Soulretrieval en Score 

Helend mimespel


Transformerende NLP en 

Sjamanisme- dag


van 9.00 u tot 16.30 uur

adres: Paul Liekens, Kluizestraat 3, te 9860 Scheldewindeke (Oosterzele)

Deze transformerende dag wordt gegeven door Paul en Myr-I-am. Myr-I-am geeft de theorie en Paul de praktijk.


Paul Liekens heeft een unieke helingsmethode ontwikkeld door zijn ervaringen met NLP en Sjamanisme op een unieke wijze te combineren tot het helend NLP en Sjamanen mimespel. Helend heeft hier een dubbele betekenis namelijk genezend en één-makend. NLP en Sjamanisme worden op een unieke wijze gecombineerd om de kracht van beiden te vergroten.

Met het helend NLP en Sjamanen mimespel van Paul Liekens starten we op een Sjamanistische manier namelijk met de Soul retrieval. Een Soul retrieval is letterlijk het herstellen van de heelheid van de ziel. De Laika's, Zuid-Amerikaanse sjamanen, in Peru ook de "Wijzen" of Earthkeepers genoemd, gebruiken nog altijd helingtechnieken die hun voorouders eeuwenlang hebben gekoesterd en gebruikt en die binnen hun medicijnwereld van leraar op student zijn overgegaan. Ze doen dit via hun zogenaamde "Reizen naar de Benedenwereld" ook Soul retrieval genoemd. Ze gebruiken deze reizen voor heling, transformatie en groei. Alberto Villoldo stond als medisch antropoloog verbaasd over wonderbaarlijke genezingen die Sjamanen in Zuid-Amerika in het Andesgebied verrichten, zowel ter plaatse als op afstand. Hij begon deze methode te onderrichtten in zijn sjamanen-opleiding en schreef ook het boek: "Afdalen in je ziel. Helen van verleden en toekomst met de Soul retrieval". Ook de antropologe Magaret Mead en Sandra Ingerman vestigden al eerder de aandacht op deze helingstechniek.

Een Soul Retrieval is letterlijk het herstellen van de heelheid van de ziel. Onze ervaring is dat iedereen al eens een dramatische ervaring heeft meegemaakt waarbij een stukje van de ziel zich afgesplitst heeft. Het herstellen van de ziel is voor iedereen die zijn verbinding met zichzelf wil verdiepen. Een Soul Retrieval is een reis naar binnen om alle aanwezige kwaliteiten, die je nog niet of niet ten volle gebruikt hebt, te activeren en naar boven te brengen. De helende werking van de soulretrieval is soms heel verbazingwekkend en zorgt voor meer kwaliteit op alle vlakken in je leven.

 

   


Paul Liekens volgde zijn sjamanen-opleiding bij Alberto Villoldo       en trok daarna met hem en zeven Inca sjamanen een maand   rond in het Andesgebergte en de jungle van het Amazonegebied in Peru.

Paul Liekens heeft de Soul retrieval vereenvoudigd zodat het toegankelijker wordt zonder dat dit zijn kracht verliest, zijn aanpassingen zijn het resultaat van jarenlange expertise. Tijdens privé consulten waar hij de Soul retrieval inzette en ook tijdens de Munay-ki inwijdingsopleiding werden vaak krachtige helingsprocessen op gang gebracht. De vraag ontstond om meer uitleg over deze techniek.

Om de Soul retrieval dieper te integreren zet Paul Liekens dit transformerend gebeuren verder, door zijn zelf ontworpen helend NLP en Sjamanen mimespel: We werken met grond-ankers, vanuit de NLP werkwijze. Een probleem wordt via het inzetten van hulpbronnen getransformeerd naar een gewenst resultaat. De anker-plaatsen worden in een horizontale tijdlijn op de grond gemarkeerd en in een bepaalde volgorde doorlopen.
Bij de verschillende anker-plaatsen gaan we een kenmerkende lichaamshouding laten opborrelen en uitbeelden. Als je de 4 lichaamshoudingen van de vier ankerplaatsen na elkaar doet in één vloeiende helende beweging, bekom je een helend mimespel.

In oude culturen zijn er rituelen die bedoeld zijn om kinderen naar volwassenheid te leiden, in onze westerse wereld is bijv. het H. Vormsel daar een overblijfsel van. Maar ... veel van die rituelen zijn tot feesten verworden waar het alleen nog maar om de cadeautjes gaat. Myr-I-am werd opgeleid om via rituelen transformatie te helpen voltrekken. Omdat rituelen belangrijk zijn naar een volgende stap in jouw leven wordt er als afsluiting een ritueel aangeboden.

Deze transformerende dag wordt gegeven door Paul en Myr-I-am. Het is ook mogelijk dit in een privé consult te ervaren. Duur ongeveer 2 uur. Je kan dit boeken zowel bij Paul als Myr-I-am.


Klik hier voor Feedback Helende NLP en Sjamanistische dag

Hier kan je enkele sfeerbeelden bekijken van de NLP- verwerking,  van de Soul retrieval worden bewust geen foto's gemaakt,  dit is een intens, intiem transformatie proces. 

Bij de workshop hoort een zelfgeschreven WERK-boek: Klik hier voor een glimp in het boek.

In dit boek wordt de theorie heel netjes uitgelegd en er zitten ook heel veel voorbeelden bij uit onze praktijk.  

Prijs voor de workshop: 99 euro.

De dagworkshop start om 9.00 u tot 16.30 u

zie agenda voor de meest recente datum: Agenda

ten huize van Paul Liekens Kluizestraat 3 te 9860 Scheldewindeke- Oosterzele

Inschrijven via paul.myriam@hotmail.com

Wettelijke verplichting NLP