Feedback Terugkom-BE-LEEF-dag

Tekst hier invullen...

  • Vrijdag was het beleefdag bij Myr-I-am en Paul, een dag die voor mij regelrechte vakantie was waar ik naar uit keek. En terecht, overgoten met zon maakten we kennis met diverse gezonde wildplukkruiden en hun toepassingen, en mochten we ons onder meer uitleven met het geven en ontvangen van Reiki. Wat een prachtige ervaring was dit, intens en van een hoog niveau. Met meerdere mensen tegelijk op één 'lichaam' werken, wat een beleving in gedragen onderlinge verstandhouding! Mijn zelfvertrouwen op het vlak van Reikiwerk werd versterkt en opgeladen konden we de terugreis naar huis aanvatten. Dank u, Myr-I-am en Paul ook voor alles wat er nog bij kwam kijken en ik hier niet vermeld heb…
  • Wat was ik blij met dit concept! Ik heb alles, maar dan ook alles, gevolgd wat Myr-I-am en Paul geven, het is zo degelijk gebracht altijd, en heel verrijkend. Dus deze terugkom, beleefdag vond ik een prachtig idee! We leerden Jumon zingen, ik vond dit weer een prachtige ervaring! De energie van het Reiki geven was zo intens! Knap wat jullie kunnen neerzetten!!!