Feedback Ik ben waardevol


  • Iemand noemt zichzelf na deze dag-workshop de nieuwe versie van zichzelf: 2.0. Dank je voor de toffe waardevolle les, ik heb echt een puzzelstukje gevonden en ben zeer dankbaar daarvoor,
    was echt tevreden om erdoor te gaan en voel me nu zeer dankbaar , ik hou jullie op de hoogte van mijn verbeteringen op gezondheidsvlak, in de rugschool staan ze versteld van mijn resultaten, yes, we zijn op goede weg, ik wens jullie hartverwarmende weken toe en tot later, stefanie 2.0 

  • Zoals beloofd hierbij mijn reactie op jullie nieuwe workshop : Het feit dat de workshop in de eigen woning kan doorgaan, geeft je als deelnemer onmiddellijk een huiselijk warmtegevoel. Een... welkom-gevoel. De warme 'hug' die Paul me gaf was er één van hart tot hart. Dit voelde heel intens. De inhoud en opbouw van deze nieuwe workshop, welke Myriam en Paul organiseren is niet de makkelijkste materie om op een begrijpelijke, wel te verstane manier aan de deelnemers over te brengen. Toch slaagden Paul en Myriam hier schitterend in! Met gevoel voor humor gebracht, een duidelijke structuur kon ik de materie in mij opnemen. Het is een materie die ervoor zorgt dat je een nieuw, ander beeld krijgt van jouw zelf. Achteraf heb ik echt het gevoel dat ik 'anders' op onze globe sta. Wat we leerden/ondernamen zit als het ware ingebeiteld in jouw onderbewustzijn. Je kan achteraf niet meer je oude "zelf" zijn, want dit geeft een tegenwringend gevoel. Naast een uitgebreide syllabus, welke een schitterend naslagwerk vormt (waarvoor dank Myriam), krijg je tools aangereikt om dagdagelijks te gebruiken en als handvat kunnen dienen tijdens je dagdagelijkse taken/job. Ik kan deze workshop alleen maar aanraden aan mensen die het heft in eigen hand willen nemen.

  • Dit was een zeer praktische workshop. Heel veel uitleg en ook heel concreet, we konden er direct mee aan de slag. Myr-I-am je hebt hier weer flink je best voor gedaan, alles was duidelijk, mooi gepresenteerd, en vooral toepasbaar voor en door iedereen. Ik heb nog dingen gevolgd bij jullie, altijd zeer uitgebreid degelijk werkboek, altijd iets waar ik weer een stuk verder mee kan. Mijn leven veranderde echt positief sinds ik jullie ken.

  • Voor mij was alles nieuw. De workshop heeft me inzicht gegeven van inderdaad een onbewust programma dat mijn leven bepaalde, ik had door de bewustwording van mijn overtuiging en de transformerende oefeningen een gevoel van bevrijding, ik voelde me "opgeruimd / schoongemaakt / nieuw". Tijdens de oefening werden we uitgenodigd om telkens te 'voelen'. Ik voelde de veranderingen in mijn hele lichaam. Ik vond het een magische dag. Knap gebracht, aandacht voor iedereen, prima opgezet. Ook het boek is super, zo kunnen we alles nog eens nalezen.

  • Mijn mama sleurde me mee naar Paul Liekens... Ik was een succesvol persoon carrière gerelateerd. Ik bereikte mijn droomjob in een korte tijdspanne, waar vele collega's enkel kunnen van 'dromen'.  Privé was ik eigenlijk nog nergens. Tussen deze twee uitersten leefde ik mijn 'leventje', om niet te moeten voelen en zien hoe arm ik privé wel was, deed ik onbewust graag overuren, cursussen voor het werk, als een soort verdoving. Dit en nog veel meer leerde ik in deze dag. Ik kon vanuit de neutrale positie in de 'museum oefening' mijn leven overschouwen. Ik was me niet bewust 'hoe' ik leefde.  Ik ging anders buiten, ik had inzichten gekregen, ik besefte dat ik zelf schepper ben, ook van het privé stuk. Mijn oogkleppen vielen van me af. Ik ben jullie zo dankbaar! Ik hou jullie op de hoogte!

  • Ik reed na jullie workshop blij naar huis, het was een prachtige dag. Ik vond het leuk dat iedereen de kans kreeg om de oefening te ervaren bij Paul of Myr-I-am, het was eigenlijk een soort privé consult. Ik voelde de shift, en na de uitleg in de voormiddag verstond ik ook wat er gebeurde en waarom. Ik kreeg na een weekje al 2 reacties dat ik de wereld precies minder zwaar maak dan vroeger, dat ik anders ben. Deze reacties waren van 2 goede vriendinnen die me vroegen of ik dan toch begonnen was met anti-depressiva ??? Jullie dag is dus een middel dat maar 1 keer moet ingenomen worden, leuk is en werkt! Ik kom zeker nog naar workshops om me helemaal op punt te zetten, ik voel zelf wel dat ik al een sprongetje maakte in de goede richting. Ik ben zo dankbaar!

  • Ik ben jullie heel dankbaar voor de workshop Waardevol waarin alles vlotjes verliep, vond ik. De uitleg in de voormiddag was duidelijk en de ik was heel blij de oefeningen te mogen doen want zo kon ik me de manier van werken meer toe-eigenen. Ikzelf voel me trouwens... steeds waardevoller en ben maar wat blij met de opleidingen die ik nu doe!Het is mijn intentie de Waardevolbenadering toe te passen bij cliënten. Dat betekent dat ik ze helemaal zie zitten en dat ik nog zal oefenen om ze goed toe te passen. Wie weet schiet hun leven dan ook 'met 10%' de hoogte in zoals het mijne😉...

  • Ik maakte iets speciaals mee. Ik kwam naar de workshop omdat ik therapeut ben en omdat ik alles wil volgen bij Paul en Myr-I-am omdat die zo praktische workshops geven waar je echt wat mee kan, zonder theorie om de theorie. Ik heb al jaren een slechte verhouding met iemand in mijn familiekring, ik heb hier vroeger opstellingen rond gedaan, en andere mogelijk oplossende oefeningen, niets hielp. Ik had het gelaten voor wat het was. Tijdens de workshop nu heb ik hier niet mee bezig geweest en toch is deze relatie nu beter. Ik denk dat we als mens andere signalen gaan uitzenden naar onze omgeving door de workshop en dat daardoor de mensen anders gaan reageren. Dankbare, blije en verbaasde groeten.