Feedback emoties en angsten

 • Lieve Myr-I-am, beste Paul, Ik heb dit jaar reeds een aantal workshops bij jullie gevolgd en jullie gemoedelijke werkwijze om de NLP-theorie en -oefeningen op een voor iedereen begrijpelijke wijze over te brengen vind ik elke keer weer aangenaam en bijzonder. Afgelopen zaterdag nam ik deel aan jullie workshop 'Bevrijd je van beperkende emoties en angsten met NLP' en zoals gewoonlijk creëerden jullie een veilige omgeving waarin alle deelnemers konden werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Voor mij heeft de workshop 'Bevrijd je van beperkende emoties en angsten met NLP' veel gebracht: niet alleen weet ik nu beter hoe ik de verschillende technieken kan inzetten om anderen te helpen, maar ik ontdekte dat de verschillende oefeningen die wij samen onder leiding van jullie hebben gedaan, ook onverwachts invloed op mijn welzijn hebben gehad. Want onderweg op de terugweg naar huis merkte ik al dat ik mij veel meer ontspannen voelde. Het is nu bijna een week geleden en ik merk grote fysieke en mentale verschillen: mijn lichaam is veel minder stijf dan voorheen en mijn twijfel en voortdurende ongerustheid zijn verdwenen omdat ik er vertrouwen in heb dat ik nu elke situatie aankan als die zich voordoet. Ook mijn gezin vindt dat ik veel meer ontspannen ben. Ik ben ongelofelijk blij dat ik jullie heb ontmoet en dankbaar dat jullie bereid zijn om jullie deskundigheid te delen.

 • Lieve Myriam, wat ben ik blij dat ik (ook) deze workshop gevolgd heb. Bij mij zijn er ontdekkingen gedaan, zoals het werken met een kwaliteit op trauma en het teruggeven van 'energieën' bij de Ho'oponopono, ontdekkingen die ik op zijn zachts gezegd fantastisch vind. Ik heb me lang bezig gehouden met (trauma)therapie en hoe negativiteit om te keren tot positiviteit en ik vond het antwoord gedeeltelijk bij onder meer transformerende meditatie zoals heling van kinddelen. Maar wat ik bij u leerde is een veel specifieker en diepgaande antwoord op mijn zoeken en daarvoor ben ik je heel erg dankbaar. Dat alles met veel liefde en verduidelijking gegeven werd in een huis waarin we ons echt welkom wisten, hoeft geen verder betoog. Dat zijn gewoon zekerheden. Dus nogmaals dank en de groeten aan Paul - ik bestudeer zijn boekje aandachtig! -,

