Feedback Reiki II


 • Ik mocht Reiki 2 ervaren bij Paul & Myr-I-am. De speelse en liefdevolle manier waarop Myriam de theorie van de symbolen bracht en de hele dag vulde, zette me even terug in de kindertijd. Samen zingen, tekenen...lachen. Resultaat: De 3 symbolen zitten er in, zonder moeite, alle 3. De sereniteit en kracht van de rituelen hebben mijn frequentie instant verhoogd. Nu vandaag, voelde ik verankerde rust en daadkracht en een diepe connectie met wat al is. De humor waarmee Paul de lessen omringt en ook zijn kalmte toverden een glimlach op mijn hart. Twee heel bijzondere mensen. Ik ben blij en dankbaar dat ik jullie, heel toevallig, heb leren kennen. Dank je wel voor deze bijzondere dag. Tot gauw.

 • Reiki 2 is best veel leerstof, maar Myriam brengt het op zo een enthousiaste manier dat iedereen geboeid blijft meedoen.Het is duidelijk dat Myriam als het ware Reiki belichaamd in elk van haar cellen, en al haar ervaring wil delen en overbrengen voor het welzijn van degene die in de cursus zit en voor allen die via hen Reiki zullen ontvangen. Mooi en indrukwekkend. Paul Liekens 
 • Graag geef ik wat feedback over Reiki 2.
  Toen ik al jaren geleden over Reiki 2 las en hoorde had ik altijd wat weerstand tegenover de symbolen. Gedachten als: "waarom moet je die van buiten leren" "Zo ingewikkeld, ik zal ze niet onthouden" "waarom komt dit erbij, heb je die symbolen wel nodig?"... kwamen in mij op.
  Nu ik Reiki 2 bij Myriam heb gevolgd, denk ik er helemaal anders over! Een maand na mijn inwijding kan ik de symbolen nog met gemak tekenen, visualiseren, uitspreken en zingen. Myriam heeft al onze zintuigen geactiveerd om de symbolen aan te leren en dat heeft heel goed gewerkt. De symbolen zijn echte tools geworden tijdens gewone behandeling, zelfbehandeling en afstandsbehandeling alsof ze mij de weg wijzen naar de plaats/het probleem die heling nodig heeft. Een grote verrijking! Grote dank! 
 • "Elke activiteit bij Myriam en Paul is een beleving apart : inspirerend, aangename sfeer binnen en in de tuin of onder de piramides, in kleine verbonden groepjes. Ook Reiki II was super. Myriam putte uit haar fijnste trilling om ons in te wijden en haalde haar beste pedagogische kwaliteiten naar boven om ons de deze graad kenmerkende symbolen te laten integreren. We verkenden ze tekenend, kijkend, energetisch, luisterend, zingend, creatief en namen ze daardoor volledig in ons op. Ze blijven nazinderen bij me en ook de inwijding zelf werkt bij mij stevig na. De toevoegingen uit andere methodes (MIR, ho oponopono, NLP, enz) hadden een extra versterkend effect. Met warme dank voor wat je brengt en voor de manier waarop, Myriam
 • Goede avond Myriam en Paul, Voor ik ga slapen, wil ik jullie nog eens hartelijk bedanken, voor de fantastische dag die we, met een alweer mooie groepje mochten meemaken bij jullie. Telkens geven jullie ons zoveel inzichten en hangt er een fijne, ontspannen sfeer. De workshops die jullie geven, zijn steeds heel gevarieerd en boeiend opgesteld. Ik ben zo blij dat ons pad elkaar kruiste, de juiste mensen, komen op het juiste moment in je leven, daar ben ik van overtuigd. Ik heb weer ongelofelijk veel energie gekregen van de inwijding, de oefeningen, het groepje, maar vooral ook van jou. Je bent één van mijn grote voorbeelden, waar ik naar op kijk. Normaal deel ik in groep weinig over mijn privé leven, maar vandaag rolde het eruit, heel vreemd wat Reiki met je doet. Bedankt ook om te bevestigen dat ik op de wereld gekomen ben om te helen. Ik ga hier verder, stap voor stap mee aan de slag. Ik kan alleen maar zeggen dat ik jullie aanbod, van workshops warm kan aanbevelen en dat ik er zeker nog ga volgen bij jullie. Tot gauw. Namaste 🙏

