Feedback Reiki-Piramide event

 • De dag gisteren was verwarmend en voedend als in de zon gaan zitten en de warmte in je opnemen. Als een warm bad dat ontspant en opent... 
 • *Langs deze weg wil ik jullie nog eens bedanken voor de aangename ervaring van gisteren. Ik ben in een heel andere modus naar huis gereden dan diegene waarin ik bij jullie ben aangekomen. Mijn vingers hebben nog lang na getinteld 🙂 en ik kijk dus enorm uit naar de Reiki inwijding. 
 • Het reiki en piramide gebeuren was een super beleving! Het was tot in de puntjes georganiseerd met een doorschuif systeem dat tot in de kleinste details uitgewerkt was. Typisch Myriam, knap gedaan. Dank 
 • *Dank jullie wel voor de fijne ervaring van de Reiki en de Pyramide energie. Het samen werken met de Reiki behandeling en al de energie was heel prettig om te ervaren. Met deze behandeling voelde ik zeer veel warmte stromen bij mijn hoofd. Zo voel je goed de verschillende stromingen, bij mijn lichaam was het zacht liefdevol stromend en de voeten voelde luchtig speels. Echt apart om te ervaren. Dank je wel! De pyramide energie was in de Grote pyramide zacht en liefdevol. De visualisatie was mooi en goed te volgen. Genoten van deze ervaring! De kleinere pyramide voelen anders van energie, ook heerlijk om daar in te zitten en te voelen dat de energie levendiger is. Ook verschillend van energie per Pyramide, mooie ervaring! En ik merkte vandaag dat mijn rechter schouderkop minder kraakte, als ik mijn oefeningen deed en ik had zeer veel energie gisteren en vandaag! Dank jullie wel! 
 • k Wil je hiermee nog eens extra bedanken voor deze bijzondere fijne voormiddag. Het was al heel lang dat ik je nog gezien had. En je straalt nog steeds. Zelfs nog meer. Je bent levende reclame voor hetgeen je doet. De piramides met Paul waren voor mij geheel nieuw. Ik kreeg op al mijn vragen een duidelijk antwoord. Door de rustige aanwezigheid van Paul kon ik vrij gaan voelen wat de piramides met mij deden. En zoals ik later tegen Paul zei : ik kreeg er een punthoofd van. Het leek of al mijn gedachten die anders uitwaaien naar alle kanten, bijeen gehouden werden in een centrum naar boven, waar vrede was. Het was of er uit mijn hoofd een draad kwam die mij verbond met al wat zuiver was. En ook, toen ik uit de piramide was en keek naar 2 vrouwen die elk in een piramide zaten, kon ik alleen maar met bewondering naar hen kijken. Ze leken zo natuurlijk, mooi, ontspannen en beschermd. Ja, na vandaag geloof ik er in : ) De reiki sessie voel ik nu nog. Jouw manier om de groep contact te laten maken met zichzelf en het hogere doet mij weer deugd. Zo duidelijk, zo n mooie structuur en tevens zo sereen.Toen ik reiki ontving voelde ik mij opstijgen en voelde mezelf liefde. En dat is fijn om te voelen.Hopelijk komen er terug reiki groepsbehandelingen en kan ik daaraan meedoen. En jouw thee drankjes Myriam : super !!!!! Als je er een boekje over uitgeeft koop ik er direct eentje. Als je er een workshop over geeft, kom ik. 
 • Nog eens bedankt voor de fijne voormiddag en de warme, liefdevolle ontvangst. Het was een fantastische ervaring om buiten onder een stralende zon kennis te maken met de kracht van de piramide energie. Het gaf mij echt een gevoel van herkenning, van thuiskomen in stille meditatie onder de piramide. Ik zal deze kennis zeker ook meenemen in mijn eigen reiki praktijk en de piramide energie daar ook proberen te integreren. Zulke dagen geven altijd zin in meer, dus mag je mij binnenkort ook verwachten op één van jullie volgende evenementen. 
