om te worden wie we eigenlijk werkelijk zijn? We kunnen niet met ons ijzeren harnas naar het gouden tijdperk.

De Inca sjamanen uit Peru, geven sinds 2006 de Munay-Ki  rites door, om onze frequenties in snel tempo aan te passen.

Munay-Ki,  is een reeks van 9 inwijdingen die aan de Inca sjamanen in Peru zijn doorgegeven, om de mensen te helpen sneller te evolueren in bewustzijn en te transformeren naar een hogere frequentie, waardoor zij gelijke tred kunnen houden met de verhoging van frequentie van moeder aarde , pacha mama . Daardoor zullen we  harmonie vinden, en optimaal  mee kunnen evolueren, als vanZelf.  Door de Munay-Ki  inwijdingen kunnen we het gouden tijdperk ingaan, een tijdperk van verbondenheid met elkaar, met de natuur, met ons hogere bewustzijn.


 
 
 
 
 
 


De Munay-Ki  bestaat uit 9 Inwijdingen.

Wij kozen ervoor de Munay-Ki inwijdingen in drie verspreide  dagen te geven zodat je voldoende tussentijd hebt om de energie te integreren. Prijs per dag is 90 euro. In de prijs zit het boek van Paul Liekens, de Munay-Ki DVD met Nederlandse ondertiteling en je certificaat. Aangezien we kozen voor een puur natuur locatie brengt iedereen zijn picknick  mee en gaan we als het weer het toelaat in de tuin picknicken.


De eerste dag krijg je 4 inwijdingen:  klik voor meer info

De tweede dag komen de volgende drie inwijdingen aanbod: Klik  hier  voor info

De derde dag bevat nog de laatste twee inwijdingen: klik hierHet doorgeven van de inwijdingen:

Na ontvangst en integratie van de rites kun ook jij ze doorgeven als je dat zou willen.Een belangrijk aspect aan het doorgeven van de rites, is dat jij dan kan meewerken aan het scheppen van een mooie wereld. Hoe meer mensen Munay-Ki ontvangen om bewust en positief naar het leven te kijken, hoe vlotter en harmonieuzer de samenleving verloopt. Jij kan letterlijk en figuurlijk jouw steentje bijdragen !
Alberto Villoldo, medisch antropoloog, is de man die de Sjamanen geholpen heeft naar het Westen te komen met hun wijsheid  en heeft oa. een film gemaakt op dvd waardoor Munay-Ki  zich in snel tempo wereldwijd aan het verspreiden is.


YouTube-video


Paul Liekens, zorgde voor de Nederlandse ondertiteling. Dit was zijn Munay , (=onvoorwaardelijke Liefde), zodat ook mensen die de Engelse taal niet voldoende  machtig  zijn de DVD zouden begrijpen. Als je de naam Jalkieweb (webnaam naam van Paul's zoon) en Munay-Ki in Google  intypt kom je op heel wat stukjes You Tube met de Nederlandse ondertiteling)


 

 


Paul Liekens

Na zijn opleiding tot sjamaan door Alberto Villoldo, afgerond in 2004 kreeg Paul Liekens de gelegenheid om naar Peru zelf te reizen, het land van de Incas met de oorspronkelijke sjamanen van uit het hooggebergte en de Amazone jungle. Hij heeft een maand in Peru vertoefd samen met de sjamanen.

Onder hun begeleiding heeft hij de heilige plaatsen in de sacred Valley bezocht en daar de oorspronkelijke inwijdingen ontvangen, ook op 5.200 meter hoog op de Salkantay berg, en in de jungle.

In april 2007 ontving hij de Munay-Ki inwijdingen nog eens  van Don Francisco.

In 2010 ontving hij de Nusta-Karpay van Dona Maria en Don Alejandro.

In 2013 heeft hij de inwijdingen van de CHAKA, ‘Het pad van Verbinding’ ontvangen van Don Alejandro en Dona Santusa. (zie onderstaande foto's)


 
 
 
 

De inwijdings locatie 

We hebben heel zorgvuldig en bewust gekozen voor een zuivere en hoog energetisch plaats. De oude brouwerij van Viersel. De foto's werden in Viersel gemaakt zodat je een impressie krijgt van deze locatie. Puur natuur, heel authentiek, sober maar prachtig .

 
 
 
 

In een rapport van Grazya Fosar en Franz Bludorf wordt vermeld dat Russische wetenschappers ontdekt hebben dat woorden en frequenties ons DNA beïnvloeden, waardoor DNA geherprogrammeerd kan worden. DNA is volgens hen een biologisch internet. Zij toonden ook aan hoe helderziendheid, intuïtie, zelfgenezing, gedachteoverdracht werkt. Zij hebben door experimenten ontdekt dat het DNA functioneert met eenzelfde grammatica als de menselijke taal en dus ook door woorden en zinnen en intenties beïnvloedbaar is. Dat is tegelijk een wetenschappelijke verklaring waarom rituelen van sjamanen en NLP oefeningen zo diepgaande veranderingen te weeg kunnen brengen.

Dat is ook goed nieuws voor transformaties in ons lichaam, want de DNA moleculen zijn de bouwstenen van ons fysieke lichaam, en volgens de voorspellingen zullen we met de densiteit van het huidige lichaam niet veel kunnen doen in het tijdperk na 21 december 2012. De reden daarvan is dat de aarde zelf in die richting aan het transformeren is, door de toenemende invloed van de zon, de stand van ons zonnestelsel op één lijn met het centrum van het melkwegstelsel, en het afnemend magnetisch veld van de aarde. Uit hun onderzoek bleek ook dat de mens via frequenties als gedachtekracht en intentie inderdaad ook de weersomstandigheden kan beïnvloeden. Dat is wat sjamanen altijd al gedaan hebben op verzoek van een dorp in nood.

Wens je meer informatie?
stuur gerust een mailtje:
 
 

Wil je terug naar de hoofdpagina?

www.myr-I-am.com