Reiki 1 - Grip Op Het Begrip

Sommige workshops en cursussen zijn achteraf gezien als een espressokoffie: veel schuim en weinig koffie. Het zag er mooi uit, maar je houdt er weinig aan over.
Dit boekje kan je helpen om het deze keer anders te doen;
Het is heel praktijkgericht: je vindt er gedetailleerde foto's van handposities, elk apart en uitvoerig beschreven met daarna ook nog een handig overzicht zodat je handen beginnen te kriebelen om zelf ook aan de slag te gaan.

Voel de Reiki-energie die via dit boek warm en liefdevol naar je toestroomt.


ISBN 978-1460906262 - 100 pagina's

Rechtstreeks te koop via Amazon. Klik hier

of 

Bij mezelf voor € 15 (bijna dubbel zo dik als het eerste boekje) Verzenden binnen België kan voor € 4. 
rek:  1430 8029 4984
bestellen vanuit Nederland kan via
IBAN: BE03 1430 8029 4984
BIC: GEBABEBB
Mail me je adres gegevens door.


Reacties op mijn eerste boek vind je hier

Hier vinden jullie een aantal bladzijden als 'proevertje' om een beeld te krijgen van wat jullie in het boek mogen verwachten.

 
 
 
 
 
 

Reacties over het boek:
Myriam,

Proficiat met dit boekje. Het is zijn geld zeker waard. Getailleerde handposities met een heel degelijke uitleg dit zag ik nog nergens anders. Het resultaat is verbluffend. Ik heb zo het gevoel dat dit boekje zeker niet je laatste boekje is…er komen er nog, denk ik. Ik hoop het! 

Georgette DookerHet boek bevat een schat aan informatie over het werken met Reiki en over hoe de schrijfster zelf een Reiki-inwijding geeft. Een droom die voor iedereen werkelijkheid kan worden. Het boek is een prachtig uitgewerkte syllabus die je zeker niet op een boekenrek laat bestoffen.
Viv


Ik vind het boekje heel praktisch. Elke handpositie wordt mooi uitgelegd en dan heb je nog eens een overzicht ook. Heel bruikbaar dus. Ik heb al heel wat Reiki boeken maar dit is echt een aanrader!Dit boek is niet enkel een Reiki-boek maar ook een "opbeur-boek" voor de dagen dat een mens een opkikker kan gebruiken! De verschillende quotes zijn zo mooi en zetten aan tot nadenken, tot het aanpakken van de situatie om een betere wereld te zien en te scheppen. Ik geniet van dit boek!
Marianne


Ik wou u graag laten weten dat het boek vandaag veilig is aangekomen.
Eerlijk gezegd heb ik het meteen verslonden, het is erg duidelijk geschreven. Waarschijnlijk zal ik het nog een paar keer doornemen voor ik aan mijn cursus begin.
Met warme groet
Vanessa Olbregts
 


Dit boek maakt Reiki toegankelijk, net als jouw betaalbare Reiki-inwijdingen. Dank je wel!
Marc

Dit is een boek dat ik lang zal koesteren, want in deze praktische gids liggen de geheimen besloten die mijn dromen in vervulling kunnen doen gaan. Eindelijk eens een boek met duidelijk gedetailleerde foto’s voor de zelfbehandeling van Reiki. Ik denk dat dit boek door iedereen eenvoudig toegepast kan worden. 
An

In uw boekje van reiki zijn vooral de fotos een voltreffer, anders is het voor niet kenners
nogal zweverig
Rita

Beste Myriam, Een heel mooi goed  en liefdevol opgezet boek van Reiki 1 Proficiat. Ik hoop, dat je er veel mensen mee kunt helpen .Ga zo voort….

Marie Jose Neve  auteur van het boek Lieske. (neve.menu@skynet.be) 

Wat “Lieske”, een verhaal over toverdiertjes betreft’’’de tweede druk is in aantocht. Wij gebruiken dit op scholen als een heel  project  waar de kinderen zelf de rollen spelen van Lieske, Schrans de Schimmel de Compostfee en Professor Pissebed. Klik hier naar een videoclip.
wil je terug naar de hoofdpagina?

www.myr-I-am.comComments