Soul retrieval

Een Soul retrieval is letterlijk het herstellen van de heelheid van de ziel. De Laika’s, Zuid-Amerikaanse sjamanen, in Peru ook de “Wijzen” of Earthkeepers genoemd, gebruiken nog altijd helingtechnieken die hun voorouders eeuwenlang hebben gekoesterd en gebruikt en die binnen hun medicijnwereld van leraar op student zijn overgegaan. Ze doen dit via hun zogenaamde “Reizen naar de Benedenwereld” ook Soul retrieval genoemd. Ze gebruiken deze reizen voor heling, transformatie en groei. Alberto Villoldo stond als medisch antropoloog verbaasd over wonderbaarlijke genezingen die Sjamanen in Zuid-Amerika in het Andesgebied verrichten, zowel ter plaatse als op afstand.Hij begon deze methode te onderrichtten in zijn sjamanen-opleiding en schreef ook het boek: “Afdalen in je ziel. Helen van verleden en toekomst met de Soul retrieval”. Ook de antropologe Magaret Mead en Sandra Ingerman vestigden al eerder de aandacht op deze helingstechniek.

Paul Liekens volgde zijn sjamanen-opleiding bij Alberto Villoldo en trok daarna met hem en zeven Inca sjamanen een maand rond in het Andesgebergte en de jungle van het Amazonegebied in Peru.

Paul Liekens heeft de Soul retrieval vereenvoudigd zodat het toegankelijker wordt zonder dat dit zijn kracht verliest, zijn aanpassingen zijn het resultaat van jarenlange expertise. Tijdens privé consulten waar hij de Soul retrieval inzette en ook tijdens de Munay-ki inwijdingsopleiding werden vaak krachtige helingsprocessen op gang gebracht. De vraag ontstond om meer uitleg over deze techniek.

Om de Soul retrieval dieper te integreren zet Paul Liekens dit transformerend gebeuren verder, door zijn zelf ontworpen helend NLP en Sjamanen mimespel: Het helend NLP en Sjamanen mimespel van Paul Liekens.

Klik hier voor meer info


Comments