Be-Leef-dag

Naast onze workshops met theorie en praktijk
willen we Be-LEEF-dagen aanbieden.

Be-leef-dag : 

Tijdens deze diep transformerende, ontspannende Be-leef-dag combineren we Sjamanisme, Reiki, Wildpuk, Boventoon-zingen, NLP, Piramide energie ervaren,  Ho'oponopono en andere technieken die zich op het moment aanbieden. Klemtoon ligt op Sjamanisme, Reiki en Wildpluk.

We starten met de spirits uit te nodigen en onze verbondenheid met het 'A'l te versterken. Na energetisch zuiveren, en sjamanistische oefeningen worden de Reiki/behandelings tafels opengezet.           Reiki is een eenvoudige methode om contact te maken met de universele kosmische levensenergie in jezelf  en alles wat leeft waardoor de levenskwaliteit verbetert. Het harmonisch evenwicht herstelt zich tussen lichaam en geest op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak. Als we daar nog Sjamanisme aan toevoegen wordt alles nog versterkt.

We creëren samen een krachtig Sjamanen-Reiki-veld en gaan helingswerk doen voor onszelf en elkaar. In dit krachtig Sjamanen-Reiki-veld ben je kanaal en voelt iedereen zich veilig. We geven  en ontvangen heling. In dit Reiki krachtveld  gebeurt alles  altijd met liefde. We laten verwachtingen los, er moet niets gebeuren en dan...gebeurt het vanzelf. 

We gaan ons energieveld zuiveren en helen, om ons hart te openen, onze chakra's op één lijn te krijgen en onze energie weer rijkelijk te laten stromen.

We voeden en vieren op deze manier onze verbondenheid met de aarde en met elkaar. We genieten samen van dit bijzondere helings werk waardoor de geestelijke mens versterkt wordt. De innerlijke mens vergeten we niet want we degusteren een wildpluk gerechtje dat rechtstreeks uit moeder aarde tot ons komt waarvan we de ingrediënten samen plukken en klaar maken.

Tijdens de wildpluk leer je kijken, ruiken, voelen, smaken van plantjes die sommigen 'onkruid' noemen. Wildplukken vergroot voor mij mijn connectie met moeder aarde. De sjamaan in mij voelt dan de dankbaarheid, verwondering, bewondering, fascinatie en vreugde voor zo veel schoonheid en overvloed. Als sjamaan leer je ook de wet van de wederkerigheid (in Munay-ki termen de wet van Ayni), je krijgt zoveel van moeder aarde, dus je geeft haar ook iets terug. De wet van geven en nemen. Ik neem soms zaden mee uit de natuur en ik zorg ook voor biodiversiteit door zaden uit de tuin te verspreiden op andere plaatsen en mee te geven aan cursisten. Als sjamaan ben je ook bezig met bewustzijnsverruiming van jezelf en je omgeving. De wildpluk regels respecterend: Het zogenaamde elfjes principe: één deel voor jezelf, tien voor de andere levende wezens. Eekhoorns, en andere dieren, kunnen niet naar de supermarkt boodschappen gaan doen.

Er is ook tijd om  genietend onder een piramide te zitten en zo je energie veld te vullen en op te laden.

Het is geen workshop/theorie dag met werkboek, maar een DOE- Be-leef-dag waardoor je leven een nieuwe wending kan nemen. Ik ben zelf iemand die graag nieuwe dingen leert en telkens nieuwe kennis opdoet maar ik kan ook intens genieten van de transformerende sjamanistische dagen van mijn grote leraar/ voorbeeld Frank Coppieters. Telkens 'ziet' de dag er hetzelfde uit en toch volgde ik dit al meer dan 20 keer want ik beleef het telkens zo anders.

Je kan dus deze diep transformerende, ontspannende sjamanistische, reiki, wildpuk, Be-leef-dag dag meerdere keren volgen met telkens een andere intentie.

Geen specifieke voorkennis of vaardigheden van sjamanisme of reiki nodig!

Iedereen van harte welkom!

Prijs 77 euro

Paul Liekens & Myr-I-am

Opening

Zuivering

Helingswerk

Chakra's op 1 lijn trekken

Piramide energie