Vitaliteits workshop

Voor mensen die het MOE-ZIJN moe zijn.


Enkele slides uit de PowerPoint die we geven voor dat we de vele praktijkoefeningen doen:


VITALITEITS Workshop voor mensen die het moe-zijn, moe zijn

(NLP, REIKI, PIRAMIDE ENERGIE, WILDPLUK en een vleugje SJAMANISME)

Van KLACHT naar KRACHT, van ZWAKKERE naar WAKKERE!


Het doelpubliek voor de workshop is mensen die meer vitaliteit willen, maar ook mensen die de tips en oefeningen willen doorgeven. Je krijgt een prachtig boek mee.  Klik hier voor een glimp door het sleutelgat naar het boek.


Ik, Myr-I-am had ooit CVS en ben volledig genezen. Mensen vroegen me: vertel eens hoe je dit deed. Zo werd een workshops vol tips geboren. Paul Liekens had een workshop voor managers rond het thema Burn-out en stress. Toen ik het resultaat zag van iemand met CVS die bij Paul op consult kwam, en mijn ogen niet kon geloven hoe NLP alles versnelde, toen werd het idee geboren laat ons samen een nieuwe workshop maken.

Ik ben geen dokter. De tips die ik geef kunnen de reguliere medische geneeskunde niet vervangen. Ik werd gedwongen om me over te geven , om te luisteren naar mijn lichaam. Ik heb mezelf volledig geheroriënteerd. Ik deel tijdens deze info dingen die mij geholpen hebben en die je makkelijk en eenvoudig kan toepassen op jezelf.

Paul geeft krachtige transformerende NLP oefeningen. Je leert heel wat NLP oefeningen die je zelf kan gaan toepassen. Als ik Paul die hoor uitleggen denk ik, ik had sneller kunnen genezen, laten we dit vertellen aan ieder die nu nog zoekt en aan ieder die meer kwaliteit wil in zijn leven.

Ik, Myr-I-am, ben heel moe geweest. Iemand die vroeger zelf een stroper was, kan het best stropers betrappen. Jezelf helen in een handomdraai kan dat? Ja, dat kan! Kan je dit bewijzen? Ja, dat kan! Prof Dr Lambrecht noemt me de straffe madam, de Reiki madam, ... maar ik ben veel meer, ik was ziek en onderzocht heel wat zelf-healings methodes, dus meer dan Reiki alleen.

Deze workshop is ontstaan vanuit mijn eigen ervaringen (CVS, fybromyalgie) te hebben GEHAD ( 1996 tot 2010). Mijn zoektocht naar VOLLEDIGE GENEZING heeft mij via diverse opleidingen tot EEN WAAIER VAN OPLOSSINGEN gebracht. Zo heb ik een aanbod kunnen ontwikkelen waarvan ik weet dat deze een snel resultaat geven.

Het is de tegenwind die de vlieger doet stijgen. Chinees spreekwoord

In elke eikel zit alles in om een mooie grote eik te worden. Helaas zit er ook soms in ons onderbewustzijn een onbewuste saboteur die er voor zorg dat we niet bij ons volledig potentieel kunnen komen. Door op een eenvoudige manier contact te nemen met die saboteur kunnen we de saboteur in ons voordeel laten werken en het proces van toename van vitaliteit en genezing opgang brengen. De praktijk heeft aangetoond dat het veel eenvoudiger is dan we tot nu toe durfden geloven.

Workshop NLP, reiki en sjamanisme. Ik krijg nu vaak de vraag : Wat is NLP eigenlijk? Hier mijn antwoord in 3 tekeningen. De Titanic vaarde tegen een stuk ijsberg dat niet zichtbaar was. De kapitein had zijn blik op het zichtbare gefocust. De ijsberg is vergelijkbaar met de mens. 6% bewust en 94 % onbewust. NLP is een methode om het onbewuste te leren kennen en te benutten. (Ik denk vooral in beelden)

Uitleg  NLP door Paul Liekens: Door NLP word je nog meer bewust van alles wat je denkt, voelt en doet. Dat leidt tot meer keuze en kwaliteit op alle belangrijke domeinen van je leven.

Ik, Myr-I-am, geef tips hints die de sluier ontsluieren. jouw vermoeidheid krijgt een ontslagbrief en je zult aanspraak beginnen maken op vitaliteit en uithoudingsvermogen en kracht en helderheid en gezondheid en voorspoed en vervulling van jouw dromen en wensen en doelen. Je ervaart wat Reiki is zonder veel theoretische uitleg.

De focus ligt op meer kracht en energie. Soms kan een kleine verandering een groot verschil maken. Als ik niet nee kan zeggen, is mijn ja niets waard.

Als je spookrijder na spookrijder na spookrijder tegenkomt dan moeten we ons eerlijk durven afvragen rijd ik dan wel in de juiste richting? Ben ik niet zelf de spookrijder?

Ik, Myr-I-am neem je mee via muziek, verhaal, beelden en informatie om jezelf een beetje beter te leren kennen en verwennen. Paul haalt zijn beste NLP oefeningen uit de kast. 

''De gedachten die we kiezen vormen het gereedschap waarmee we het doek van ons leven schilderen.'' Louise Hay


Als duidelijk wordt dat je jouw doel niet bereikt verander dan niet van doel maar van aanpak. Harder roeien helpt niet als de boot de verkeerde kant op vaart. Paul Liekens 


Er zijn 2 vechtende wolven in elk van ons. Een wolf die energie vreet en een wolf die energie geeft. Welke wolf wint? De wolf die JIJ voedt. 

Wij wensen je toe dat je bewust meer meester wordt over de kwaliteit van je eigen leven, en we zijn blij dat we daar mochten aan mee helpen.

Paul Liekens en Myr-I-am


Uit respect voor de privacy van de nog zoekenden worden er geen foto's genomen tijdens deze workshop. Dus beeldmateriaal hebben we niet. Maar je kan wel feedback lezen van vorige cursisten:                                         Klik hier FEEDBACK VOOR MENSEN DIE HET MOE-ZIJN MOEZIJN

Klik hier voor een glimp door het sleutelgat naar het boek.

Prijs voor de workshop: 99 euro.

De dagworkshop start om 9.30 u tot 16.30

zie agenda voor de meest recente datum: Agenda

ten huize van Paul LiekensKluizestraat 3 te 9860 Scheldewindeke- Oosterzele

Inschrijven via paul.myriam@hotmail.com

Wettelijke verplichting NLP