 • Ondertussen heb ik bij jullie bijna alle workshops gevolgd. Elke workshop gaat rondom een bepaald thema, gisteren was dit hoe om te gaan met angst & beperkende emoties. Door deze workshop krijg je effectieve handvaten aangereikt die je voor jezelf kan gebruiken en voelen welke daarvan het beste voor jou passen. Het is echt een voel-doe-beleef dag, niet enkel theorie , maar ook in de ervaring zelf stappen. Dit met de uitstekende begeleiding van Myriam & Paul die dit op een amusante en vlotte manier aan de man brengen. Een echte aanrader, uit elke workshop trouwens haal je heel veel wijsheid en ervaring.
 • Er wordt heel duidelijk uitgelegd wat NLP is. En waarom dit belangrijk is in je leven. We zijn de 'makers of magiërs' van ons eigen leven. Dit wist ik al voordien, maar door de cursus te volgen dringt dit zóveel beter door. Ik voel nu veel meer dat dit klopt. Dit door de wetenschappelijke achtergrond die er gegeven wordt. En door de oefeningen waarmee we onszelf kunnen 'bijwerken', hebben we echt 'tools' waarmee we meteen aan de slag kunnen. En met onmiddellijk resultaat. Dit geeft een heel fijn gevoel. De oefeningen zijn bovendien heel goed thuis te doen, en zijn eigenlijk eenvoudig. Heerlijk dat je op zo'n eenvoudige manier invloed kan uitoefenen op je eigen leven! Blij en 'grateful' :-) dat ik erbij mocht zijn! 
 •  Bedankt Paul en Myriam, het was een boeiende workshop met vele nieuwe inzichten en veel motivatie om terug verder te stappen, dank u wel, TOP AANRADER <3 dank aan @Paul Liekens & Myriam voor de draagkracht & kennis te delen. En voor de vele mooie nieuwe deuren die zullen opengaan door weer een nieuw ankertje in mijn collectie. Het was zoals gewoonte weer een fijn thuiskomen. In de voormiddag was het informatief en in de namiddag waren er héél véél oefeningen waar je zeker zelf mee aan de slag kan.Ik heb het trouwens al toegepast bij iemand en het blijft verbazingwekkend hoe dit werkt.Ik bedank Paul en Myriam voor het delen van hun kennis. Ik kom zeker nog terug xxx 
 • Ik geef zelf consulten, bijna iedereen die bij mij op consult komt kampt met emoties en angsten. Ik volgde dus al heel wat workshops hierrond als bijscholing. In de meeste workshop wordt er gepraat over emoties en angsten en daar blijft het bij. Jullie reiken transformerende oefeningen aan, dit is een wezenlijk verschil! Ik paste ondertussen al een paar technieken toe met resultaat. Dank voor de waaier aan praktische oefeningen 
 • Wat ik zo bijzonder vind aan jullie workshops, want ik volgde al alle verschillende items bij jullie, is jullie deelzaamheid van wijsheid. Ik geef zelf consults en ik heb al heel wat mensen kunnen helpen door jullie ééndagsworkshops te volgen. Het is ook leuk dat er altijd een gemengde groep is van therapeuten die zich willen bijscholen en willen bijleren en mensen die het komen volgen om er zelf direct baat bij te hebben. Fantastisch hoe jullie van die 2 verschillende groepen 1 geheel kunnen maken. Iedereen gaat stralend buiten. Lieve Paul en Myriam, Wij zijn er iedere dag mee aan de slag en vinden het hele waardevolle workshop die we iedereen gunnen. De oefening die ik met Paul heb gedaan vonden wij heel fijn omdat het en heleboel tegelijk pakt. Verder is het boekje heel duidelijk om mee te werken, onze complimenten. 
 • Bij deze wil ik jullie nog heel erg bedanken voor de fantastisch leerrijke en boeiende dag van afgelopen zaterdag! Zoveel wijsheid... Wat ik zo bijzonder vond zijn de praktische voorbeelden, we kwamen echt in het gevoel, het werd op een leuke speelse manier gebracht en dan de heel vele tools, super ! Ik heb er enorm van genoten en raad het iedereen in m'n omgeving aan...   
 • Wat een bijzondere belevenis, de oefeningen ervaren is zo bijzonder, het is moeilijk in woorden uit te leggen wat je voelt tijdens de oefening, maar na de oefening BEVRIJDING!
 • Een deelneemster aan de workshop sliep al maanden niet. Haar man was overleden en ondanks dat ze wist dat hij zou overgaan (maar niet wist wanneer uiteraard) ging ze naar huis om even te gaan slapen want het was een ware uitputtende strijd dat die man voerde op zijn sterfbed zowel voor hem als voor zijn jong gezin. Toen ze wakker werd was hij overgegaan en voelde ze zich schuldig, .....als ik gebleven had was ik erbij geweest... ze had een link gelegd, "slapen is niet goed", dus sliep ze niet meer of heel slecht. We kregen een telefoontje dat ze na de workshop al 2 nachten terug kan slapen !!!! Hoera !!!!!!! 
 • Ik vond het een geweldige dag, één warm bad! Duidelijke informatie, uitleg en oefeningen. Jij hebt me nu geleerd hoe contact te hebben met mijn hogere zelf... als mijn hoofd een beetje naar achter gaat is het 'ja', naar voor 'nee'... Zo eenvoudig ?!?! ... maar het wérkt hé ! Ben zo blij hiermee ! Dikke merci 
 • Wat een boeiende dag zo een NLP workshop. Het was een super leuke dag met leuke muziekjes en ontelbaar veel oplossingsmethoden die aangereikt werden. Ik kwam niet voor mezelf maar ik wou er iemand in mijn heel directe omgeving mee helpen en ....tatata dit lukte ! Voor mij was heel het NLP gebeuren nieuw, ik heb altijd gedacht dat dit te moeilijk voor mij was, maar ik had al reiki gevolgd bij Myr-I-am en had gezien hoe ze dingen kan uitleggen en aanpakken dus ik heb het erop gewaagd. Ik ben heel trots op mezelf dat ik kwam, en dat ik het thuis kon toepassen met succes. 
 • Ik wil jullie van harte danken voor de workshop emoties en angsten. Wat een inzichten heeft dit me gebracht . Al zolang zoveel vragen zonder antwoorden hoe ver ik ook zocht. Dichter dan dit konden en kunnen de antwoorden niet liggen. Nog meer sinds de workshop kijk ik naar binnen bij mezelf. Van dichtbij en van op afstand. De oefeningen zijn een dagelijks ritueel geworden . Ik ben benieuwd wat dit me van vernieuwing zal brengen. De workshops worden ook op een heel aangename manier gebracht en er is zeker ruimte voor vragen . Nogmaals van harte dank .