Feedback NLP en Allergie

 • De PowerPoint was zo verhelderend, zo goed opgebouwd, ik kreeg inzichten en voelde dat er toen al iets aan het gebeuren was bij mij. Myriam is een geboren lesgever! Paul wordt de allergie goeroe genoemd maar hij heeft Myriam ook de kneepjes van het vak aangeleerd. Bij de praktijk reageerde mijn lichaam door afwisselend kou, en hitte. Een raar gevoel dat ik nog nooit eerder ervaren had, ik voelde dat mijn allergie weg was. Ik voelde dat alles klopte. Thuis gekomen ben ik dezelfde avond nog begonnen met testen, alles ging prima en gaat nu nog prima. Dankjewel, mijn leven veranderde door een slechts één dagje workshop bij jullie. Ik kan terug met mijn gezin dingen doen die me jarenlang stres gaven of moest missen, ik kan terug mee uit eten in een gewoon restaurant. Ik ben benieuwd geworden naar jullie andere workshops!
 • De verhalen over de onlogische verbindingen uit jullie jarenlange sessies zijn heel interessant. Zo krijgen we als cursist meer inzicht in de theorie. De zeer uitvoerige uitleg van de theorie op groot scherm zorgt ervoor dat de praktijk vlot verloopt. Ik voelde tijdens de praktijk dat er iets gebeurde in mijn lichaam, het haar van mijn onderarmen kwam recht. Dit gaf me het goede gevoel dat mijn onderbewustzijn het duidelijk begrepen had. Ik ben heel blij dat ik deze workshop volgde want mijn leven is al veel comfortabeler. Heel veel dank! Ik heb ook genoten van jullie tuin met piramides. 

 • Voor mij was alles nieuw. Ik had nog nooit van NLP gehoord. Ik had dit dan ook bij het inschrijven vermeld want ik wist niet of ik wel toegelaten zou worden als volledig groentje. Toen ik aankwam en er ook niemand kende toen voelde het toch vertrouwd aan. Die bepaalde sfeer was bijzonder, ik voelde me op mijn gemak. De uitleg was zo duidelijk, iemand uit de groep benoemde dit als "in Jip en Janneke taal". Bij de praktijk viel mijn mond open hoe iemand op zo een korte tijd van een koemelk allergie af was. Iedereen keek toe hoe de koemelk test verliep. Dan iemand met gluten allergie die na de korte praktijk een stukje boterham at. Ik kwam voor mijn allergie voor honden, en ja ook ik was ervan af! Mijn zoontje wil en krijgt een hondje!
 • Ik heb zelf een NLP-opleiding gevolgd maar dit onderwerp zat er niet bij. Dus deze workshop wou ik graag volgen als aanvulling. Dank voor de opbouw van deze dag. Jullie talrijke verhaal voorbeelden zijn zeer interessant. Zeer goede uitleg, zeer goede voorbereiding op de praktijk. Ik vond het ook leuk dat jullie alle 2 praktijk gaven en dat we konden kijken bij elk van jullie. Ik neem dit onderwerp zeker op in mijn eigen praktijk.
 • Ik heb heel veel geleerd over mezelf op deze dag! Hoe er tijdens de 'One-Shot Learning' een onuitpakbaar  pakketje gemaakt werd tot ik het anker van veiligheid leerde. Heel bijzonder, maar logisch te volgen. Heel speciaal om dit te ervaren HOE dit werkt. De uitgebreide uitleg in het begin was zeer zinvol en verstaanbaar aangebracht. Dank voor de professionele begeleiding van jullie beiden. 
 • Ik ben volledig verlost van mijn visallergie, heb ondertussen al echt op ontdekkingstocht geweest om alle vissoorten te proeven. Wat een bevrijding! Nogmaals een dikke dankuwel aan Paul en jou hiervoor! 
 • Ik kan na de allergie-dag mee op restaurant, een waar genoegen, niet alleen voor mij maar voor mijn hele gezin en vriendenkring.
 • Naar verluidt zitten we in een zeer uitgesproken pollentijd. Ik kan met een gerust hart zeggen dat ik nog niet één keer niesde terwijl ik die fijne deeltjes door te lucht zag vliegen aan de Blaarmeersen. De allergieworkshop deed dus blijkbaar zijn werk... Wou ik je even laten weten. 
