Munay-Ki‎ > ‎

Munay-Ki Inwijdingsdag 2


De tweede dag komen de volgende  drie inwijdingen aanbod:


De vijfde inwijding: De Inwijding van de hoeder van de dag, Pampamesayok:Door deze Inwijding verbetert je band met Moeder Aarde, uit wie al het leven voortkomt.

De zesde inwijding: De Inwijding van de hoeder van Wijsheid, Altomesayok:Deze Inwijding verbind je met het mannelijke in jezelf en met Vader Zon, de Kracht van creatie.

De zevende inwijding: De Inwijding van de hoeder van de Aarde, Kuraq Akuyek: Deze Inwijding verbind je met de Aartsengelen en de Sterren en laat je "godbrein" ontwaken. De Earthkeepers rite is bekend onder de Q'ero als de Kurak Akuyek rite, verwijzend naar de oude, die de wijsheid 'kauwt' om de jongeren mee te voeden.
We gaan de Munay-Ki ook in dag 2 concreet maken zodat we die kunnen gaan "leven"We maken een Despacho:
Despacho is een geschenk voor moeder aarde, het is een zelfgemaakt gebedsbundeltje/mandala kunstwerkje bestaand uit brandbare materialen. Hiermee kan je een proces ondersteunen/in gang zetten. Je kan dit offeren aan de goden/spirits/ natuurgeesten/ God/de bron van Liefde/Licht of...
Deze Despacho maakte ik tijdens de chaka 3 daagse met Don Alejandro:

De despacho van Paul  gemaakt tijdens dezelfde 3 daagse met Don Alejandro:Indien je iets wil doen voor moeder aarde, zorg dan goed voor jezelf. De wereld heeft momenteel nood aan krachtige, positieve mensen! Roland Verschaeve (een grote leraar van me)
 
 

 

 
 

 We gaan elke Munay-Ki dag een anker maken, dat ons thuis terug koppelt. We kozen telkens voor een techniek die maar een paar minuten duurt om dit te maken en toch een prachtig resultaat geeft.YouTube-video
Wil je terug naar mijn Munay-Ki portaalpagina?
klik hierWens je meer informatie?
stuur gerust een mailtje:
 
 

Wil je terug naar de hoofdpagina?

www.myr-I-am.com


Comments