Reiki I


Als je Reiki I volgt dan geef je jezelf een geschenk 

voor het leven!

Reiki is een geschenk dat klaar ligt om

 beleefd te worden.


Bij een Reiki inwijding wordt jouw kanaal opengezet, alles wat je na je inwijding aanraakt wordt met Reiki vervuld.

Een Reiki 1 ziet er als volgt uit: Je krijgt een Reiki inwijding (je kanaal wordt open gezet); Je leert de zelfhealing, healing op anderen en de groepshealing; Er is een heel stuk theorie maar ook veel praktijk;

Het aanbod aan Reiki inwijding is vrij groot. Maar Reiki wordt meestal tegen zeer hoge prijs aangeboden. Ik wil dit aanbieden tegen de prijs van 69€. Een symbolisch getal: De financiële wereld rond Reiki omgekeerd bekijken. En ik wil bewijzen dat een lagere prijs ook een hoog niveau kan hebben.

Een stukje uit het voorwoord van mijn zelfgeschreven Reiki boek. Reiki, toeval voor jou of valt het geschenk je toe? Als men zich openstelt krijgt men met zekerheid elke informatie, elk contact dat men nodig heeft, maar enkel wanneer men het echt nodig heeft en rijp is voor deze informatie. Wie de inwijding volgt, zit hier niet toevallig. Het valt hem toe hier en op dit moment ingewijd te worden. Ieder van ons heeft speciale gaven, maar de meesten weten dat niet eens omdat we die gaven gewoonweg niet kennen en niet gebruiken. We zijn vervreemd van dit weten, van deze kennis. Reiki maakt de aangeboren talenten zichtbaar, maakt de geest evenwichtig, het lichaam gezond en helpt je gelukkig te worden.

Een betaalbare Reiki 1 inwijding met een zelfgeschreven cursusboek: 

Sommige workshops en cursussen zijn achteraf gezien als een espressokoffie: veel schuim en weinig koffie. Het zag er mooi uit, maar je houdt er weinig aan over. Daarom schreef ik een boekje "Grip op het begrip Reiki". Tijdens de inwijding wordt het boekje volledig, doorgenomen en wordt alles uitgelegd: de gedetailleerde foto's van handposities worden besproken en geoefend zodat je handen beginnen te kriebelen om zelf ook aan de slag te gaan.

Het speciale aan Reiki is dat je na je inwijding healer bent. Na slechts 1 dag kan je aan jezelf en anderen Reiki geven, je gaat voelen dat je handen "anders" zijn.

Reiki met piramide ervaring: na de inwijding krijg je de kans om desgewenst in een piramide je inwijding verder te ervaren. 

Hier een kort filmpje hoe een Reiki I er bij ons uit ziet


Tijdens de Reiki  1  wordt de zelfbehandeling aangeleerd:

Klik hier om mijn REIKI BACKGROUND te lezen

Klik hier om de REIKI I FEEDBACK te lezen 

Reiki I start om 9 u en duurt tot ongeveer 16.30u

69,00 euro cursusboek inbegrepen


Inschrijven en meer info: op reiki@myr-i-am.com

Wettelijke verplichting Reiki