Reiki II

Reiki II - inwijding met zelfgeschreven cursus boek

Ik kies bewust voor een betaalbare Reiki II inwijding van 96 euro.

Je hebt je eerste graad en je hebt het gevoel dat je verder wil. Door de tweedegraadsinwijding wordt de mogelijkheid om de Reiki-energie toe te passen versterkt. Je kanaal wordt verder opengezet. 

Tijdens de Reiki II leer je de symbolen kennen en Reiki op afstand en ervaar je de weldaad van stoel Reiki.

Reiki II Symbolen 

Tijdens een intense zoektocht naar genezende energie zag Mikao Usui tijdens een bijzondere meditatie-ervaring vier Reiki symbolen, die verschillende frequenties van helende energie in beweging kunnen brengen. Drie van deze Reiki symbolen worden aangeleerd in Reiki II.

Sommige mensen vragen me: "Zou ik een Reiki II aankunnen, met al die moeilijke symbolen?" Ik ben er zeker van dat iedereen dit kan. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd en bij iedere pentrek is er een hulpzinnetje.                


Ook hier enkele geruststellende filmpjes: 

De symbolen worden met veel uitleg opgebouwd.

Mensen nemen nieuwe informatie op via hun eigen voorkeurskanaal (dit kan zijn: visueel, auditief, motorisch) via enkele korte vragen kom jij te weten welk JOUW voorkeurskanaal is om nieuwe informatie op te nemen (iets heel interessants voor de rest van jouw leven om dit te weten). Ik breng de symbolen aan op de 3 manieren: visueel, auditief en motorisch, dus iedereen gaat buiten met een gevoel: IK KAN HET!


In Reiki II worden er 3 symbolen aangeleerd: Cho Ku Rei, Sei he Ki en Hon Sha Ze Sho Nen :

Cho Ku Rei

Sei he Ki

Dit symbool wordt soms ook de vlinder genoemd:


Hon Sha Ze Sho NenWe leren de symbolen VOELEN, uitspreken, zingen, tekenen,.....

Je kan ook, als je dit wenst,  iets creatiefs maken met een symbool: Hier enkele voorbeeldjes (normaal graveren we een glas, maar je kan je creatieve brein laten werken, wil je iets anders dan een glas graveren, breng dan je voorwerp mee, vb een steen, T-shirt , een schelp, ik heb porcelaine stiften, glasgraveerder, textilmakers...)

Klik hiernaast op de foto voor de fotogalerij.

Een symbool op een voorwerp zetten is niet verplicht, deze activiteit is de slotactiviteit, sommigen kiezen ervoor om een symbool thuis te verwerken, dit kan ook. Soms zijn er heel creatievelingen bij:                                              
Symbolen en hun praktische toepassing

Reiki op afstand

Met de tweede graad leer je ook Reiki sturen op afstand.  Bij afstand reiki denken we vooral om iemand Reiki te sturen die ergens op afstand in kilometers is, maar we leren ook Reiki sturen naar het verleden en de toekomst.Voor de operatie vormen de artsen en medisch personeel een meditatieve cirkel van genezing en stemmen zich af om via hen Reiki energie te laten stromen naar de patiënt alvorens hij/zij geopereerd wordt ! Reina Sofia ziekenhuis Cordova Spanje. 

Stoel Reiki

Een minder bekende doch zeer deugd doende vorm van Reiki is de stoel Reiki. Je kan ervaren hoe krachtig dit is eventueel gecombineerd met klankschalen.

Klik hier om de REIK II FEEDBACK te lezen

Klik hier om mijn REIKI BACKGROUND te lezen Reiki II start om 9 u en duurt tot ongeveer 16.30u

96,00 euro cursusboek inbegrepen

adres: ten huize van Paul Liekens, Kluizestraat 3, te Scheldewindeke (Oosterzele)

Inschrijven en meer info: op reiki@myr-i-am.com


Klik voor Wettelijke verplichting Reiki