De magiër in jou.

Deze workshop is een combinatie van al onze vak gebieden,

Sjamanisme, NLP, Piramide energie, Reiki, Wildpluk en Ho'oponopono

om het volledige potentieel in JOU te ontdekken en te activeren. 

We combineren: 

Sjamanisme, NLP, Wildpluk, Piramide, Reiki, Ho oponopono 

en maken er een transformerende dag van.

* Sjamanisme:  

* Hatun Karpay is de 'Grote Inwijding'. 

De Hatun Karpay zelf bestaat uit 3 grote inwijdingen:                          De Munay Karpay, de Yachay Karpay en de Llankay Karpay.        Tijdens deze workshop gaan we:                                                               - De 3 zones voorbereiden en energetiseren.                                          - De zaadjes van de Hatun Karpay planten.                                               - We krijgen de gelegenheid te voelen waarover deze energie gaat.

De Hatun Karpay inwijding leert je een andere manier van liefhebben, de onvoorwaardelijke liefde is niet de liefde van jij met jou uitverkorene op een onbewoond eiland, het is de liefde waar het grotere geheel en Patcha Mama en al wie hier op leeft ook baat bij heeft. Door de Hatun Karpay leer je op een andere, meer heldere manier kijken met je 3e oog. Het bevordert de verbinding met jezelf op zielsniveau. Het verhoogt het manifesteren van je zielsopdracht. Je hoeft het pad van de Inca's niet te doorlopen om deze inwijdingen te kunnen ontvangen. Volgens de traditie van de Q'eros zijn deze inwijdingen toegankelijk voor iedereen die zich geroepen voelt om Moeder Aarde en al haar relaties te dienen. 


* Hoocha Reiniging 


Iedereen heeft zware energie (de Paqo's spreken niet van negatieve energie omdat dit een oordeel is). In een Hoocha Reiniging zet Moeder Aarde de zware energie (Hoocha) om in lichte energie (Sami). Er wordt gewerkt met de Hoocha stenen.

De reiniging gebeurt voor: fysieke klachten, het verleden en de invloed van de buitenwereld. Het is net of je een loodzware jas uittrekt, heel speciaal. Na een  Hoocha Reiniging voel je alsof er een rugzak van je schouders weg is. 

* De 3 werelden:

 

de Bovenwereld (Hanaq Pacha), de Middenwereld (Kay Pacha) en de Benedenwereld (Uqu Pacha)   versus de 3 energiecentra: Munay,  Yachay, en Llankay.

*  De ayni oefening, de wederkerige oefening.  

* Soulretrieval (korte versie, enkel de ervaring, het verschil met de soulretrieval dag, dan leer je ook na de ervaring hoe jezelf een soulretrieval kan doen, dan ben je klant en therapeut).    

* Smudgen en openen H. ruimte.

* NLP:

Een succeservaring overzetten naar ALLE domeinen van je leven. We werken met grondankers en leren, ervaren en doorlopen de logische niveau oefening. We gaan deze oefening grondig uitleggen, en be-leven zodat je dit ook thuis in elke situatie kan hernemen. Levensveranderend!

* Wildpluk:

We maken een smudge 

klik hier naar een filmpje hierover.


en een gerechtje met wildpluk van dat moment.

klik naar een voorbeeld 

* Sjamanisme, NLP, Reiki, Piramide energie en Ho'oponopono.

* Slotoefening: Nadat we gedurende deze transformerende workshopdag: Sjamanisme, NLP, Reiki, Piramide energie en Ho'oponopono verkenden gaan we als slot al deze technieken samen bundelen in 1 oefening om jouw scheppingskracht te optimaliseren. Je gaat buiten als schepper van je eigen leven met de magiër in jou.

zie agenda voor de meest recente datum

Klik hier voor een glimp door het sleutelgat van bijhorend boek.

Feedback: de magiër in jou


Prijs voor de workshop: 99 euro.

De dagworkshop start om 9.30 u tot 16.30


ten huize van Paul Liekens    Kluizestraat 3 te 9860 Scheldewindeke- Oosterzele

Inschrijven via paul.myriam@hotmail.com

Wettelijke verplichting NLP Sjamanisme, Reiki, Piramide energie en Ho'oponopono