 • Gisteren de Reiki II dag be-leefd. Echt een bijzondere rijk-gevulde dag. Mijn Reiki II certificaat dan ook ontvangen. Als vervolg op de Reiki I zelfbehandeling hebben we nu ook leren werken met de Reiki symbolen. Om deze te onthouden werd gekeken of we visueel, auditief of kinesthetisch ingesteld zijn. We hebben de symbolen gevoeld, getekend en uit volle borst gezongen. Ze blijven bij mij echt hangen, ik zing ze de hele dag door. Invloeden uit de NLP, MIR methode, Piramide energie, Ho'oponopono en klankschaal werden er ook in verwerkt om de Reiki energie nog te versterken. Dit hebben we dan ook gevoeld bij een Reiki stoelbehandeling, buiten onder de piramide in een zalig voorjaarszonnetje. De energie was er heel sterk op dit moment. Met Reiki II versterken we een zelfbehandeling met de symbolen, doen we Reiki op afstand op andere mensen, maar niet alleen afstand in km, ook op afstand in tijd, zowel het verleden als de toekomst. Ps: ik heb deze cursus in de eerste plaats gevolgd voor mezelf, voor mijn fysieke, mentale en energetische gezondheid, omdat ik weet en voel dat alles energie is en dat we deze energie voor onszelf en op alles om ons heen kunnen inzetten en versterken. Maar zoals het spreekwoord zegt "oefening baart kunst" dus om deze Reiki energie verder te ontwikkelen wil ik andere mensen ook de deze bijzondere energie laten voelen en ervaren. Indien jij voelt dat je met blokkades zit en je er voor open staat om een healing te ontvangen waarbij het zelfgenezingsproces geactiveerd wordt ben ik er voor jou. 

 • Nogmaals dank voor de bijzondere inwijdingsdag Reiki II gisteren.
  Een dag die mij enorme innerlijk rust, kracht en kennis heeft bijgebracht. Een sterke verbondenheid met mijn hogere zelf en de grootmeesters die mij altijd bijstaan. 

 • Na een paar dagen van innerlijke rust heb ik nu toch even de tijd om een berichtje te sturen.Ik kijk terug op de mooie dag die we kunnen beleven hebben. Dat dit zo'n impact op mij ging hebben wist ik niet. Ik voel me als herboren. Ik denk anders, ik voel anders, ik reageer anders, ik ben eindelijk wie ik wil zijn.Ik besef dat er nog veel werk aan de winkel is, maar ik voel nu reeds dat ik elke dag zal bijleren.Dat ik dit alles mocht en mag meemaken bevestigd nogmaals dat het nooit te laat is om het leven te leven.Ik heb een rijke leerschool achter me. Ik heb al vele watertjes door zwommen, al vele grootse dingen mogen meemaken en al leren genieten van de kleine dingen van dit leven. Ik heb in de grootste luxe geleefd en de zwaarste dalen tegengekomen. Ik heb tussen de leiders van de wereld gehangen en tussen het grootste uitschot mogen leven. Maar wat ik nu ( de laatste 15 jaar ) mag meemaken is een Godsgeschenk. Elke kleine of nieuwe tegenslag aanzie ik als een verrijking en elke mooi moment is een gave van hierboven.Dinsdag was weer zo'n geschenk dat de Heer op mijn weg bracht.Een onvoorwaardelijk geschenk. Zomaar, uit liefde gebracht door 2 mensen die niets dan Liefde geven. Vanaf ik binnen kwam voelde ik de rust en de Universele Liefde waar je me deelgenoot van gemaakt hebt.Dank voor alles, Veel Liefde 
 • Een Reiki II inwijding bij Myriam is een ervaring van thuiskomen in een koninkrijk dat je nog niet kent. Paradoxaal, misschien, maar zo voelt het écht. Je ontdekt de symbolen die bij Reiki II horen met het vertrouwen dat je ermee naar huis gaat, je kan ze zingen, tekenen, ze zitten in je cellen geprogrammeerd. Het is een expliciete betrachting van Myriam dat je dit aspect als natuurlijk, vanzelfsprekend ervaart, en ze slaagt daar wonderwel in. Wie Reiki I kent en overweegt om Reiki II te doen, weet best dat dit een diepgaande ervaring is die dagenlang doorwerkt. De lagen waar Reiki I nog geen heling kon brengen, worden nu aangesproken. Of je nu zelf Reiki professioneel wenst door te geven of niet, die dag brengt iets in jou teweeg dat ik als een geschenk ervaar. Bovendien laat Myriam de reiki ookdoorsijpelen in de rijkdom die ze langsheen haar pad heeft verzameld in andere technieken. Ze reikt aan, en jij mag de bloemen plukken die jou op dit moment het mooiste boeket geven. Dankjewel, Myriam! Ik vond het een schitterende dag, en zoals ook bij mijn eerste inwijding reikt de reiki dieper dan je op het eerste moment bewust registreert, Dank!!! 