 • IK KAN TERUG APPELS ETEN! (En misschien wel peren en steenvruchten?) Geloof het of niet, maar na 6 jaar (!) allergie aan appels heb ik zo net een halve appel gegeten...ZONDER allergische reactie, zonder ook maar één kriebel of vervelend gevoel. Ben er zelf nog helemaal verbaasd over...twee maanden geleden had ik nog een kwartier last van een klein slokje appelsap. Diegene die me de weg liet zien naar een leven zonder allergie? Paul Liekens, jaren geleden al op tv bij Ingeborg mét onmiddellijk en blijvend resultaat voor de mensen die allergisch waren, NLP master trainer en ook gewoon een wijze en warme man. Met Myriam van Acker vormt hij een mooi duo. Ik durf het zelf niet goed te geloven, maar het is het zoveelste bewijs dat alles verbonden is...en dat je zelf (onderbewust) je ziektebeeld/allergie creëert. Je hebt geen reeks workshops of behandelingen nodig, één keer de techniek aanleren (2u) is voldoende om zelf aan de slag te gaan. WAAAAAW!!! APPELS APPELS APPELS APPELS APPELS !!!!! Is een techniek van NLP waarbij je eigenlijk een verandering in je onderbewustzijn kan brengen. Klinkt raar, maar er is altijd een reden voor allergie...(anders zouden we het allemaal hebben zei hij) YES en zo net ook een grote verse pruim gegeten, ZO ZA-LIG om terug die lekkere smaken te proeven en er van te genieten. Bijna onbeschrijfelijk! ! ! Gewoon doen, je hebt niks te verliezen en alles te winnen he...Check de filmpjes op de website voor meer getuigenissen, ben zelf ook overdonderd van het effect.!
 • Ik wil jullie nogmaals bedanken voor de heerlijke dag gisteren. Ik heb er van genoten, zo fijn een dag luisteren, nieuwe dingen leren en ervaren en dat alles vanuit de warmte die jullie geven. Ik vond het heel bijzonder. Vanmiddag heb ik een heerlijk taartje gegeten, zie de foto, het was smullen. Ik deed het samen met een vriendin die een NLP opleiding heeft gevolgd en aan wie ik had verteld dat ik dit ging doen. Het was ontzettend lekker. Ik kreeg geen lichamelijke reactie. Geen zwelling in de keel, geen rode pijnlijke keel. Normaal gesproken zou ik nu al lang echt kotsmisselijk moeten zijn. Eerder vandaag tijdens de lunch at ik een tosti met kaas van de koe. Daarna werd ik niet misselijk. Soms heel even een moment licht misselijk, maar dat is vooral wanneer ik eraan denk, zoals nu wanneer ik dit opschrijf. Mijn buik ging wel rommelen en geluiden maken, dat herinnerde ik me van 6 jaar geleden toen ik nog koemelk gebruikte. Dat duurde even en ging weer weg. Verder geen enkele reactie. Echt heel bijzonder. Ik heb de tosti en het taartje uit volle overtuiging gegeten dat het kan. Toch is er ver weg soms heel even die gedachte die zegt 'als het nu bij mij niet werkt' maar dan denk ik gelijk 'dat zie ik dan wel weer, ik doe dit gewoon'. Na de dag van gisteren voel ik me enorm vrij en enorm blij. Echt heel bijzonder. De techniek: die is bij jou tip-top in orde, het gemak waarmee je het allemaal deed, petje af! Nogmaals heel veel dank voor alles! Warme groet  en hopelijk tot ziens in oktober voor de volgende workshop. 

 • Ik heb mij sinds de NLP/allergie elke dag topfit gevoeld, blij, gezond, vrij en gelukkig. Zo fijn en wonderlijk om dat te mogen ervaren na die ene sessie.  

