FEEDBACK 

vitaliteits workshop:

VOOR MENSEN DIE HET 

MOE-ZIJN MOEZIJN

 • De vitaliteitsworkshop vind ik persoonlijk een heel krachtige workshop omdat er veel verschillende korte oefeningen in zitten. Het is een borrelende ervaring deze te volgen. Ik ben blij dat ik ook deze workshop volgde, weer wat meer tools in mijn gereedschapskist.
 • Ik voelde snel dat dit een TOP workshop was voor mezelf. De meditatie 'Zit je in de juiste trein? Ken je de bestemming van jouw trein' kwam bij mij ongelofelijk binnen. Ik weet dat ik de bestemming wel ken, maar ik wil ook gaan genieten van de trein reis op zich. Ik kan eigenlijk zonder veel aanpassingen aan mijn leven een heel grote verandering doorvoeren. Een echte binnenkomer!! Dank je wel voor dit inzicht! en de vele andere tools die ik simpel kan invoegen in mijn dagelijkse leven.
 • Lieve Myr-I-am en Paul, dank je wel voor jullie heel fijne en leerrijke workshop... Het kwam voor mij helemaal op het juiste moment.... al meteen bij de eerste meditatie over op welke trein je zit...was het
  raak !!!! ik werd me heel bewust dat ik duidelijk de laatste weken weer op de sneltrein zat en niet de tijd nam om af en toe een stop in te lassen of in een andere trein te stappen...dank je wel....met de twee maand vakantie voor de boeg ga ik echt iets doen met wat jullie gisteren aanreikten !!!! ook het liedje : hou van mij is voor mij echt een schot in de roos!!!! dit neem ik vanaf nu elke dag ter hand !!!! een zeer belangrijke voor mij die zelfliefde.... maar ook de ontslagbrief en de oefening om de vermoeidheid in de handen te nemen en terug te geven aan moeder aarde waren voltreffers !!!!! inderdaad emotioneel moment...vandaag zijn er ook plots nog wat traantjes gevloeid....eindelijk een moment van loslaten van iets wat de voorbije weken zat te wringen.......ik voel me meteen een stuk lichter.. dus zoals je ziet heeft het mij zeker geraakt en ga ik ermee aan de slag !!! heel veel liefs
 • Dankjewel voor de vele tips naar meer vitaliteit. Het inspiratieblad is zeer waardevol en het boekje ook. Wat zitten jullie workshops goed in elkaar. Dankjewel dat jullie zoveel wijsheid willen delen. Ik voelde me als herboren toen ik buiten stapte. 
 • Hi Myriam en Paul, Dank jullie voor de vitaliteitsworkshop.Ik merk dat ik in de dagen daarna meer energie heb. Fijn!!
 • Feedback workshop: "moe zijn moe zijn"
  Bij aankomst was ik zwaarmoedig en moe. Er hing een donkere wolk boven mij. Ik was naar binnen gekeerd. Toen ik buiten kwam was ik licht, helder, energiek en krachtig zoals de zon die in volle glorie straalt. 
 • Ik heb erg genoten van de gevarieerde vitaliteitsdag! Heel wat tips en tricks waar ik weer mee verder kan. 
 • Ik had nog nooit van NLP gehoord. Toen de oefening de "swish- de bliksemsnelle beeldwisseling" met mij gedaan werd was ik heel verbaasd hoe goed en snel dit werkte. Super dank voor deze ervaring die ik thuis ook ga kunnen doen.
