Feedback Reiki privé behandeling

Hier een feedback:

Dankjewel Myriam van Acker voor de heerlijke reikisessie(s)! De ene keer kwam ik langs vanuit een gevoel van ontevredenheid en mentale knopen en de andere keer kwam ik naar je vanuit een gevoel van rust en aanvaarding voor wat was. Elke keer was de reiki die je me hebt geschonken een ervaring waarbij ik dichter bij mezelf kwam te staan. Ik voelde en zag in gedachten de energetische blokkades in mezelf transformeren naar licht. De connectie met mezelf, die ik even kwijt was, vond ik terug en werd versterkt. Alsof ik verloren puzzelstukjes terug kon vinden om mijn puzzel te kunnen maken. Een puzzel waarvan ik niet weet wat het resultaat zal zijn, maar waarvan ik wel weet dat dit aansluit bij mijn true self. Door hetgeen je deed, kwam ik dichter bij mijn eigen essentie, voelde ik hoe mijn hart zich terug opende en dat ik opnieuw liefde voor mezelf op de eerste plaats (en liefde voor anderen) terug kon voelen en toelaten. Als ik mijn ervaring beknopt zou mogen omschrijven in enkele woorden dan zou deze zijn: magisch, thuis komen bij mezelf en liefde. Dankjewel hiervoor! Ik vind je fantastisch  

Ik ben een kind van een middenstander, die altijd gezien heeft dat werken werken een must is, dit is met de paplepel doorgegeven. Toen men me zei dat ik eens een relaxatie moest nemen toen vond ik dit eerst zelfs belachelijk! Ik kwam via via bij Myr-I-am terecht voor een reiki behandeling, ik leerde ook een anker van rust maken want deze reiki dame heeft meer dan reiki alleen te bieden. Ik kwam tot het besef dat ik er inderdaad al een hele tijd door zat. Pas als je dit beseft kan je er iets gaan aan doen. De reiki sessies brachten me niet alleen rust, relaxatie, een heerlijk gevoel maar vooral ook inzicht. Had ik dit niet gehad ik was recht afgestevend op een burn-out.


Een reiki sessie bij Myr-I-am is een aanrader. Ik kreeg het als geschenk voor mijn verjaardag. Ik genoot meer van dit cadeau dan van iets materieels. Een tip: weet je niet wat te geven als geschenk, dit is een leuk idee.