 • Een dag die meer dan de moeite waard was! Ik neem het mee in mijn rugzakje maar ook in mijn hart.  De manier waarop jullie dat samenbrengen, de setting is prachtig! Ook dank aan de spirits. Powerpoint is opbouwend, duidelijk, afwisselend en de passie zit er in! In de loop van de volgende dagen ga ik het boekje doornemen. Graag wil ik met deze techniek aan de slag gaan, mits jullie toestemming. Ik veronderstel dat jullie in privé sessie ook even enkele zaken verduidelijken maar ook de filmpjes van Paul? Jullie agenda hou ik in de gaten.

 • Beste Paul en Myriam, Ik ben van mijn koemelk intolerantie af ! Na de sessie voelde ik energetisch van alles rond en in mij gebeuren, het was vrij sterk. Een tijdje later werden mijn maag en darmen plots heel warm. Ik wist toen dat de veranderingen ook op fysiek vlak aan het doorzetten waren. Zaterdag avond ben ik naar een receptie geweest. Ze kwamen daar rond met (vrij grote) stukken ijstaart. Ik heb dat gewoon opgegeten, overtuigd dat het geen probleem zou zijn door de zaken die ik had voelen gebeuren. In het verleden had ik dan enkele uren en dagen daarna enorm veel gerommel in mijn darmen, winderigheid, een verstoorde stoelgang en vaak vrij heftige buikpijn. Zondag voelde ik helemaal niets en bleek alles in orde. Het was eigenlijk even wennen. Vanmorgen heb ik voor het eerst in jaren kaas gegeten, weer geen probleem. Het is dus een absolute aanrader en "allergie is ongeneeslijk" behoort definitief niet meer tot mijn overtuigingen ! Ik heb nog een aantal intoleranties die opgelost moeten worden, maar de sleutel werd aangereikt. 
 • Ik ben sinds de 'allergie dag' bij jullie vol energie en voel me vooral vrij en blij. Heel wonderlijk. Ik zag deze week voor het eerst sinds een jaar mijn ouders, normaal was ik na afloop ziek en uitgeput (en vorig jaar belandde ik na afloop in een depressie). Nu leek ik in een beschermende cocon te zijn en na afloop was er geen enkel nadelig effect. Het ging moeiteloos, als vanzelf. Ook de dag erna was ik nog net zo fit en blij. Ongelofelijk dit, zo mooi☺️. Ik spreek en zing mezelf dagelijks positief toe. En geniet van taartjes met (koeien🐄)roomboter😜.Dankjewel voor jullie hulp hierbij🙏🏼, ik ben er heel blij mee en dankbaar voor.  
 •  Van ongeneselijk naar ongelofelijk! zo kan ik de allergie-dag samenvatten. Toen Paul vroeg wie er vooraan wou komen zitten, toen dacht ik, ik niet ik ga gewoon van hier op mijn veilige stoel meedoen. Deze houding zou je als beperkend kunnen zien, maar bij Paul Liekens is toch alles omkeerbaar en mijn houding gaf me mijn gluten allergie stopzetting! Ik deed alles heel goed mee, alsof ik er zelf zat. Ik voelde me draaierig, warm, licht koorst-achtig, en moe na de behandeling van de proefpersoon, gelukkig had ik een flesje water bij dat ik in een ruk leeg dronk. Ik vond het een rare ervaring, ik durfde daar op de dag niet veel zeggen, ik reed naar huis en ik stopte nog bij een sluitende bakker, ik had gewoon zin om te stoppen en te kijken wat de bakker nog had. Ik twijfelde van zou ik al in de auto beginnen eten maar vond het toch het verstandigst om dit pas thuis te doen. Ik keek op mijn GPS verschillende keren hoeveel km nog, want ik wou gluten gaan eten, ik had er trek in. Ik at waar mijn vriend bij was, die keek met grote ogen, we vierden samen mijn "ik ben van mijn gluten allergie vanaf feest". Zondag ochtend werd ik door mijn vriend verwend met koffiekoeken, ik heb voor het eerst sinds lang ook daarvan gegeten zonder problemen zelfs met heel veel smaak. Dank !!!!!!! 
