Reiki I


Als je Reiki I volgt dan geef je jezelf een geschenk 

voor het leven!

Reiki is een geschenk dat klaar ligt om

 beleefd te worden.


Bij een Reiki inwijding wordt jouw kanaal opengezet, alles wat je na je inwijding aanraakt wordt met Reiki vervuld.

Een Reiki 1 ziet er als volgt uit: Je krijgt een Reiki inwijding (je kanaal wordt open gezet); Je leert de zelfhealing, healing op anderen en de groepshealing; Er is een heel stuk theorie maar ook veel praktijk;

Het aanbod aan Reiki inwijding is vrij groot. Maar Reiki wordt meestal tegen zeer hoge prijs aangeboden. Ik wil dit aanbieden tegen de prijs van 69€. Een symbolisch getal: De financiële wereld rond Reiki omgekeerd bekijken. En ik wil bewijzen dat een lagere prijs ook een hoog niveau kan hebben. 

Een betaalbare Reiki 1 inwijding met een zelfgeschreven cursusboek: 

Sommige workshops en cursussen zijn achteraf gezien als een espressokoffie: veel schuim en weinig koffie. Het zag er mooi uit, maar je houdt er weinig aan over. Daarom schreef ik een boekje "Grip op het begrip Reiki". Tijdens de inwijding wordt het boekje volledig, doorgenomen en wordt alles uitgelegd: de gedetailleerde foto's van handposities worden besproken en geoefend zodat je handen beginnen te kriebelen om zelf ook aan de slag te gaan.

Het speciale aan Reiki is dat je na je inwijding healer bent. Na slechts 1 dag kan je aan jezelf en anderen Reiki geven, je gaat voelen dat je handen "anders" zijn.

Reiki met piramide ervaring: na de inwijding krijg je de kans om desgewenst in een piramide je inwijding verder te ervaren. 

De Reiki inwijdingen worden gegeven door Myr-I-am, en gaan door op 2 bijzondere plaatsen: 

 *1. ten huize van Paul Liekens, te 9860 Scheldewindeke, waar je na je inwijding onder een piramide de inwijding kan laten verder inwerken Klik

* 2. op 51°10′ de breedtegraad van Stonehenge (Westende).  Klik