Reiki inwijdings ervaringen boek

In dit boek kan je Reiki-inwijdingservaringen lezen. Er zijn zoveel verschillende Reiki-inwijdingservaringen als er Reiki-inwijdingen zijn. Iedereen heeft een andere ervaring, een ander verhaal.

Net zoals je niet kan bruinen door er een boek over te lezen kan je ook Reiki niet leren door er boeken over te lezen. We kunnen enkel Reiki leren door ingewijd te worden, de inwijdingscursus te volgen en dan zelf met Reiki aan de slag te gaan. Reiki moet je gewoon ervaren om te weten hoe het voelt. Gelukkig kan je wel een beetje zicht krijgen voor je aan Reiki begint door te horen of te lezen hoe anderen het ervaren hebben. In dit boekje zijn spontane reacties van verschillende mensen gebundeld die vertellen over hun inwijdingservaring.

Er bestaan heel veel Reiki-boeken maar ze behandelen allemaal dezelfde items: de handposities, de Reiki geschiedenis.... Reiki-inwijdingservaringen heb ik nog niet gezien, daarom denk ik dat dit boekje wel een ver-rijking is.

Om de authenticiteit niet te schenden zijn er geen verbeteringen aangebracht aan de inwijdingservaringen. Ik vond het heel evident dat de ervaringen anoniem gepubliceerd worden. De onopgesmukte reacties kunnen jou hopelijk een beetje een idee geven hoe wonderlijk de Reiki-inwijding is. Twijfel je nog om naar een Reiki-inwijding te komen? Kom het gewoon zelf ervaren!


Het boek telt 96 bladzijden, kost 10 euro

Een glimp in het boek

en is te koop via de webshop:

                                                                                            klik hier