 • Ik volgde mijn reiki 1 bij iemand die de vastgestelde prijs van 250 euro vroeg. Ik ging sparen voor de reiki 2 waar ik 500 euro zou betalen en toen hoorde ik over jou die betaalbare reiki gaf, ik zou niet durven komen zijn had ik de super positieve feedback niet gehoord van iemand die bij jou dit net gevolgd had. Met veel twijfel schreef ik me in, maar alle twijfelde vloeide zo weg bij aankomst, ik had schrik gehad minder te krijgen maar ik kreeg net meer. Jij bent echt wel begeesterd door reiki, je geeft het zo op een leuke boeiende manier en Paul Liekens zijn tips sloten heel goed aan bij de leerstof en waren ware geschenken. Dank. 
 • Hartelijke dank voor de super REIKI dag van gisteren !I Ik voel dat het veel opkuist binnenin. Witte energie die zwarte opschoont denk ik. Ik ben een spons en dat heeft niet altijd in mijn voordeel gewerkt. Het is de eerste keer sinds lang dat ik vanbinnen beweging voel. Dankzij jou. 
 • Ik wil je nogmaals bedanken voor de geweldige opleiding reiki 2 ...wat een bijzondere magische krachtige dag was dit ....🙏💫zoals afgesproken mijn eerste creatie die ik meteen zondag heb gedaan stuur ik je door in bijlage ☺️Ik wil mij ook heel graag inschrijven in dag 1 Munay -ki. Ik ben heel dankbaar dat ik jou en Paul op mijn pad ben tegengekomen jullie zijn een enorm voorbeeld voor mij waar ik naar opkijk! jullie zijn geweldig mijn dank daarvoor !
 • Reiki is elke dag aanwezig, het is een nacht/ochtendritueel geworden om mijn handen op mezelf te leggen. Het is ook geëvolueerd, vroeger moest ik heel bewust connecteren met hemel en aarde maar de laatste weken gaan mijn handen van zelf aan. Ik stuur wekelijks reiki op afstand, meestal naar vriendinnen die er behoefte aan hebben. Er is ook veel synchroniciteit geweest het afgelopen jaar. Ik vond deze cursus en inwijding een meerwaarde voor mijn leven.  
 • Wat me bijzonder opviel, was hoeveel goede energie ik had toen ik naar huis ging en thuis kwam. Toch hebben de een hele dag intensief door- en samengewerkt en veel nieuwe dingen aangeleerd. Over de wijze van aanleren van de symbolen kan ik enkel enthousiast zijn - die was heel aangenaam en doeltreffend. Wat ik niet mogelijk achtte: Japanse symbolen integreren werd dank zij je aanpak wel mogelijk, ik tekende ze gisteren in gedachten toen ik op de bus op weg naar huis zat. Met heel veel warmte en dank voor al het moois dat ik mocht leren.

