Munay-Ki Inwijdingsdag 1

Wij kozen ervoor de Munay-Ki inwijdingen in drie verspreide  dagen te geven zodat je voldoende tussentijd hebt om de energie te integreren. Prijs per dag is 90 euro. In de prijs zit het boek van Paul Liekens, de Munay-Ki DVD met Nederlandse ondertiteling door Paul Liekens en je certificaat. Aangezien we kozen voor een puur natuur locatie brengt iedereen zijn picknick  mee en gaan we als het weer het toelaat in de tuin picknicken.  De eerste dag krijg je 4 inwijdingen:

De eerste inwijding: De Inwijding van de Healer, Hampe Rite: Deze Inwijding activeert je vermogen tot Healing van jezelf en jouw medemens.

De tweede inwijding: De banden van Kracht, Chumpi Rite: Vijf energetische banden van Kracht worden in elkaar in je energieveld geweven om je Spirituele Bescherming te bieden.

De derde inwijding: De Inwijding van Harmonie, Ayni Karpay: Deze Inwijding verbind je met de scheppende Kracht van het Universum.

De vierde inwijding: De Inwijding van de ziener, Kawaq rite: Deze Inwijding activeert de innerlijke ziener in je.

 
 Paul schrijft in zijn boek dat je meekrijgt als cursusboek op p 117: "Je wordt niet bruin door aan de zon te denken."  Zo ben je ook niet ingewijd door er over te lezen of naar een filmpje te kijken"
We gaan de Munay-Ki in het hier en nu brengen, we maken het concreet. We gaan de Munay-Ki leven en integreren in ons leven hier in Vlaanderen. 


 
 Sandpainting:
Toen Paul heel enthousiast zei: "we gaan een sandpainting doen!" toen dacht ik dat we zand zouden kleuren, maar dit is helemaal niet zo. Sandpainting is ....Hier een tekstje van Paul:

Een sand painting is een verbinding met moeder aarde. Je denkt aan een probleem of een doel dat je wil bereiken. Dan raap je in de tuin een paar stokjes,en/of dennenappel en/of,bladeren en ander brandbaar materiaal bij mekaar. Je kiest een plek bij een boom je opent de heilige ruimte en je trekt met een stokje lijnen van  vierkant ( plus minus 40cm) . Je vult de omtrek van de sandpainting met strooisel uit het bos. Dan denk je aan het probleem/doel waar je wil mee werken en je kiest een stokje en je blaast het gevoel van het probleem/doel in dat stokje, en je legt het in de sandpainting. Je maakt als het ware met het materiaal een symbolische tekening  waarin het doel bereikt wordt, of probleem opgelost.  Je vraagt dan aan pacha mama de energie van het probleem te transformeren. Hetzelfde doe je met het doel, maar dan vraag je aan pacha mama energie te geven om het doel te helpen bereiken. Je neemt afscheid en laat Pacha mama haar werk doen. Je kan regelmatig eens gaan kijken, en soms verandert de ligging van de stokjes , of verdwijnt er eentje of komt er eentje bij door de wind, door een vogel, door een eekhoorntje(er zitten eekhoorntjes in Viersel!!!), door..... Deze veranderingen hebben een betekenis die jij zal begrijpen.  De sand painting blijft liggen zolang de workshop duurt. Op de laatste dag van de workshop gaan we het materiaal ophalen, bespreken het eventueel in de groep en geven het respectvol aan het vuur, voor verder transformatie en om het terug te geven aan het licht.De klemtoon ligt uiteraard op het ontvangen van de inwijdingen maar we gaan de gouden eeuw zelf creëren en concretiseren. De schoonheid zit in elk van ons. We gaan deze op een speelse manier naar het Licht brengen zodat het zichtbaar wordt voor jou en je omgeving. We gaan prachtige visuele kunstwerken maken op enkele minuten tijd.
Je zal verbaasd staan over jezelf. Onderstaand kunstwerk heb ik gemaakt, enkele minuten nadat Myr-I-am mij de techniek voor het eerst getoond had.

 
 
 

 

Komt hier JOUW kunstwerk???


Wil je terug naar mijn Munay-Ki portaalpagina?
klik hier
Wens je meer informatie?
stuur gerust een mailtje:
 
 

Wil je terug naar de hoofdpagina?

www.myr-I-am.com

Comments