NLP en Allergie

De allergie-dag was een groot succes!
De stralende bevrijdende gezichten, positieve feedback en de vraag
wanneer een vriend(in) ook zou kunnen komen deed ons besluiten om de dag nog eens te organiseren.


Ik geniet telkens weer van de verbazing dat de allergische reactie weg is na enkele uren.
Allergie voor honden kon direct uitgetest worden op Mozes de hond en allergie voor fruit door meteen al te genieten van een lekkere appel.
Belangrijker nog is de bewustwording dat jij helemaal alleen de kwaliteit
van jouw leven kunt beïnvloeden, het beperkende verleden van je afschudden en heel bewust jouw toekomst creëren
.

                            In sommige kringen in Nederland wordt Paul Liekens de "Allergie-goeroe" genoemd.                             Paul leert je de NLP techniek hoe jij je lichaam kan vrij maken van allergische reacties. 


                                                     Je leert meer dan de NLP allergie techniek in deze dag.                                                         We leren je ook werken met de 6 stapsmethode en nog veel meer.


ALLERGIE/ HOE KOM IK ER AAN EN HOE KOM IK ER VAN AF ?

In het TV programma: 'De wondere wereld van Ingeborg' in 1999, kreeg ik de gelegenheid om aan te tonen hoe natuurlijk en eenvoudig het is om van een allergie af te raken. Negen mensen met verschillende allergieën kregen een uitleg over de techniek en een stappenplan, en hielpen mekaar onderling, twee aan twee, zonder hulp van een derde persoon met een verbluffend resultaat.

Alle allergische reacties komen in aanmerking.

We leren in de workshop hoe een allergie zich ontwikkelt, we onderzoeken de mogelijke positieve intentie van het onderbewustzijn, en dan gebruiken we verschillende eenvoudige technieken om de allergische reactie te neutraliseren.

Eén van de vele voorbeelden hoe een allergie ter bescherming kan ontstaan: bij een jongetje van 2jaar worden thuis 5 poesjes geboren. Zij lopen in huis rond en het jongetje wil er eentje knuffelen. Hij neemt het poesje nogal onhandig vast en krijgt een klauw, dat doet dus pijn. Het onderbewuste maakt een neurologische verbinding: kat-pijn. Ter bescherming tegen mogelijke nieuwe pijn creëert het onderbewuste onmiddellijk een allergische reactie tegen katten.

Helaas wordt die reactie nooit teruggedraaid, ook niet als het jongetje al 30 jaar geworden is, het is levenslang. De Amerikanen noemen dat een 'one shot learning' een éénmalig leermoment die geen nieuwe informatie toelaat.

We waken er over dat die positieve intentie van het onderbewustzijn behouden blijft, maar creëren in de workshop toch een mogelijkheid, om die éénmalige verbinding te verbreken .

Deze workshop is toegankelijk voor iedereen en het succes is voor 90% verzekerd.

Meer info en inschrijven enkel via paul.myriam@hotmail.com of

bel naar Paul Liekens 0495 203262

prijs 99 €

van 9.30 tot 16.30 uur

adres: Paul Liekens, Kluizestraat 3, te 9860 Scheldewindeke (Oosterzele)

Klik hier voor de feedback

Klik hier voor het bijbehorende boek

Klik hier voor het NLP-Allergie ankertje dat in heruitgegeven werd 

                                                             

Klik hier voor de eerste volgende NLP allergie-dag, Noteer alvast de eerst volgende datum in je agenda EN schrijf nu al in want we werken met kleine groepjes.

Inschrijven via paul.myriam@hotmail.com

Wettelijke verplichting NLP