Ik ben waardevol

Workshop rond NLP-OVERTUIGINGEN
Paul zijn zeer succesvolle MUSEUM-oefening.

zie agenda voor de meest recente datum

Dit is een workshop over de overtuiging over onszelf. Vaak is deze overtuiging onbewust. Het is alsof er een programma loopt op onze computer waarvan we geen weet hebben maar die een heel bepalende invloed op ons heeft.
De meeste mensen worden gesaboteerd door een onderliggende beperkende overtuiging over zichzelf op identiteitsniveau die aangepakt wordt. Het gevoel "ik ben niet goed genoeg" kan soms heel diep, onbewust maar toch sterk aanwezig zijn. Het kan een overtuiging zijn die niet van ons is maar van generaties voor ons.

In deze workshop worden beperkende overtuigingen die je beletten om voluit succes in het leven te hebben ontmanteld en vervangen door een ondersteunende overtuiging. Door de wet van aantrekken en afstoten gaan we andere dingen beginnen aantrekken. Door de nieuwe overtuiging "Ik ben waardevol" zal je leven een nieuwe succesvolle wending nemen.

Kernwoorden in deze workshop zijn:       zelfwaardering, eigenwaarde, zelfvertrouwen, zelfrespect en zelf liefde.Mensen komen bij Paul in Privé consult heel dikwijls met problemen van lang geleden. Deze oefening heeft al aan de basis gelegen van het transformeren van de meest uiteenlopende onderwerpen. De meeste mensen worden gesaboteerd door een onderliggende beperkende overtuiging over zichzelf op identiteitsniveau die aangepakt wordt. Het gevoel "ik ben niet goed genoeg" kan soms heel diep, onbewust maar toch sterk aanwezig zijn. In de jeugd werd soms gezegd "Jij BENT dom, ...." Het onderbewustzijn kan dit als waar gaan aannemen en dit gaat je leven beperkend beginnen bepalen. Je kan beter niet tegen een kind zeggen: "Jij BENT STOUT" maar nu heb je iets stouts GEDAAN. Dit is op gedragsniveau en gedrag kan je veranderen. Door het volgen van deze workshop ga je andere dingen beginnen aantrekken en afstoten, omdat je bewust werd dat jouw overtuigingen over jezelf heel bepalend zijn. Jij bent de schepper van je eigen leven.

Dit is een workshop waar veel cursisten om smeken, leg ons uit wat Paul nu eigenlijk doet in zijn privéconsulten waar mensen van heinde en verre voor komen.

Als bijdrage tot JOUW transformatie komen volgende items aanbod:       

  • We starten met het leren maken van een anker in de bekende Paters Paul 
  •  Een PowerPoint waarbij je stap voor stap jouw schakels leert  te vinden. 
  •  Heel praktische en toepasbare oefeningen. 
  •  Een kijk achter de schermen hoe Paul wonderbaarlijke privéconsulten doet en hoe je dit zelf kan doen.
  •  Zelf oefenen per 2 aan de hand van de uitgebreide uitgelegde informatie in de Power Point, want een meester leidt geen leerlingen op maar nieuwe meesters. Na deze workshop kan je deze techniek niet enkel bij jezelf maar ook bij anderen gaan toepassen. (dit is enkel voor wie dit wil, zeker geen verplichting, je kan de workshop ook gewoon voor je eigen transformatie volgen en ondertussen genietend onder een piramide zitten)
  • De Onuitputtelijke bron van eigenwaarde en zelfwaardering. 

                                                                                         

Deze workshop laat je beseffen en laat je VOELEN hoe waardevol JIJ bent.
We werken in kleine groepjes zodat we je kunnen begeleiden.

GEEN ERVARING OF VOORKENNIS VEREIST.

Via de Powerpoint wordt alles stap voor stap uitgelegd. 
Klik hier naast voor enkele slides.

Hier enkele paragrafen uit onze uitgebreid werkboek bij deze workshop:

-Jij bent verantwoordelijk voor jouw overtuigingen. Bv. deze volgende gedachte:' Ik trek automatisch altijd dezelfde situaties en personen aan waarbij ik mijn zelfwaardering zo voel weglopen.' Dit is ook logisch want zolang je deze overtuiging niet transformeert blijf je altijd hetzelfde aantrekken. Je kan deze overtuiging transformeren door het besef dat je door de wet van aantrekken zelf eigenlijk continu onbewust loopt uit te kijken naar weer zo een situatie of persoon. Dit besef is het begin van transformatie. Verander je overtuiging over jezelf en heel de kwaliteit je leven verandert. (In de workshop helpen we je stap voor stap hierbij)

-Paul heeft na jarenlang consult te geven ondervonden dat volgende nieuwe overtuiging heel volledig en efficiënt is: Ik ben waardevol en verdien om gezond en gelukkig te zijn.

-Deze nieuwe overtuiging gaat niet alleen over gezondheid en vitaliteit maar ook over geluk. Ook geluk moet je niet buiten jezelf zoeken, verander je overtuigingen i.p.v. vruchteloos de wereld en de andere mensen te willen verbeteren. Geluk is de kunst om een boeket te maken van de bloemen waar jij op dat moment bij kan om ze te plukken. Kies voor een nieuwe overtuiging die een andere gewenste werkelijkheid creëert en je creëert een ander leven. De uitdaging is te gaan creëren wat je wilt. (In de workshop leren we de verborgen saboterende overtuiging ontdekken en transformeren).

-Schrijf op een post-it die situatie waar je wil mee werken. Een tekort aan zelfwaardering, zelfrespect, eigenwaarde of ... moet concreet gemaakt worden. Vb. ik heb een examen/of sollicitatiegesprek/een gesprek met mijn werkgever,... waar dat ik me in het verleden onzeker over voelde, door deze oefening ga je alle capaciteiten mobiliseren die je hebt en als je onzeker bent niet zou gebruiken. Je ziet jezelf dat succesvolle gedrag toepassen in die omstandigheden. Kijk hoe jij je anders gedraagt, ondersteund door alle hoger liggende niveaus, en merk ook hoe anderen die erbij betrokken zijn daar anders op reageren. Merk hoe het resultaat anders is. Als dat resultaat je meer voldoening geeft stap je nu vooruit in die situatie en beleef ze helemaal, vanuit dat nieuwe gedrag. Ervaar het verschil.

                                                   * Klik hier voor de eerste volgende NLP workshopdag met dit thema,                                                    Noteer alvast de eerst volgende datum in je agenda en schrijf nu al in.

* Klik hier voor  Feedback Ik ben waardevol

* Klik hier naar het boekPrachtig kunstwerk uit de "You are gold gallery"   

door Kathleen Steegmans dat zeker past bij dit itemPrijs voor de workshop: 99 euro.

De dagworkshop start om 9.30 u tot 16.30


ten huize van Paul LiekensKluizestraat 3 te 9860 Scheldewindeke- Oosterzele

Inschrijven via paul.myriam@hotmail.com

Wettelijke verplichting NLP