 • Lieve Myriam, Het is nu bijna drie weken geleden dat ik Reiki 2 mocht volgen en het gevoel blijft nog steeds overweldigend. Ik had en heb nog steeds zo'n vol gevoel.Wat nog het meeste opvalt voor mezelf, is dat ik precies kritischer geworden ben.Ik kan allemaal tegen dat dagdagelijks gezever niet meer. Iets zonder diepgang hoeft voor mij niet meer. Dat wil niet zeggen dat we ons thuis niet meer amuseren. Integendeel. Ik ben sinds mijn REIKI II dan ook elke dag nog met Reiki bezig en ik voel dat het veel krachtiger gaat dan voordien. Nog iets. We hebben in die groepsreiki mekaar reiki gegeven.Ik heb sindsdien geen, maar dan ook geen enkele last meer van artrose in de knieën. Ineens weg. Waarvoor dank. Ziezo Myriam, dikke kussen en tot spoedig, ik wil nog dingen bij je volgen. Veel liefs, 
 • Myriam, ik ben blij dat ik jou heb mogen ontmoeten, elke ontmoeting met jou is voor mij telkens een ONT-móet-ing :)Reiki II was ook zo, ik ervaarde het als een geschenk uit de hemel, zo ontspannen, vredig, sereen en toch heel intens, ik voelde een verbondenheid die verder gaat dan ik maar ooit had durven dromen! Het leren van de symbolen vond ik heel fijn, heel leuk zelfs. Ik heb zelfs het idee om er iets mee te doen in de 3 kaders die in mijn woonkamer hangen. Momenteel hangen er in die 3 kaders een zelf ontworpen symbool dat ik een beetje beu-gezien ben en ik ben op zoek naar iets 'nieuws'... de reiki symbolen verwerkt op een artistieke manier in een fotoshop zou wel mooi kunnen zijn.
 • Reiki II kan ik voor mezelf samenvatten als een evolutieproces waar ik doorheen ging na mijn eerste Inwijding verderzetten, verdiepen, kaderen. Ik kan voor mezelf wel stellen dat ik een onvoorstelbare verandering in bewustzijn maakte. Ik leerde zoveel over mezelf in korte tijd. Ik was al lang gefascineerd door de vraag wie ik werkelijk was. Met deze vraag was ik al een tijdje bezig. Door de Inwijding kreeg ik antwoorden door, ik vond de antwoorden in mezelf, alsof iemand me die influisterde zonder dat ik ze op dat moment stelde. Een hele ervaring! Wat ik zo mooi vond zijn je verhalen. Het verhaal van de jonge spirituele die de wereld wou helen, maar de wereld was niet geïnteresseerd, en de wereld bleek zo groot, dan maar zijn land helen, maar ook hier geen interesse en zo groot, dan maar zijn stad helen,....ook weer zelfde, zijn straat, weer hetzelfde, ....dus , begon hij met zichzelf, en ....zijn straat veranderde mee, zijn stad, zijn land, de wereld,...Dit is voor mij waarom ik de inwijdingen volgde, niet om de wereld te gaan helen, de stad, de straat, maar door aan mezelf te werken werk ik aan alles en iedereen zonder dat ik daarom een praktijk moet opzetten. Ik ben daar het type niet voor, maar kijk, ik draag ook mijn steentje bij. 
 • De reiki 2 was voor mij een bijzondere ervaring. Net als bij de eerste inwijding werd ik me heel erg bewust van de kleur paars. Dankzij jou weet ik wat dat wil zeggen. Ik ben het laatste halfjaar heel erg gegroeid op spiritueel vlak en de weg ligt nog open. Door jou weet ik dat ik niet vreemd ben, maar alleen een klein beetje anders ;-) Mijn zelfvertrouwen is gegroeid en het bewijs is dat ik vandaag meteen de afstandsreiki uitprobeer!
 • eiki heeft mijn leven veranderd meer dan ik had durven dromen. Rust, opluchting, ruimte in mijn hoofd. Mijn hoofd zat altijd zo vol. Ik had het altijd zo druk. Te druk zodat ik niet kon stilstaan bij mezelf, een uitvlucht dus. Reiki bracht me bij mezelf, ik nam tijd om te vertragen en zelfs nu en dan stil te staan, mezelf te healen. Ik had heel wat emoties op te ruimen maar Reiki doseerde zo mooi. Het is waar wat je zei: je krijgt maar net zoveel Reiki als je aankan op dat moment. Gelukkig maar. Reiki II was voor mij veel diepergaand dan Reiki I omdat ik persoonlijk veel te helaen had. Reiki sturen naar mijn eigen verleden was een oefening die we leerden en die ik thuis nog uren verder deed. Reiki sturen naar de toekomst vond ik ook speciaal. Ik had gedacht dat afstandsreiki enkel was naar andere plaatsen. Maar dat dit ruimte en tijd afstandsreiki was vond ik heel gaaf. 
