Wildpluk workshop feedback

  • Dag Myriam , bedankt voor de leerrijke , aangename namiddag en de fijne hapjes 😊 ik vond ze lekker. Ik geniet na van de harts-thee en ik mijmer ivm mijn hartewens. Ik vond het volgende echt Myr-I-am: Het begint te regenen en dan doen we 'gewoon' iets super tofs binnen, met de bloesem van de harts-boom een harts-meditatie. Prachtig! 
  • Wat een prachtige workshop. Voor mij was alles nieuw. Ik heb genoten van jouw enthousiasme, de kennis van zo veel 'on'kruid, de verhaaltjes, de hapjes. Een aanrader!

  • Ik vond het maken van een pesto en soepje de interessantste activiteit. Je uitleg tijdens de wandeling vond ik ook helemaal TOP.  

  • Het was heel leuk om met eenvoudige dingen iets heel lekkers maken. Door de uitleg van Myriam weet ik nu waar ik op moet letten om de (on)kruiden te vinden. Het was een heel gezellige en ontspannen namiddag! 

  • Door te luisteren naar Myriam heb ik ontdekt dat er meer groeit in mijn tuin dat ik kan eten of gebruiken dan ik vermoedde. Ik heb veel geleerd deze namiddag. Heel leuk om te zien in praktijk hoe je oa. pesto kan maken of water te pimpen met (on)kruiden die overal te vinden is. Tip aan iedereen: bekijk eens goed jullie tuin 😉 . 

  • Het was een superleuke en leerrijke namiddag! Ik heb geleerd hoe ik met (on)kruiden die overal te vinden zijn, eenvoudige maar zeer lekkere en gezonde dingen kan maken. Het was ook heel fijn om onmiddellijk zelf oa. ons eigen water te kunnen maken.