Ik ben een blije vrije master


Ik kies er bewust voor om betaalbare Reiki inwijdingen te geven, dit is een heel persoonlijke keuze, daarom ben ik ook een gemotiveerde vrije master.

Ik heb les gevolgd en inwijdingen gekregen in verschillende Reiki-systemen en verschillende Reiki-stromingen wat voor mij heel verrijkend was. Ik zag bij Roy Martina hoe hij uit heel veel opleidingen zijn eigen unieke methode maakte. Dit zie ik als een voorbeeld.

Ik zie ik mezelf als een bewuste, eigenwijze, blije vrije master:

  • Ik paste de prijs aan omdat ik vind dat Reiki universele energie is die voor iedereen toegankelijk en betaalbaar moet zijn.
  • Cursisten mogen zelf bepalen of ze een vervolg dag/beleefdag kiezen en wanneer en hoe vaak ze dit willen.
  • Ik wil buiten de specifieke Reiki leerstof van de oorspronkelijke Usui Reiki, van Mikao Usui, the Usui System of Natural Healing, Reiki verbinden met andere healings technieken zoals piramide energie.
  • De lijners en ook Diane Stein passen de 'lopende band methode' toe om de inwijding te geven. Die duurt dan max 3 minuten. Ik vind de inwijding een heel sacraal gebeuren en ik wijd slechts 1 cursist tegelijk in, zodat ik voor iedereen de nodige tijd kan nemen.

Uiteindelijk start iedereen die bezig is met Reiki bij Usui. Sommigen vinden die lijn super belangrijk. Voor anderen is een lijn niet zo belangrijk, … Alleen de Kosmos, de Bron, het Al kan je echt inwijden… De Reiki Master is slechts kanaal. Het Reiki veld vertelt je of jouw Master een zuiver kanaal is.

Sommigen willen een Reiki lijn zien:

Mijn Reiki lijn in JPG (niet zo leesbaar op een gsm)

Zelfde bestand in PDF

Geschreven uitleg bij het schema:

Waarom naast de Usui Reiki Master nog de Karuna Reiki Master 

Ik heb les gevolgd en inwijdingen gekregen in verschillende Reiki-systemen en verschillende Reiki-stromingen wat voor mij heel verrijkend was. Ik deed inwijdingen opnieuw bij andere Reiki Masters, niet omdat het niet goed was, nee juist omdat het zo goed was. Ik wou ervaringen opdoen. Ik volgde tot hiertoe de Reiki Master inwijding 4 keer door de omcirkelde Reiki Masters. Ik vond het ook boeiend om de spirituele oefeningen uit Japan die Chris March doorkreeg van de nicht van Usui te mogen leren (oa Jumon zingen) In deze strekking krijg je geen certificaat maar kan je leren om Master te worden over jezelf.

Je Reiki-vriendin Myr-I-am