 • Ik volgde de reiki 1 elders maar ik was onmiddellijk thuis. Wat leuk hoe jij de dingen aanpakt, we kregen zoveel uitleg, zo gedetailleerd, ik heb mijn reiki 1 als sinds 6 jaar en dacht altijd dat ik die symbolen nooit zou kunnen, maar een vriend zei me dat jij het zo goed kan uitleggen...J Inderdaad ieder kan het. Wat ben ik blij want ik voel inderdaad die symbolen werken. Ook je syllabus zit heel knap in elkaar zodat we alles nog kunnen nalezen en niet vergeten want in zo een reiki 2 zit wel heel veel informatie. Die oefening waarbij we terug gingen in de tijd vond ik een super goede oefening ik heb die thuis verder gedaan, ik was alleen thuis en ik nam echt de tijd om hier echt grondig aan verder te werken. Ik heb zoveel kunnen loslaten, achter me laten, het geeft me een blij en vrij gevoel. Wat ik ook tof vond was dat je de verschillende methoden van de afstandsreiki aanbrengt en dan zegt kies zelf wat voor jullie het beste aanvoelt. De methode met de knuffelbeer heb ik thuis al gedaan, ook de methode dat je de situatie kleiner en kleiner laat worden heb ik al gedaan. Bij de groepsreiki ervoer ik de reiki dieper, sterker doorkomen door de tweede inwijding. Ook Paul zijn inbreng was een verrijking. Leuk om Reiki zo kleinschalig te kunnen krijgen, de persoonlijke begeleiding, het huiselijke, de persoonlijke babbel, het persoonlijk contact, verrijkend, leerrijk en ook nog gezellig. 
 • Wilde graag delen dat ik een enorm fijne, warme en liefdevolle dag heb gehad gisteren! Ben enorm dankbaar voor de wijze waarop je de reiki doorgeeft myriam en voel me gezegend om er bij te zijn!!! Ben al meteen met de symbolen aan de slag gegaan in het huis... Voel me super en helemaal opgeladen... 500 watt is echt voelbaar!! O wat een schitterende dag. Wat ben ik superblij dat het universum me naar jou stuurde. De ochtend meditatie liet al een duidelijk verschil aanvoelen, bij reiki 1 werden we aan de hand genomen van begin tot einde, nu werden we voor een stukje in onze eigen kracht gezet. Dan de reiki leefregels in het Japans nazeggen, we kwamen precies in Japan terecht waar ooit Mikao Usui deze leefregels noteerde. De symbolen, waar ik een beetje schrik voor had, werden zo speels en zo stukje bij stukje aangebracht dat we ze inderdaad kunnen zingen, schrijven en dat ze gewoon een deel van ons-zijn werden. Dit gaf een bijzonder goed verrijkend gevoel, heel apart, heel gaaf de voormiddag. De inwijding was voor mij nog krachtiger dan de reiki 1, een ander wattage, ik denk dat dit kwam door die symbolen waar we dus heel de voormiddag mee bezig geweest waren. De afstandreiki had ik me heel anders voorgesteld, ik had nooit gedacht dat het zowel ruimte als tijd inhield, de afstandbehandeling zag ik voordien enkel als afstand qua ruimte, qua kilometers maar de tijdsdimensie erbij was prachtig. Dingen uit mijn verleden die ik gewoon verdrongen had konden geheeld worden, tranen stroomden als zeeën uit mijn lichaam, eerst tranen van verdriet om wat er ooit gebeurde, (maar gelukkig hadden we eerst vooraf die uitleg gekregen), tranen van opluchting vervingen de tranen van verdriet, zeer speciaal gevoel. De muziek die je toen draaide was bijzonder. Eigenlijk alle muziek door de dag heen, je muziekkeuze was weer super. Je uitleg heel duidelijk. Je onthaal heel warm. Bedankt voor de mooie en leerrijke dag gisteren! Paul dank je voor je nuchtere wijsheden en je hulp om mij inzichten en tools te geven om van mijn klachten af te geraken!! Jullie zijn een heel mooi en puur team saampjes en voel me altijd welkom en veilig. 