 • Hallo Paul, Een week geleden ben ik samen met mijn vrouw op jouw allergie dag geweest.Het resultaat was schokkend ( in de goede zin des woords). Sinds die dag ben ik zeker voor 90 % van mijn allergische reacties af.Ik kan weer diep-tot in mijn buik-ademen, zonder dat er een kriebelhoest ontstaat. De man van 80 is weer terug naar zijn oorspronkelijke leeftijd(52)Over mijn vrouw kan ik maar kort zijn, omdat zij nl. heel voorzichtig aan het opbouwen is. Zij is die dag meegekomen om aan haar tarwe intolerantie ( allergie) te werken. Het enkele broodje dat zij heeft gegeten is in ieder geval niet verkeerd 'gevallen'. verder is zij voorzichtig kant en klare salades, waar vrijwel altijd tarwe in zit, ook op haar glutenvrij brood aan het smeren. Heerlijk en geen last!!Dus: Fantastisch en nogmaals dank voor deze waardevolle dag. Hallo MyrIam, dag Paul (of moet ik zeggen "overtuigdende "Pollen "fantoomtovenaar)Met dank voor de gevolgde en ontvangen fijne NLP-allergie-zijn/niet zijndag ben ik verheugd mij in die materie opnieuw te herbronnen en hoop hiermee specifiek veel personen naar een allergie-vrije overtuiging te mogen en kunnen faciliteren. Met vriendelijke groeten
 • Ik vond het een zeer aangename dag! Heel toegankelijk, rustig, open! Ik ontving vele nieuwe inzichten omtrent overtuigingen en heb het ook de dag nadien toegepast op mezelf. Al jaren wimpel ik een vriendin af om mee te gaan naar een openbare sauna omdat ik me schaam(de) voor mijn naakte lichaam. Zondag ben ik dus met mijn veiligheid-ankertje dat ik 's morgens geïnstalleerd had, een hele dag mee naar de sauna gegaan en ik voelde me zo fier en vrij al een vogel! Ik overweeg het zelfs om nog eens een keertje te gaan
 • Hierbij even een terugkoppeling van de allergieworkshop. (Ik kwam met en voor mij dochter.) We zijn 's avonds meteen aan de slag gegaan. Mijn dochter reageerde allergisch op honden met benauwdheid. De dag na de behandeling zaten we in een eetgelegenheid naast een familie met 2 honden op nog geen halve meter afstand. Ze heeft hier geen reactie op gehad. Ik herhaal de herprogrammering wel vaker met steeds groter wordende honden, omdat ze daar angstig voor is. Ga ook eerst de overtuiging transformeren over de angst voor grote honden. Dan pas ga ik de confrontatie met het aaien van honden aan. Ik heb er zeker vertrouwen in. We gebruiken het transformeren van een overtuiging voor alles wat ons belemmert, een echte eye opener. We vonden de dag heel bijzonder en hebben veel geleerd, waar we mee aan de slag kunnen. Bedankt nog voor alles, met vriendelijke groet, 
 • Ik las ooit het boek -het spel tussen het onderbewuste en het bewuste-, wel jullie workshop was zo super, jullie speelden met theorie en praktijk, het spel tussen theorie en praktijk, het spel tussen jullie als trainers. Wat zo mooi was, is dat Myr-I-am duidelijk uit het onderwijs komt, en de knepen van het vak kent om iets heel gestructureerd uit te leggen in een mim van tijd, ze kon die oefening van de overtuigingen zo duidelijk overbrengen, ik heb de volledige NLP opleiding gedaan en toch heb ik aan de uitleg van Myr-I-am zo bijzonder veel gehad, ze kan iets zo beknopt en toch zo duidelijk uitleggen in enkele stappen en in een zeer korte tijd zodat er veel ruime voor de uitvoering en aanleren van de behandelingswijze was, knap! Nu pas snap ik de oefening. En dan de praktijk van de meester himself! Super samenwerking, super workshop! Niets dan lof! Ik ben zelf therapeut, ik ga het zelf doorgeven. Dank aan Myr-i-am dat ze Paul zo ver kreeg om nog eens zo een dag te geven, hopelijk komt er nog eens zo een dag. 
 • Ik vond het een geweldige dag, één warm bad! Duidelijke informatie, uitleg en oefeningen. 
