Feedback Ik ben waardevol


 • Iemand noemt zichzelf na deze dag-workshop de nieuwe versie van zichzelf: 2.0. Dank je voor de toffe waardevolle les, ik heb echt een puzzelstukje gevonden en ben zeer dankbaar daarvoor,
  was echt tevreden om erdoor te gaan en voel me nu zeer dankbaar , ik hou jullie op de hoogte van mijn verbeteringen op gezondheidsvlak, in de rugschool staan ze versteld van mijn resultaten, yes, we zijn op goede weg, ik wens jullie hartverwarmende weken toe en tot later, stefanie 2.0 

 • Ik heb geen gewone onbezorgde jeugd gehad, en hierdoor dacht ik dat ik slachtoffer was, deze slachtoffer rol werd me zo vertrouwd dat ik deze rol ging aannemen als mijn identiteit. Na deze workshop vielen de oogkleppen van mijn ogen. Ik nam het besluit aan mezelf te gaan werken!, Heel mijn leven veranderde ten positieve. Dank dat jullie zo 1 dagworkshops geven, dank aan de vriendin die me een duwtje gaf om hiernaar toe te komen.

 • Bij deze mijn feedback van de Waardevol dag: Een workshop bij jullie is een kado voor mijzelf. Om te luisteren naar de schat aan wijsheden en ervaring die jullie delen. De deskundigheid waarmee jullie omgaan met vragen. De warmte waarmee jullie de cursisten ontvangen. Het is een feestje, waarbij je geschenken mee naar huis krijgt. Dank voor alles wat jullie delen vanuit liefde en overtuiging om het leven van anderen en de wereld een beetje mooier te maken. Het is ontzettend waardevol en heeft mijn leven 180 graden in de goede richting veranderd. Ik geniet nu elke dag van deze opbrengsten. Heel veel dank, ik heb opnieuw genoten en vlieg met nieuwe frisse intenties deze nieuwe dag en nieuwe week in.

 • Bedankt, Paul & Myr-I-am! Het was een fijne en interessante workshop, die op een mooie en authentieke manier door jullie gebracht werd. Ik voelde me meteen thuis bij jullie. Alles is ook nog eens heel duidelijk door jullie verwoord in het boekje. Goed verstaanbaar om er zelf mee aan de slag te gaan. Bedankt hiervoor! 

 • Zoals beloofd hierbij mijn reactie op jullie nieuwe workshop : Het feit dat de workshop in de eigen woning kan doorgaan, geeft je als deelnemer onmiddellijk een huiselijk warmtegevoel. Een... welkom-gevoel. De warme 'hug' die Paul me gaf was er één van hart tot hart. Dit voelde heel intens. De inhoud en opbouw van deze nieuwe workshop, welke Myriam en Paul organiseren is niet de makkelijkste materie om op een begrijpelijke, wel te verstane manier aan de deelnemers over te brengen. Toch slaagden Paul en Myriam hier schitterend in! Met gevoel voor humor gebracht, een duidelijke structuur kon ik de materie in mij opnemen. Het is een materie die ervoor zorgt dat je een nieuw, ander beeld krijgt van jouw zelf. Achteraf heb ik echt het gevoel dat ik 'anders' op onze globe sta. Wat we leerden/ondernamen zit als het ware ingebeiteld in jouw onderbewustzijn. Je kan achteraf niet meer je oude "zelf" zijn, want dit geeft een tegenwringend gevoel. Naast een uitgebreide syllabus, welke een schitterend naslagwerk vormt (waarvoor dank Myriam), krijg je tools aangereikt om dagdagelijks te gebruiken en als handvat kunnen dienen tijdens je dagdagelijkse taken/job. Ik kan deze workshop alleen maar aanraden aan mensen die het heft in eigen hand willen nemen.

