Reiki III


REIKI III    Reiki Master   Graad    opleiding   en   inwijding: 

Sommigen willen na de Reiki I en II verder. Ze verlangen naar de Master-inwijding of Reiki III-Meestergraad. Bewust kiezen om het pad naar Meesterschap te bewandelen is een belangrijke stap in je leven. We starten met een cursusdag zoals bij Reiki I en II. Bij de Reiki III/ Reiki-Master ontvang je de Master-inwijding/ Reiki-III-inwijding en de bijhorende symbolen. De 'Dai Ko Myo'  en de 'Raku'.  Je leert, net zoals bij Reiki II, de symbolen kennen, tekenen, de symbolen worden een deel van jou. Je leert de betekenis, werking en gebruik van de symbolen. Er is een zelfgeschreven Reiki Master boek bij, van meer dan 100 blz. met praktische uitleg.

Jouw Reiki Master inwijding zelf wordt een zeer unieke ervaring, met een Reiki Master journey! Als metafoor doen we een korte wandeling, we bewandelen SAMEN het Reiki pad terwijl we enkele Reiki items bespreken.

We leren je tijdens deze opleiding HOE je zelf inwijdingen geeft. Wat de minimum eisen zijn die je in je eigen Reiki cursus klassen steekt. Hoe je Reiki klassen energetisch opent, opbouwt en samenstelt.  Je krijgt uitleg over jouw Reiki lijn, jouw Reik stamboom, waar je jouw naam kan aan toevoegen,  ik ben meermaals Reiki Master ingewijd. Je krijgt ook nog extra tips en tools die je gaat kunnen gebruiken als Reiki Master.

Je kan dit traject doorlopen op jouw eigen tempo, jouw  integratieperiode waarin je de symbolen als bondgenoot leert kennen, waarin je kan inoefenen hoe je mensen kan inwijden, en waarin je jouw opdrachten afwerkt bepaal jij zelf, je geeft zelf aan wanneer je klaar bent met je opdrachten en wanneer we de volgende keer samenkomen.

Ik splits de Reiki III niet op in Reiki III A en Reiki III B.

Welkom in dit super avontuur! We verwelkomen je graag als collega Reiki Master, na het bijzonder traject Reiki III, Master Graad.

Het universum gaf ons zelf aan dat we de Reiki Master inwijding en opleiding op de kaart moesten zetten.

We bezochten krachtplaatsen oa. In de Pyreneeën, Avebury, Lourdes, Stonehenge, Westende, …. Terwijl we in de Pyreneeën op een bergtop lagen te genieten van het prachtige uitzicht cirkelden er ineens 3 arenden boven ons hoofd. Dit spektakel was een ongelooflijk geschenk en bleef een hele tijd duren. We begrepen direct dat dit een boodschap van het universum was voor ons. Na een tijd van meditatie in diepe verbondenheid met de Bron kregen we toen allebei dezelfde boodschap door dat we klaar waren om de REIKI III door te gaan geven. Tijdens ons bezoek aan de verschillende krachtplaatsen kregen we ook inzichten, teksten en zinnen door die hiermee verband hielden om onze Reiki Master opleiding op punt te gaan zetten. We waren er klaar voor en voelen dat sommige van onze Reiki cursisten deze stap naar meesterschap beginnen overwegen.  


Op het Reiki congres in Nederland dit najaar brak Don Beacham, de man van Anneli Twan, de voornaamste spreekster, zijn              'Heilig Hout * ' in 2 en gaf de helft aan Paul,
die dit stom verbaasd aannam, en dit sindsdien dag en nacht om zijn hals draagt.

Paul zegt dat hij zijn zeer oude liefde voor Reiki herontdekt heeft.  *Willow funghi


Als je een Reiki Master cursus overweegt kan je vanaf nu persoonlijk contact opnemen voor een verkennend gesprek.

                               

Klik hier naar de link: Ik ben een blije vrije Master

De Reiki-Master graad wordt niet als groeps cursus aangeboden. Het is een individueel traject.

Maak een persoonlijke afspraak.