Munay-Ki‎ > ‎

Munay-Ki Inwijdingsdag 3


De derde dag bevat nog de laatste twee inwijdingen:


De achtste inwijding: De Inwijding van de hoeder van de Sterren, Mosoq Karpay: Dit is de Inwijding die jou verbindt met de Tijd die Komt en je wordt vrijgemaakt van het verleden.

Inwijding, Mosoq Karpay, betekent "Nieuwe Inwijding" en is er speciaal om ons voor te bereiden op de tijd na 2012. Die tijd kenmerkt zich door een verhoging en verfijning van de trilling van de hele aarde. Een tijd waarin we de nadruk op de dualiteit, verschuiven naar een gevoel van eenheid. Door die verschuiving ontstaat een gevoel van verbondenheid met al wat is. Zo kunnen we, elk voor zich  het voorspelde gouden tijdperk waarmaken waarin begrip, verbondenheid, respect en MUNAY(liefde) voor al wat leeft rondom ons de drijfveer zal zijn. Het Bewust worden van de totale eenheid, hemel en aarde, met de mens als schepper zoals hij oorspronkelijk bedoeld was als kind van God.


De negende inwijding: De Inwijding van de Schepper, Taytanchis: Deze Inwijding activeert je Goddelijke natuur, het Licht van Creatie, de Schepper in jou.

De eerste acht Inwijdingen waren al eeuwen  verankerd in de Inca cultuur, de negende is nieuw en  de voleinding.  Het is de Inwijding van 'de Schepper' in ons, je wordt je eigen verhalen verteller en die wordt pas sinds juni 2006 van mens op mens doorgegeven. Alle negen Inwijdingen kun je, nadat je zelf bent ingewijd, meteen doorgeven aan anderen. 


 
 

Munay-Ki wil zeggen: onvoorwaardelijke liefde. We zijn mens en we maakten foutjes. We gaan een echte Munay-Ki kaart maken, een kaart die we ofwel gaan op sturen naar iemand die we gekwetst hebben of wel aan het vuur gaan geven met de bedoeling de situatie te healen.Door de 9 inwijdingen reiken we jullie de kiemzaadjes aan..... Het is aan JOU om ze met liefde te laten ontkiemen en ze door jouw intentie te laten groeien.....Wij lieten de kiemzaadjes kiemen en maakten er een lekkere schotel mee...

 
 
 
 

VEEL GELUK!!!!!!

Wil je terug naar mijn Munay-Ki portaalpagina?
klik hier


Wens je meer informatie?
stuur gerust een mailtje:
 
 

Wil je terug naar de hoofdpagina?

www.myr-I-am.com

Comments