 • Beste Myr-I-am en Paul,wat een fantastische mensen zijn jullie! Vanmorgen een geweldig ontvangst waardoor we ons direct thuis voelden.Eenmaal aan de slag legt Myr-I-am de symbolen uit met handen en voeten zodat het voor iedereen verstaanbaar is.Vorig jaar had ik bij iemand anders Reiki I gevolgd en daar heb ik nu dik spijt van.Ik was er van overtuigd dat ik zeker Reiki II ook ging volgen en om de één of andere reden (kostprijs) kwam het er niet van.Nu ik bij Myr-I-am en Paul terecht ben gekomen zullen ze me nog zeker terug zien.Ik wil jullie uit de grond van mijn hart bedanken om deze mooie belevenis te mogen meemaken. 
 • ik dank jullie alvast voor een super dag vandaag... ik ben zo dankbaar bij jullie te hebben mogen leren... feel very blessed... jullie zijn een heel uniek en mooi duo... met zo veel kennis en ervaring...jullie leven jullie bliss nu... keep going ... the world and humanity needs you both... nog eens super bedankt... voor alles... heb zo veel geleerd vandaag...Ik heb er geen woorden voor! Het was voor mij puur genieten, zo deugddoend, het was zalig gewoon! Bijleren, kennis opdoen, het liefste wat ik doe; ik ben je dan ook zeer dankbaar dat ik er bij mocht. Eén opmerking echter: het was veel te vlug voorbij, had er zo naar uitgekeken en nu is het al voorbij! (grapje). De manier waarop je het aanbrengt is uniek, je enthousiasme, wijsheid en onvermoeibare energie maken dat ik aan je lippen hing! Het is bijzonder fijn bij jullie, het is voor mij een raadsel hoe je het allemaal klaarspeelt! Heel blij ook met de prachtige uitvoerige syllabus. Ik achtte het onmogelijk om me de symbolen eigen te maken, vooral dan: Ho-Sha-Ze-Sho-Nen, maar door je wijze van aanbrengen, lukte het mij gisterenavond al om het foutloos te tekenen; (zelfs zonder eerst te kijken), deze morgen ook nog maar toen was er een foutje bij Sei-He-Ki, was begonnen met een horizontaal streepje in plaats van schuin, maar toch een mooi resultaat, het zit erin Myriam. Ik hoop dan ooit nog de gecombineerde cursus NLP en sjamanisme te volgen, dat is helemaal nieuw voor mij, maar het zal niet voor direct zijn, wil me nu eerst verder verdiepen in de Reiki en de piramide waar ik nog geen voeling mee heb, maar er wel op vertrouw omdat het van jullie komt, dus zal het wel degelijk effect hebben, dat moet ik nog ervaren. Ik ben oneindig dankbaar Myr-i-am en Paul dat jullie op mijn pad gekomen zijn. Tot nog eens Myr-i-am, het was fantastisch en het smaakt zeker naar meer! Warme Reikigroet, Enkele maanden geleden kreeg ik mijn inwijding reiki 1. Het was mooi geweest , maar wat er daarna volgde had ik nooit durven indenken . Ik durf voor mezelf op te komen .....heb een andere kijk op de mensen rondom mij . Alsof ik in een andere wereld ben terecht gekomen . Op een diplomatische manier durf ik op te komen voor mezelf !!!! De voorbije maanden zijn voorbij gevlogen en ik was benieuwd naar de reiki 2 .
  Bij jullie binnen komen alleen al was weer het gevoel van "Hier heerst rust en liefde" . Myriam net zoals bij de reiki 1 bracht je de reiki 2 op een aangename verstaanbare manier over . De symbolen op een speelse vlotte wijze schrijf ik in gedachten . Ik ben dankzij jullie mezelf tegen gekomen , mezelf gaan inschatten dat ik meer waard ben dan ze me ooit gezegd hebben . Bedankt is niet sterk genoeg , respect voor wat jullie doen om iedereen de kans te geven dit te mogen ervaren. Feedback van de reiki 2de graad...ik kan alleen maar zeggen het was super hoe je dat opnieuw gebracht hebt... en hoe ik de symbolen makkelijk kan onthouden...ik heb ondertussen mijn mama reiki sessies gegeven, ze komt juist uit een heel zware depressie, maar ze stelt het heel goed...en ze is zooooo positief over de reiki ervaring...ben zo blij dat reiki in mijn leven is gekomen nog eens dank voor alles...jullie helpen de wereld en de mensen transformeren... Je bent een fantastische lerares !Je doet dat echt heel goed: goed uitleggen, verschillende methodieken, je hebt heel veel ervaring en kennis. Ik vind het echt super. Dank je voor de inwijding ,het aanleren van de symbolen, de manier waarop, de liefdesenergie die stroomt.