 • Dank jullie wel voor de fantastische dag van gisteren !! Steeds een "feest" om bij jullie te mogen deelnemen aan de boeiende cursussen... Dank jullie beide voor het warme en liefdevolle onthaal  en water met aparte smaak ! Helaas is het onkruid dat ik hier heb staan volgens mij niet zo lekker als dat van jullie ;-) Ongelofelijk hoeveel tijd aan voorbereidingen dat dit steeds van jullie vraagt ! De aangepaste liedjes en filmpjes illustreren perfect het onderwerp "moe zijn". Ondanks dat ik mijn vermoeidheid gisteren geen kleur kon geven, was ik bij het weggaan weer vol energie !! Bedankt voor de talrijke tips en trics die we geleerd hebben en voor het aanleren van de ankers... "JA !! IK BEN HET WAARD OM GEZOND & GELUKKIG TE ZIJN !!!" Vanmorgen kon ik op het rooster nr 2 afvinken ;-) 
 • Ik heb alles een beetje laten zakken om bij mijn pure gevoel uit te komen. Ik kwam naar deze dag omdat ik eerder allergie volgde en.... van mijn gluttenallergie verlost ben... ik kan nu terug naar de bakker zoals iedereen ! Wat ben ik daar blij mee! Toen ik de workshop moe zijn zag... dacht ik, dit kan ik ook gebruiken. Jullie workshops zijn transformerend maar ook telkens een dag om te genieten, een verwendag voor jezelf. Jezelf weer hoofdrolspeler maken in je eigen film, jezelf weer achter het stuur zetten, jezelf weer op je agenda zetten was voor mij dan ook wel een belangrijker onderwerp. Voor mij voelde jullie workshop weer aan als 'thuis' komen. Altijd een fijne groep mensen, heerlijke informatie en tools waar je meteen mee aan de slag kan, heel veel concreet toepasselijke dingen, geen saaie theorie, jullie workshops zijn leuk en speels en toch zo diepgaand en je gaat als herboren terug naar huis. Ik ben er al volop mee bezig en heb al meteen positieve resultaten zelfs mijn kinderen merkten dit op . Dank dank dank 
 • Ik zie dat jullie de workshop voor mensen die het moe-zijn moe zijn weer op jullie programma hebben. Ik kan zeggen dat deze workshop mijn leven veranderde, het is niet zoals bij de allergie workshop die ik ook volgde, dat je buiten gaat volledig zonder allergie, ik voelde me stukken beter, vitaal en vooral heel blij in mijn hart en was verbaasd dat ik de hele dag zo alert mee gevolgd had, en dan was er het stemmetje zou het wel blijven duren? Dit stemmetje is heel typisch aan mij, het is mijn saboteur die zich weer eens wou moeien. Het feit dat Myr-I-am zo bruisend is, was een rolmodel voor mij, zeker ook omdat ze zei, jij kan dit ook! Ik kijk nu terug op de periode VOOR en NA deze workshop en het is een gigantisch verschil: DEZE WORKSHOP HEEFT MIJN LEVEN VERANDERD! Ik kreeg verschillen inzichten, ik heb het inspiratieblad gekopieerd en het hangt aan in mijn keuken zodat ik het vaak nog eens terug kan nemen.
 • Dag Paul en Myr-I-am, Nog niet veel tijd gehad om na te genieten, laatste loodjes voor de vakantie... Vanaf zaterdag ben ik in verlof en neem ik volop de tijd om alles nog eens te laten bezinken. De syllabus zit al in de koffer! Met mijn persoonlijke "mantra" ben ik wel al aan de slag hoor. Wat de workshop betreft, die was een voltreffer. NLP is mij goed bekend door Practitioner Opleidingen, Reiki bekend van de healings. Wat vooral indruk maakte was de Soul Retrieval, dat bracht me helemaal van de kaart. Het is blijkbaar iets zeer krachtig en intens. Dat jullie dit zo graag doen, straalt werkelijk van jullie af! Ik doe het ook graag en was dankbaar dat ik erbij was. Voor herhaling vatbaar en hopelijk tot één van jullie volgende workshops! 
 • Dag Myriam en Paul, Ik heb genoten, van de inzichten, de kennis en het voelen, jullie samenspel (vond ik prachtig), Het werkt heel sterk door op het bewustzijn ervaar ik. Ik moest helaas wat vroeger vertrekken en ben ook wel een beetje nieuwsgierig wat jullie na de reiki op de massagetafels nog hebben gedaan. Heel erg dank ook voor het boek, wat de mogelijkheid geeft om alles rustig na te lezen en te laten bezinken. Warme groet, 
 • Ik ben ontzettend dankbaar dat ik er gisteren bij was, jullie mocht ontmoeten en zoveel inzichten kreeg. Het is precies of ik heb enkele cadeaus gekregen, niet zichtbaar misschien maar ze zijn er wel! Wat ik ook nog wil meegeven is dat ik het ook zo fijn vond, dat jullie gebruik maken van muziek. Persoonlijk vind ik dat gebruik maken van de passende muziek een evenement dat extra meer geeft. Dus SUPER! hartelijke groeten, 
 • Dank voor de inspirerende workshop en materiaal! Wat heb ik genoten en oefeningen weer eens goed herhaald. Dank daar voor. Wat ik zo super vond was de diversiteit aan items zonder dat dit overladen was , inderdaad een waaier aan zaadjes, die we kunnen laten kiemen. De oefeningen waren heel practisch zodat we er ook na de dag iets mee kunnen. DANK! 
