FEEDBACK De magiër in jou


* tekst bij de foto hiernaast, gemaakt door iemand die de workshop volgde en dit als feedback stuurt: Mijn creativiteit werd aangewakkerd ,door jullie workshop! Vandaag heb ik er nog een stukje aangebreid ,en de dag van gisteren in een moodboard weergegeven. Zo kan ik er elke dag naar kijken...iedere dag in mijn kracht! Nogmaals dank! Liefs! Je mag hem delen!

* Voor mij persoonlijk vond ik het heel goed !  Ben heel blij met de invulling van de dag. Voel dat Wildpluk mij zeer genegen is, heb daar eigenlijk behoefte aan, maar ook om het zelf thuis in te vullen en het te blijven kunnen doorvoelen. Zelf ben ik zeer zeer blij met jullie workshop.

* Ik volgde al heel wat workshops bij jullie en dit was voor mij een synthese, en ook een bewustwording, hé met dit doe ik weinig nog, dit ga ik terug oppakken. Ik hoorde dat ook iemand die helemaal nieuw was heel tevreden is, je kan de workshop volgen als beginneling en gevorderde, dit is wel een knap opzet! Ik heb altijd veel aan de powerpoint, die is altijd heel duidelijk opgebouwd zodat je later door de oefening swingt. 

* Lieve Myriam en Paul, 'Geproefd' heb ik zeker en het smaakte , zoals altijd, voortreffelijk. Deze dag heeft me inzichten gegeven over mijzelf. Zaken waar ik zeker nog moet aan werken. Ik vind het moeilijk om dat allemaal uit te leggen. Ik ieder geval ben ik heel blij dat ik deze workshop gevolgd heb en zal zeker er nog verder mee aan de slag gaan. Bedankt voor deze mooie dag en alle extraatjes. Warme knuffel voor beiden.