 • Dank jullie wel voor de mooie allergiedag Ik heb er van genoten, stond met mijn oren te flapperen :) toen de eerste 2 mensen binnen 5 minuten van hun glutenintollerantie af waren. Ik ben nu aan de slag met mijn hele reeks voedsel allergieën, eerst met ei. Iedere ochtend mediteer ik 10 minuten om tot rust te komen. Dan visualiseer ik mijn toastje humus, anker ik het met de vingers en dan het toastje met eiersalade dat ik in mijn gedachten helemaal opeet. Vervolgens eet ik nu al 6 dagen een likje mayo, met het anker en een bevestiging dat mijn allergie in het verleden ligt. Omdat ik een hele verzameling voedsel allergieën heb wil ik stapje per stapje zetten naar een volledig vrij zijn van allergie want mijn hoofd kan het eigenlijk nog niet geloven dat ik al zo ver ben. Ik geef mezelf nog even de tijd dus. Ik heb het idee dat ik vorderingen maak en wil dit positief door te zetten zodat ik na 21 dagen allergie vrij ben. 
 • Briefje, letterlijk overgenomen, van een deelneemster aan een workshop NLP en Allergie. Ik ben 36 jaar en heb al meer dan 20 jaar een allergie voor gluten. Erg vervelend voor mij en mijn onmiddellijke omgeving. Mijn man en ik hebben een eigen botervlootje, want als hij met zijn mes waar hij een boterham mee smeerde in mijn botervlootje komt, sta ik onmiddellijk vol uitslag alsof ik een kinderziekte heb. mijn man die me wilde helpen sleurde me van de ene therapeut naar de andere. Ik kan het aantal therapeuten niet optellen, een hele reeks. Ik volgde Reiki bij Myriam, ik vroeg wat die NLP wel was, en in hoeveel beurten mijn allergie kon opgelost worden. Ik kon mijn oren niet geloven, in 1 beurt.Het grote verschil is dat ik bij de vorige therapeuten mijn probleem afgaf aan de behandelende arts of therapeut, en dat ik nu in de workshop zelf mijn eigen genezing in de hand nam. Ik kende niets van NLP en twijfelde : ga ik dat wel kunnen. Maar het stappenplan wordt zeer goed uitgelegd en de demonstratie is duidelijk. Ik kon het en ben heel trots in een restaurant mijn overwinning gaan vieren. Demonstratie over NLP en allergie bij de Kaber groep in Breda. Enkele weken na de demonstratie kregen we bericht van de enthousiaste organisator, dat meer dan de helft van de mensen gemaild hadden dat ze van hun allergie verlost waren enkel maar door naar de demo te kijken en het op zichzelf toe te passen tijdens de demo. 
 • Ik had een allergie en daar ben ik nu achteraf gezien blij om, want ik kwam met mijn mama naar de allergie-dag en ik leerde er ook dingen over wie ik ben, ook dat ik het waard ben om.... goed te zijn en goed te presteren op school, ik ging dit toepassen op school en ik ben niet alleen van mijn allergie af maar haal nu ook betere resultaten op school, dubbel voordeel! 
 • Nogmaals dank voor de allergiedag, ik heb dezelfde avond nog mijn oorbellen aangedaan ... En iedere morgend opnieuw kan ik ze insteken, super hé! 
 • Ik heb op zondag de oefening nog eens gedaan, zowel i.v.m. stof, huisstofmijt als glaasje wijn/cava. Tijdens het familiefeest heb ik een aperitiefje, glas rood en witte wijn gedronken, en heb niks gevoeld. Heb mijn ankerpunt wel net voor het drinken nog eens aangehaald in gedachten.Vandaag heb ik in een vergaderzaal geweest, waarin ik normaal altijd neusloop krijg, ik heb slechts 1 x moeten snuiten. Ik voel dus echt verbetering. Ik doe de oefeningen verder. Ben sowieso al heel erg blij met de status nu! Hopen dat dit zo blijft! 