 • Het was fijn jullie te mogen ontmoeten. Ik heb zelf al zo vaak mensen op het hart gedrukt dat ze waardevol zijn en dat het belangrijk is dat ze zich zo gaan voelen en gedragen. Ik gaf ze dan een houten hartje waarop ze dat konden schrijven en zichtbaar ophangen. Ik wou het immers, vanuit mijn hele hart, héél oprecht dat ze zich zo gingen voelden. Maar rond mezelf hing nog een dikke waas van twijfels en negativiteit die ik niet opgeruimd kreeg. Ik kreeg steeds meer lichamelijk klachten die met geen middelen te verhelpen waren. Toen een acupuncturist opperde dat ik toch eens naar mijn zelfwaarde moest kijken, schrok ik. Was die dan zo in mineur. Ik wou het niet toegeven dat hij meer dan gelijk had en wist vooral niet hoe het aan te pakken. Maar dank zij jullie overzichtelijk schema en begrijpelijke duidingen, kreeg ik, niet enkel, letterlijk onder ogen met welke overtuigingen over mezelf ik door het leven ging, maar ook al die zaken die me lukten en waar ik goed in ben. Dat was een eureka-moment. Het werd plots helder in mijn hoofd. Nu, twee dagen later, voel ik me rustiger en blijer met mezelf. De lichamelijke klachten (eigenlijk signalen) zijn er nog, maar toch heb ik het gevoel dat ze stilaan naar de achtergrond zullen wijken. We zien wel. Het belangrijkst op dit moment is het inzicht dat ik er toch zelf iets kan aan veranderen.
  Dank voor jullie initiatief...veel mensen zullen hier baat bij hebben, want velen zijn in het zelfde bedje ziek. Dat besef had ik al héél lang...maar pas nu was de tijd rijp om dit, via jullie, te kunnen concretiseren.

 • Ik ben dankbaar dat ik in mijn zoektocht bij jullie terecht ben gekomen en mag luisteren naar en leren van het gedachtengoed van Paul. Ik ben dankbaar dat jij Myriam dit alles goed op papier hebt gezet en de workshops organiseert om dit waardevolle gedachtengoed te blijven verspreiden. Ik draag er graag op mijn eigen vierkante meter, mijn steentje aan bij, door de boodschap te delen in mijn eigen praktijk.

 • Getuigenis :

 • In een vorige getuigenis werd vermeld dat velen in hetzelfde bedje ziek zijn, en dat vind ik zo'n mooie waarheid. We leven in een prestatiegerichte maatschappij waar burn-outs niet uit de lucht zijn. Meer en meer moeten geeft meer en meer minderwaardigheidsgevoelens alsook schuldgevoelens, die de innerlijke mens uithollen.Het erkennen, herkennen en uitspreken wat zich bij jezelf afspeelt geeft op zich al een openheid en voldoening, voor jezelf en voor je naaste.Het speelt geen rol wie je bent of wat je doet, we maken het allemaal mee dat we het gevoel hebben te falen in iets. Dit falen zet zich vast in je denken als een waarheid over jezelf. Die zogezegde waarheid begint een eigen leven te leiden en bepaalt je doen en laten in je dagelijkse bestaan.Het feit dat deze workshop succesvol is, is niet vreemd. Het helpt je bewust worden van een innerlijk gewoontegedrag dat men zelf systematisch heeft opgebouwd.Deze dag geeft een opstap en een begin om jezelf te benaderen met positiviteit en tederheid. Werkelijk een eye-opener !! Myriam en Paul, héél knap wat jullie doen!

 • Dit was een zeer praktische workshop. Heel veel uitleg en ook heel concreet, we konden er direct mee aan de slag. Myr-I-am je hebt hier weer flink je best voor gedaan, alles was duidelijk, mooi gepresenteerd, en vooral toepasbaar voor en door iedereen. Ik heb nog dingen gevolgd bij jullie, altijd zeer uitgebreid degelijk werkboek, altijd iets waar ik weer een stuk verder mee kan. Mijn leven veranderde echt positief sinds ik jullie ken.

 • Voor mij was alles nieuw. De workshop heeft me inzicht gegeven van inderdaad een onbewust programma dat mijn leven bepaalde, ik had door de bewustwording van mijn overtuiging en de transformerende oefeningen een gevoel van bevrijding, ik voelde me "opgeruimd / schoongemaakt / nieuw". Tijdens de oefening werden we uitgenodigd om telkens te 'voelen'. Ik voelde de veranderingen in mijn hele lichaam. Ik vond het een magische dag. Knap gebracht, aandacht voor iedereen, prima opgezet. Ook het boek is super, zo kunnen we alles nog eens nalezen.