 • Deze feedback werd geschreven door iemand die zelf coacht en naar de workshop kwam om het later zelf te gaan doorgeven in zijn eigen praktijk:Hallo, Ik vond het een geweldige ervaring om jullie beiden bezig te zien (Paul als de rust zelve en Myriam als De energieke ervaringsdeskundige). Jullie hebben het talent om kort en krachtig de boodschap over te brengen dankzij die jarenlange ervaring Nlp / reiki... Het doet mij veel plezier dat jullie de mensen blijven informeren en wakkerschudden dmv workshops. Ik kijk dan ook al uit naar de volgende. 
 • Ik denk met veel plezier en ik dankbaarheid terug op de workshop! In de praktijk is het nog met vallen & opstaan hoor...Ik kamp tenslotte al bijna 20 jaar met cvs. Ik hou ik Goede Hoop! Ik zag hoe jij als rolmodel voor mij hoop geeft. Ook de verschillende tools die we meekregen gaven me hoop. Ze zijn praktisch toepasbaar. Er lijkt wel 'een knop omgezet'. Heel bijzonder! 
 • Jullie workshop heeft idd een enorme 'shift' veroorzaakt! Ik word/werd heel sterk "geleefd" vanuit mijn mind. Weten is meten en meten is weten was mijn visie en kijk op de wereld. Jouw resultaten van die internist was iets wat me overhaalde om me in te schrijven, niet direct hoor want ik vreesde toch nog voor zweverig gedoe en was zelfs wat bang dat jullie me iets gingen verkopen.... Bij de inleiding kwam het stuk over het bewijs dat je genezen bent, dat je echt CVS , fibromyalgie, cytomegalie, epstein barr, enz. hebt gehad. Ik had dit nodig en dan... tijdens je meditatie verdween mijn mindgevoel en kwam ik bij mijn voelen. Ik kreeg contact met iets in mij waarvan ik niet wist dat ik dit ik mij had. Raar gevoel, veilig en goed. Mijn mind kon rustig worden en heel mijn lichaam reageerde met rust en ontspanning, minder spierpijn, minder moe. Ik vond de sfeer leuk, de mensen normaal en tof wat ik niet verwacht had. Ik voel me nu enkele dagen erna nog steeds vitaler en opener. Ik overweeg zelfs om nog eens een ander item te komen volgen. Straf vind ik dit. Er is iets positiefs gebeurd met mij en niet alleen op gebied van vermoeidheid. Ik ben jullie dankbaar, ik ben een ander iemand, zeker omdat ik echt aan wat jullie uitlegden "identiteits-verwarring" deed: ik BEN ALTIJD moe, deze overtuiging die ik onbewust had, zien en veranderen is wel heel nuttig, je kan ze maar gaan veranderen als je je bewust bent dat je deze beperkende overtuiging hebt. Ik ben heel blij dat ik kwam en ik wil dat je dit op je site zet, zo gaan er misschien nog mensen als mijn vroegere "ik" ruimer, vitaler, opener, blijer en gelukkiger worden.
 • Het was een prachtige dag, prachtig voorbereid, ik geef zelf workshops en besef hoeveel voorbereiding je steekt in zo een gevarieerde dag, petje af hiervoor! Zoals ik al zei, op de dag zelf: alle puzzelstukjes waar ik mee bezig ben, vielen samen in een geheel. Het zat schitterend inéén, prachtige opbouw, je had het groepje, iedereen hing aan je lippen, de sfeer was super en je zag dat mensen die echt moe binnen gekomen waren als verdorde plantjes die ineens water kregen begonnen recht te komen, tegen de avond was iedereen kwik, blij en opgemonterd. Mooi om dit te kunnen waarnemen hoe het energieniveau steeg. Ik ga zeker dingen uit deze dag ook in mijn workshops gebruiken, dankzij de bijzonder uitgebreide syllabus kan ik dit gemakkelijk gaan toepassen in mijn eigen praktijk en eigen leven.