 •  Ik vond het heel bijzonder en ben dankbaar dat je, en ook Paul mijn pad gekruist hebben, de warmte zindert nog na,bedankt voor de warme ontvangst en de unieke ervaring, het smaakt naar meer.... 
 • Ik heb aanstekelijke energie gekregen.Ik heb net gedaan met mijn was op te hangen. Anders lig ik al twee uur in mijn zetel. Ik schaam me een beetje dat ik mijn reiki quasi niet gebruikt heb en ik heb zoveel in mijn handen. Zal dat terug oppakken. Nogmaals bedankt en tot later. 
 • Nogmaals dankjewel Myriam en Paul, Voor deze diepgaande ervaring, dit samenzijn. Dank om van de piramide-energie te kunnen genieten. Ik kwam in mijn rustpunt, helemaal bij mezelf vooral binnenshuis, die ene boven bij het raam. Allerlei emoties kwamen nr boven, dingen die ik allang weet. De rust die volgde was zo uniek, heilig daar ontmoette de God in mij; balsem!! Ook de reiki groepsbehandeling kon ik heel intensief beleven.voelde af en toe warmte in mijn handpalmen ook de energie onderling. Ik moest er gewoon bijzijn! 
 • ik ben zo dankbaar voor de zo leerrijke namiddag gisteren. Het was voor mij een mooie openbaring van zoveel heilzame dingen die zo dichtbij mochten komen. Zoveel mooie en lieve mensen die me omringden...Ik heb er de juiste woorden niet voor maar wel het juiste gevoel. ik ben heel blij dat ik de uitnodiging vanmijn vriendin aangenomen heb om met haar mee te gaan...ik heb er zo veel aan gehad... een unieke kans om zoveel te mogen meemaken en voelen... kippenvel terwijl ik dit nu typ 
 • Ik vond het fantastisch er te mogen bij zijn gisteren en te zien met wat je allemaal bezig bent, waarvoor een dikke proficiat.Het heeft mij echt deugd gedaan.Jullie hebben zoveel kennis.Nogmaals dank voor de fijne namiddag en ervaringen gisteren. Groetjes en tot later nog eens. 
 • Bedankt voor deze boeiende namiddag.Hoe jullie dit allemaal met zoveel enthousiasme geven zijn geen woorden voor.Het is dus geen toeval dat we bij jullie terecht zijn gekomen.Myriam kan blijven vertellen terwijl Paul haar bijstaat en er soms de nodige humor insteekt.Jullie zijn gewoon fantastisch!Dit is zeker niet de laatste keer dat u mij hebt gezien.Kijk er alvast weer naar uit! 
 • Hartelijk dank Myriam en paul voor de prachtige dag, de energie was toppie. We zien elkaar zeker nog terug en alvast heel veel succes met je volgende projecten. 
 • Liefste Myriam en Paul, Wederom een prachtige ervaring rijker. De manier waarop jullie deze namiddag ingevuld hebben is onvoorstelbaar. In amper drie uur tijd hebben jullie een duidelijke, interessante en boeiende uitleg gegeven over drie onderwerpen. Het boek met de daarbij horende NLP ervaringen. Iedereen hing aan jullie lippen. Daarna de Reiki. Zelfs voor niet ingewijden was het duidelijk hoe het werkte. Het energetisch vullen van de ruimte was heel hevig. Tot slot bracht Paul ons in vervoering met de piramiden. Het verhaal en ten slotte het gevoel was voor iedereen ongekend. Zoals voor al jullie workshops was ook hier weer de informatie heel uitgebreid en duidelijk. Waar halen jullie de tijd en de energie. En nogmaals Myriam, het financiële plaatje is zo laag in verhouding tot het geleverde ( tijd en syllabi ). Enkel en alleen omdat ik voel, dat jullie iedereen de kans willen geven om ervan te kunnen genieten. Hartelijk dank, 
 • Het was fijn om kennis te maken met jullie en jullie te mogen ont-moeten hebben. Ik heb niets dan respect voor wat jullie doen en voor de liefde die je uitdraagt. Dat er nog veel mensen de weg mogen vinden naar jullie bijzondere plek.