 • Wat ik wou zeggen is dat, zoals jullie vertelden, mensen komen voor hun allergie maar eigenlijk komen ze voor een verhaal op te lossen van lang geleden. Ik zit momenteel in een uitdagende situatie; na bijna 20 jaar, ben ik, door een financiële herstructurering, in mijn opzegtermijn. Ik ben dus niet enkel mijn plek aan het zoeken maar alles wat met zelfontplooiing te maken heeft boeit mij! Wat ik wil zeggen is, dat ik jullie wil danken voor het mij aanreiken van een mogelijkheid om sterker te staan, er is weer een stukje van de puzzel bijgekomen. Als ik mijn anker oefen, zoals deze morgen 'ik ben waardevol en..' dan zijn er momenten dat er een negatieve stem dat in twijfel wil brengen. En dan laat ik mijn anker los en ga ik terug naar momenten waar ik inderdaad waardevol ben geweest. En doe ik het terug opnieuw. Ik geniet al van het eten van een appel en ik ga door, al mijn allergieën kan ik nu zelf verder aanpakken.Wat me zaterdag bij jullie lukte moet mij verder ook lukken. Lieve en zeer dankbare groetjes. 
 • Paul en Myriam, ik wil jullie nog bedanken voor de erg leerrijke dag ivm Allergie en NLP. Alles werd op een zeer aangename manier gebracht en de ontvangst was zeer sympathiek. Ik had een lichte allergie op melk: die allergische reactie is nu bijna volledig weg. Ik activeer het anker wel iedere ochtend en avond, en dat werkt. Met veel dank daarvoor. Ik gebruik je NLP-allergieprotocol ,soms samen met hypnose als dat nodig is bij de consulten die ik zelf geef, en de resultaten zijn zeer goed.Fantastisch toch!! Vriendelijke groeten.
 • Ik kan nu zonder probleem een appel eten! Ik sta er zelfs niet meer bij stil :-) En het smaakt alsof ik de lekkerste appel ooit heb gegeten :-) Ik heb nooit met zoveel plezier in een appel gebeten en zo van genoten :-) Het grappige is dat ik het zo evident begin te vinden dat ik er niet meer bij stilsta.. en het is toch buitengewoon. Nogmaals bedankt voor dit geschenk! En het speciale is.. beetje bij beetje komt er ruimte binnen in mij.. en de pijn, de angst, .. lost zich stilletjes op... als bij wonder. Dus, ga ik zo verder met het ene beperkende overtuiging over mezelf na de andere te transformeren. Maakt mij niet meer uit waar ik uit kom en hoeveel tijd ik eraan ga besteden. Ik heb besloten om ervan te genieten en in het nu moment zoveel mogelijk aanwezig te blijven. En ik gebruik mijn anker tegelijkertijd. Het is al een mantra en ik weet dat ik er verschillende (zoveel ik wil) mag creëren! Ontzettend veel dank aan jullie beiden! Lieve groetjes. 
 • Ik ging samen met een vriendin naar de allergie-dag. Toen ik mijn vriendin melk zag drinken was ik blij voor haar...Maar ik had echt een hele allergie verzameling! "Zou dit ook lukken?" Mijn twijfel was groot en toen ik op "de stoel" mocht toen kwamen mijn haartjes recht op mijn arm, ik voelde van alles verschuiven in mijn lichaam. Ik kon niet alles onmiddellijk testen daarvoor was mijn lijst te lang. Na 36 uur was ik klaar met alles te testen en JA! GELUKT! onGeloooofelijk!
 •  Bedankt ook vandaag , het was voor mij emotioneel. Ik praat niet zo graag over wat gebeurd is of in het verleden ligt maar ik weet , het is soms nodig. Bedankt dat ik mezelf mocht zijn . . . . want dat heb ik toch wel echt nodig nu . .. Al een beetje te veel mijn " zelf " weggecijferd. Ondertussen al 1 suisse opgegeten , de boterhammekes liggen te wachten en straks bij vrienden ga ik met taart langs. Haha als dat niet tof is . . . 
