FEEDBACK De magiër in jou


* Voor mij was dit een eerste kennismaking met jullie, met workshops, met deze materie. Ik leerde dingen over mezelf, ik leerde mezelf beter kennen. Ik maakte connectie met iets in mij. Ik zou nooit een NLP dag gevolgd hebben, omdat ik dacht dat dit niets voor mij zou zijn, maar wow, als je de oefening doet voel je dat er iets gereset wordt. Moeilijk in woorden te beschrijven. Door de combinatie van technieken is het heel laagdrempelig en leer je andere dingen kennen, super concept! Dank je wel voor deze bijzondere dag die zo rijk en vlot gebracht werd. 

* Ik volgde al heel wat workshops bij jullie en dit was voor mij een synthese, en ook een bewustwording, hé met dit doe ik weinig nog, dit ga ik terug oppakken. Ik hoorde dat ook iemand die helemaal nieuw was heel tevreden is, je kan de workshop volgen als beginneling en gevorderde, dit is wel een knap opzet! Ik heb altijd veel aan de powerpoint, die is altijd heel duidelijk opgebouwd zodat je later door de oefening swingt.  

* Lieve Myriam en Paul, 'Geproefd' heb ik zeker en het smaakte , zoals altijd, voortreffelijk. Deze dag heeft me inzichten gegeven over mijzelf. Zaken waar ik zeker nog moet aan werken. Ik vind het moeilijk om dat allemaal uit te leggen. Ik ieder geval ben ik heel blij dat ik deze workshop gevolgd heb en zal zeker er nog verder mee aan de slag gaan. Bedankt voor deze mooie dag en alle extraatjes. Warme knuffel voor beiden. 

* Hoi Myr-I-am en Paul, ik vond het een bijzonder leerzame en fijne dag. Ik ben onder de indruk van jullie kennis en kunde en de wijze waarop jullie dat tijdens deze workshop met ons cursisten hebben gedeeld. Ik verwacht nog veel van jullie te kunnen leren. Daarom graag tot een volgende workshop, ik kom heel graag terug!

*Jullie gastvrijheid was deugddoend en het programma heel zinvol en mooi opgebouwd. Rijk aan inzichten, ontspannend, geestrijk en geestig. Dit alles in een kader dat onmiddellijk als thuis aanvoelde. Ik heb de belevenis van die dag reeds aan enkele vrienden kunnen vertellen met veel enthousiasme.

* Dag lieve Myr-I-am en Paul, Hartelijk dank voor de hittebestendige verrijkende dag van gisteren. Wat ik reeds eerder leerde bij jullie kon dieper verwerkt worden - ik las vandaag ook in het leerzame boekje dat je samenstelde -. En wat nieuw was trok mijn aandacht. Al met al ben ik zeer blij dat ik met deze vorm van sjamanisme in aanraking kwam; al van toen ik nog een tiener was droeg ik geregeld een poncho en dit was niet zo maar...😊. Ik ga zeker dit wijsheidspad verder op! Veel liefs,

* Ik heb reeds vele workshop gevolgd bij Paul en Myriam. Dit voelt elke keer als een warm bad. Bij Paul en Myriam weet je en voel je, dat ze zo oprecht zijn. Paul en Myriam leven echt hun missie. En dat voel je in alles. Dit is zo uniek. Daarnaast kennen ze zoveel. En niet alleen kennis uit boeken. Het is echte wijsheid. Ze zijn wijsheid, kennis en warmte. En dat dragen ze ook uit. 

* Ik zie dat jullie de MAGIER terug geven. Ik wil jullie graag vertellen dat ik die AYNI oefening, de wederkerige oefening al heel wat toegepast hebt in mijn dagdagelijkse leven. Ik sta hierdoor anders in het leven. Het veranderde mijn kijk en verruimde mijn beeld. Super mooie invulling van jullie workshop!

* Voor mij persoonlijk vond ik het heel goed ! Ben heel blij met de invulling van de dag. Voel dat Wildpluk mij zeer genegen is, heb daar eigenlijk behoefte aan, maar ook om het zelf thuis in te vullen en het te blijven kunnen doorvoelen. Zelf ben ik zeer zeer blij met jullie workshop. 

* tekst bij de foto hiernaast, gemaakt door iemand die de workshop volgde en dit als feedback stuurt: Mijn creativiteit werd aangewakkerd ,door jullie workshop! Vandaag heb ik er nog een stukje aangebreid ,en de dag van gisteren in een moodboard weergegeven. Zo kan ik er elke dag naar kijken...iedere dag in mijn kracht! Nogmaals dank! Liefs! Je mag hem delen!