 • Mijn mama sleurde me mee naar Paul Liekens... Ik was een succesvol persoon carrière gerelateerd. Ik bereikte mijn droomjob in een korte tijdspanne, waar vele collega's enkel kunnen van 'dromen'.  Privé was ik eigenlijk nog nergens. Tussen deze twee uitersten leefde ik mijn 'leventje', om niet te moeten voelen en zien hoe arm ik privé wel was, deed ik onbewust graag overuren, cursussen voor het werk, als een soort verdoving. Dit en nog veel meer leerde ik in deze dag. Ik kon vanuit de neutrale positie in de 'museum oefening' mijn leven overschouwen. Ik was me niet bewust 'hoe' ik leefde.  Ik ging anders buiten, ik had inzichten gekregen, ik besefte dat ik zelf schepper ben, ook van het privé stuk. Mijn oogkleppen vielen van me af. Ik ben jullie zo dankbaar! Ik hou jullie op de hoogte!

 • Ik reed na jullie workshop blij naar huis, het was een prachtige dag. Ik vond het leuk dat iedereen de kans kreeg om de oefening te ervaren bij Paul of Myr-I-am, het was eigenlijk een soort privé consult. Ik voelde de shift, en na de uitleg in de voormiddag verstond ik ook wat er gebeurde en waarom. Ik kreeg na een weekje al 2 reacties dat ik de wereld precies minder zwaar maak dan vroeger, dat ik anders ben. Deze reacties waren van 2 goede vriendinnen die me vroegen of ik dan toch begonnen was met anti-depressiva ??? Jullie dag is dus een middel dat maar 1 keer moet ingenomen worden, leuk is en werkt! Ik kom zeker nog naar workshops om me helemaal op punt te zetten, ik voel zelf wel dat ik al een sprongetje maakte in de goede richting. Ik ben zo dankbaar!

 • Ik ben jullie heel dankbaar voor de workshop Waardevol waarin alles vlotjes verliep, vond ik. De uitleg in de voormiddag was duidelijk en de ik was heel blij de oefeningen te mogen doen want zo kon ik me de manier van werken meer toe-eigenen. Ikzelf voel me trouwens... steeds waardevoller en ben maar wat blij met de opleidingen die ik nu doe!Het is mijn intentie de Waardevolbenadering toe te passen bij cliënten. Dat betekent dat ik ze helemaal zie zitten en dat ik nog zal oefenen om ze goed toe te passen. Wie weet schiet hun leven dan ook 'met 10%' de hoogte in zoals het mijne😉...

 • Ik maakte iets speciaals mee. Ik kwam naar de workshop omdat ik therapeut ben en omdat ik alles wil volgen bij Paul en Myr-I-am omdat die zo praktische workshops geven waar je echt wat mee kan, zonder theorie om de theorie. Ik heb al jaren een slechte verhouding met iemand in mijn familiekring, ik heb hier vroeger opstellingen rond gedaan, en andere mogelijk oplossende oefeningen, niets hielp. Ik had het gelaten voor wat het was. Tijdens de workshop nu heb ik hier niet mee bezig geweest en toch is deze relatie nu beter. Ik denk dat we als mens andere signalen gaan uitzenden naar onze omgeving door de workshop en dat daardoor de mensen anders gaan reageren. Dankbare, blije en verbaasde groeten. 

 • Ik ben ooit op privé consult geweest bij Paul Liekens. Ik zat toen in de donkerste periode van mijn leven. Ik was al bij verschillende therapeuten geweest, zonder resultaat. Paul geeft je een gevoel dat je bij iemand op bezoek bent, een huiselijke living, een grapje en.... hij heeft dus de techniek om iemand zijn leven te veranderen. Ik kan nu alles klasseren in mijn leven voor het consult en na het consult. We zijn nu een paar maand verder.  Ik ben nu helemaal anders, ik voel me herboren en ik was heel benieuwd om de knepen achter zijn consult te leren kennen. Een uitleg via een powerpoint is hiervoor handig want het is een hele boterham. Ik vond de uitleg heel kundig gebracht. Ik snap waarom Paul Myriam aantrok voor zijn workshops.