 • Na het volgen van de allergiedag heb ik geen last meer van contact allergie ivm nikkel .Ook het eten van gluten geeft mij geen problemen meer . Ik heb vandaag met de dochter gaan uit eten en eens niet moeten nadenken wat te bestellen werkt enorm positief .Als ik al eens zou twijfelen keer ik terug naar mijn ankertjes en dit helpt prima. Ik botst af en toe wel op ongeloof van mijn omgeving waar idd het gezegde , eenmaal allergie altijd allergie , nogal goed ingebakken zit. Maar dan zeg ik : jullie zien toch dat ik gewoon eet nu en er niet ziek van word . . .dus . . . Ik heb jullie adres en de vermelding van de allergiedag reeds aan verschillende personen doorgegeven. Ik hoop dat ze de stap willen/kunnen zetten want het is zeker en vast de moeite waard . Waarom ik nu pas met mijn verhaal kom ? Eerlijk gezegd wou ik er een tijdje laten overgaan voor ik een echte conclusie wou trekken. Maar die is super en het voelt enorm bevrijdend. 
 • Het was een geweldige dag! Ik kan het nog steeds niet geloven hoe simpel het kan, hoe ik iedereen van zijn allergie afraakte. Ik ga het zeker in mijn praktijk gebruiken en de eerste komt volgende week voor een katten allergie, dus ik ben heel enthousiast! Dan stuur ik jullie mijn verslag. Het boekje wat ik nu aan het lezen ben over "moe zijn" dat is echt heel mooi, ook daar zal ik veel mensen mee kunnen helpen. Dankjewel voor de inspirerende lesdag en alle goede zorgen, en wellicht tot de volgende keer! Warme groet. 
 • Ik eet nog steeds en met volle goesting vis na het volgen van jullie allergiedag, de allergieverschijnselen die ik vroeger had blijven inderdaad weg! 
 • Dus voor mij zeker ook een succes!!! Het kwam op de perfecte juiste dag! ja, ben zelf gestart in de NLP Master Opleiding in 2000 in het klooster toen nog, met de persoonlijke coaching en begeleiding van ‪#‎PaulLiekens‬ tijdens deze opleiding en intervisiegroepjes ook direct gestart met de technieken van NLP met mijn Eigen zoon: hij was toen nog maar 7 jaar jong en zo de koemelk allergie gestopt in het lichaam, astma allergie, jeuk en alles dicht bij het drinken of eten van iets met koemelk, allerlei onderzoeken in het ziekenhuis ondergaan...Met de behandelde artsen toen in het ziekenhuis Lievensberg in Bergen op Zoom deze technieken gaan inzetten en geluk met de juiste kinderarts; hij eet en drinkt sindsdien alles!Helende Verhalen is een boekje geschreven waarin de verhaaltjes vermeld staan en wij delen dit verhaal graag persoonlijk ; storytelling is the way of living life, through learning and sharing. Own experiences.Paul heeft internationale bekendheid & is mijn eerste teacher die met mij op lineaire wijze ging samenwerken in het coachen en begeleiden van kinderen - Het resultaat: KinderCoach /Benelux Coach verbondenheid geactiveerd met Heart Systems 15 jaar, nu met the International Society for the Systems Sciences met de publicaties bezig- .... maar alles is gestart.... meer dan 15 jaar ervaring nu in dit avontuur en vanuit deze verbinding met Paul vanuit het hart in het energetische en nieuwe leren - het nieuwe denken;‪#‎SyntonyPilot‬ ‪#‎nextgeneration‬ ‪#‎storytelling‬ ‪#‎systemicinnovation‬ ‪#‎NLP‬ Paul Liekens thank you! Paul heeft in een tv uitzending in 1999 op de Vlaamse televisie een bekende tv presentator genezen van vliegangst. De beelden lieten het zien. In een tweede uitzending liet hij 9 volwassenen zichzelf afhelpen van allerlei klachten. NLP werkt meestal voor volwassenen, het abstracte denken het kijken naar jezelf begint bij kinderen meestal rond hun tiende levensjaar. In mijn verhaal was mijn zoon hoogbegaafd dus hij kon al eerder starten met deze herprograming van het onderbewustzijn. Bij kinderen werkt dit anders, we doen dit met verhaaltjes en beelden en zo is de astma, de faalangst beperkt gebleven. Het spel tussen het bewuste en het onderbewuste leren zien en leren toepassen van beelden en taal, de kracht van taal.Paul was en is de grondlegger in Europa en heeft wereldwijd baanbrekend werk aangereikt in anders denken en werken met een map.