 • Ik geniet nog na van de bijzondere reiki dag en inwijding.
  De symbolen bleven in mn hoofd passeren en ze moesten er uit dus ben ik vorige nacht opgestaan, de mantra's meegezongen en ze in goudverf op een drie-zijdige steen (van de Sinaïwoestijn) geschilderd. Ik stuur je de foto's mee.
  Tijdens mn slaap achteraf bleef ik de mantra horen en de symbolen zien, ze worden meer en meer een deel van mijzelf en heb al andere ideetjes om ze creatief uit te werken.
  En nog iets, eerder vorige week zocht ik een glitterkleedje, ik waagde mn eerste kans in de kringwinkel en daar hadden ze helemaal wat ik zocht, kleurrijke glitters, juiste lengte, juiste maat. Wat is de kans, toeval? Toen ik van je workshop naar huis reed dacht ik hier opnieuw aan...Het zijn die glitters die ik tijdens de inwijding gezien heb en mn gidsen als confettie over mij strooiden. Het kleedje was zeker geen toeval, maar "van God gezonden". Een fijn gevoel om te weten dat ik gedragen en geholpen word.
  Veel liefs en bedankt!
 • Dankbaar voor de goeie ontvangst en de reiki II inwijding. Dank u wel om de leerstof zo eenvoudig mogelijk maar toch gedetailleerd te geven, om je kennis met ons te delen. Ik heb een hele mooie dag gehad. We zijn nu twee weekjes verder en ik voel duidelijk de meerwaarde daarvan , het is inderdaad zoveel krachtiger en intenser ( zoals je gezegd heb ) zowel voor mezelf als voor iemand anders die een reiki van me krijgt . Blij dat ik mijn gevoel gevolgd heb en bij jou ben terecht gekomen ! Dikke reiki knuffel, en tot op een volgende workshop. 

 • Eerst en vooral bedankt voor die fijne, inspirerende, begeesterende en zelfs ontroerende dag gisteren, het heeft me weeral es goed deugd gedaan ;-). Ik heb weer geleerd, bijgeleerd en opgepikt wat ik ooit vergeten was... bedankt hiervoor. Ik ben een hele dag nog in een Waas geweest die ik niet kon geloven, door de krachtige dag. Ik werd precies een hele dag op handen gedragen door de engelen. 

 • Bedankt voor gisteren! Ik heb de Reiki II helemaal anders ervaren dan de Reiki I. Tijdens de Reiki I inwijding was ik compleet van de wereld, dat gevoel had ik gisteren niet, ik had de indruk dat ik nog steeds met mijn voetjes op aarde was. Ik ben een zeer visueel iemand en ik heb de inwijding op het moment zelf vooral visueel ervaren, gisteren waren de kleuren/beelden veel scherper dan tijdens de eerste inwijding. Ik zie de kleuren van de chakra's ook tijdens meditatie maar gisteren was er nog iets extra alsof ik veel verder ging, naar de bron. Ik ben terug een stuk dichter bij mezelf gekomen. Nu heb ik het gevoel dat de hele dag zeer intens was en ook langer blijft nawerken in mijn lichaam. Het lijkt wel alsof alles veel helderder is en ik een zonnebril binnen nodig heb 🙂 Bedankt ook voor de vele praktische tips, ik heb nog geen massage tafel en de stoel reiki is zeker iets wat ik ga gebruiken. Ik vond het heerlijk ontspannend. Heel erg bedankt nogmaals voor gisteren.


 • Er staan nog meer feedback op mijn oude vorige site: klik